Celebrei prezentatoare Monica Bârlădeanu, de la PRO TV, i s-au scurs ochii după o dansatoare erotică!

Publicat: 18/07/2018 | 23:21

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, este zicala după care s-a ghidat, probabil, Monica Bârlădeanu, weekendul trecut, într-un club de fițe de la malul mării. Prezentatoarea de la PRO TV a fost pur și simplu fermecată de mișcările erotice ale unei dansatoare din LOFT, iar imaginile pe care vi le prezintă, în exclusivitate, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, sunt dovada vie. (Promotiile zilei la monitoare) Vedeta a sorbit-o din priviri minute bune pe senzuala animatoare. (VEZI AICI: IMAGINI FABULOASE DE LA PETRECEREA DE PE MARE A CROAȚILOR)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe vedeta de la PRO TV în LOFT, renumitul club de fițe din Mamaia. Monica Bărlădeanu și-a făcut apariția în local în jurul orei 17. Îmbrăcată casual, cu o pălărie șic, prezentatoarea era în formă maximă. (Reduceri mari la jocuri PC) Cu pași grăbiți, Monica Bârlădeanu s-a îndreptat spre masa prietenilor ei, care o aşteptau nerăbdători. (NU RATA, AICI: SOȚUL DELIEI A COMANDAT DE ZIUA LUI O PIRAMIDĂ DE MOET!)

Monica Bârlădeanu, apariție de zile mari la LOFT

La doar câteva ore distanță, când distracția a atins cote înalte, Monica Bârlădeanu a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită. Mai exact, atenția vedetei a fost atrasă de una dintre dansatoarele din club. Pur și simplu, prezentatoarea nu a mai putut să își ia ochii de la mişcările pline de senzualitate ale tinerei animatoare.

Monica Bârlădeanu a stat aproape nemișcată, preț de câteva minute, cu paharul în mână, sorbind-o pe tânără din priviri. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să imortalizeze momentul și, fără ezitare, a scos telefonul mobil și a înregistrat mișcările senzuale ale fetei. (NU RATA, AICI: MONICA BÂRLĂDEANU A VORBIT DESPRE SINUCIDEREA TATĂLUI SĂU ȘI DESPRE DEPRESIA PRIN CARE A TRECUT)

Monica Bârlădeanu a fost fascinată de mișcările dansatoarei

Cine-i sexy dansatoarea care i-a furat privirea vedetei!

Angie, sexy-dansatoarea care i-a atras atenția vedetei

Tânăra  care a atras atenția Monicăi Bărlădeanu cu mișcările de-a dreptul demențiale este una dintre cele mai apreciate dansatoare din showbiz-ul românesc. De-a lungul carierei, Angie a colaborat cu mai multe show-uri de renume, printre care se numără ”Românii au talent”, Vocea României”, dar și ”Next Star”. În prezent, tânăra dansatoare activează la ”Scoala de Dans Performers”.

A fost desemnată drept cea mai frumoasă celebritate

Monica Elena Bârlădeanu s-a născut pe 12 decembrie 1978, în Iaşi. Cunoscută şi sub numele de Monica Dean, ea este una dintre cele mai populare vedete din România. A debutat în showbiz în calitate de model în diferite campanii de advertising.

Visul ei de a lucra în televiziune s-a materializat în anul 2002. La finalul aceluiaşi an, Monica Bârlădeanu a fost desemnată cea mai frumoasă celebritate din ţara noastră. În 2006, vedeta a acceptat un rol în serialul de succes „Lost”. A avut o relaţie de opt ani cu omul de afaceri Bobby Păunescu. Într-un final s-au despărțit, iar afaceristul s-a însurat cu modelul Alice Peneacă. (NU RATA, AICI: MONICA BÂRLĂDEANU RECUNOAȘTE CĂ NU LE ARE CU ȘOFATUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)