Celebrul designer Răzvan Ciobanu se află într-o situație-limită: ”E falit!”

Publicat: 15/09/2018 | 22:41

Unul dintre cei mai renumiți designeri de la noi din țară se află într-o situație fără precedent. Răzvan Ciobanu ar fi ajuns la fundul sacului.(Cât câștigi dacă faci videochat?) Afacerile fostului jurat de la ”Bravo, ai stil!” ar fi în colaps, iar creditorii ar fi început să exercite presiuni asupra lui. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de-a dreptul șocante despre situația vedetei.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, MĂRTURII EXCLUSIVE DESPRE ADMIRATORUL SECRET: ”ÎN FIECARE ZI, PRIMESC…”)

Ghinioanele par că se țin scai de Răzvan Ciobanu. După ce, recent, a fost implicat în celebrul dosar ”Droguri pentru VIP-uri”, iar apoi a fost părăsit de iubit după un scandal presărat cu scene violente, se pare că fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” a ajuns să fie ”sufocat” de datorii. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Situația în care se află celebrul designer este de-a dreptul uluitoare. (NU RATA, AICI: IUBITUL L-A BĂTUT CU SCAUNUL PE RĂZVAN CIOBANU, IAR NOI AVEM IMAGINILE NECENZURATE!)

DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii îngrijorătoare despre situația financiară a designerului. O sursă de încredere din anturajul lui Răzvan Ciobanu ne-a mărturisit că, în ultima perioadă, vedeta s-ar fi ”înfundat” în datorii. Conform sursei citate, designerul ar fi împrumutat sume importante de bani de la mai mulți afaceriști de prin oraș. Și, cum nu i-a returnat la timp, acum, creditorii au început să pună presiuni asupra lui.(NU RATA, AICI: RĂZVAN CIOBANU, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A AJUNS ÎN FAȚA PROCURORILOR DIICOT)

”E falit. Răzvan are datorii la mai multe persoane din Capitală.(Super oferta de angajare) A împrumutat bani și s-a făcut că uită când a fost timpul să-i dea înapoi. Toată lumea îl caută ca să-și recupereze datoriile. E într-o situație de-a dreptul șocantă”, ne-a mărturisit sursa citată. (NU RATA, AICI: CÂȚI BANI PLĂTEAU VEDETELE PENTRU COCAINĂ ȘI CANNABIS. RĂZVAN CIOBANU, ORESTE, MARIAN IONESCU ȘI RALUCA BĂDULESCU, AUDIAȚI)

Nici în afaceri situația nu ar fi prea roz. Firmele pe care designerul le deține s-ar afla într-o situație critică, după ce au ajuns să cumuleze datorii de ordinul a zeci și zeci de mii de euro. Astfel, cele șase firme pe care designerul le are, ar avea, în total, datorii de peste 150.000 de euro. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Bilanțul firmelor deținute de designer e de-a dreptul înspăimântător. Din cele șase firme pe care acesta le deține, două au fost închise, iar restul de patru sunt în „criză” financiară. Acestea înregistrează mega-datorii la ANAF. (CITEȘTE ȘI: CUM A FURAT ”CALU MACHEDONU” DIAMANTE DE 5 MILIOANE € DINTR-UN FAIMOS MAGAZIN PARIZIAN)

Razvan Ciobanu, situație fără precedent

Datorie de 10.000 de euro la Cătălin Botezatu?!

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-ar fi făcut un obicei din a împrumuta bani pe care să nu-i mai dea prea ușor înapoi. Printre cei păgubiţi s-ar afla chiar ”confratele” său, Cătălin Botezatu. Surse din cercul său de prieteni spun că Botezatu l-a ajutat pe Ciobanu când acesta se afla la ananghie, cu suma de 10.000 de euro, dar nu ar mai fi văzut banii înapoi! Acestea nu ar fi fost singurele împrumuturi pe care nu le-ar fi restituit Răzvan Ciobanu, el fiind aşteptat de o serie de ”creditori” nemulţumiţi. (NU RATA, AICI: SCANDAL ÎN SHOWBIZ! CĂTĂLIN BOTEZATU, ŢEPUIT DE UN ”CONFRATE”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...