Celebrul politician roman a divorțat, în sfârșit, după doi ani de înfățișări!

Autor: I.D.
Publicat: 18/02/2019 | 22:47

La doi ani după ce soția sa a deschis acțiunea de divorț, ”Baronul de Brașov”  Aristotel Căncescu a primt lovitura decisivă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră din procesul de partajare a averii de 12 milioane de euro a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.(CITEȘTE ȘI: ”DUMNEZEUL” MEDICILOR DIN ROMÂNIA ȘI-A CONSTRUIT O SUPER-VILĂ CHIAR ÎN MIJLOCUL UNEI STRĂZI PRINCIPALE!)

În urmă cu aproximativ doi ani, site-ul nr.1 din România anunța faptul că soția l-a dat în judecată pe Aristotel Căncescu, cerându-i divorţul, iar averea acestuia era aproximată la o valoare totală de patru milioane de euro. Situaţia s-a schimbat, pentru că soţia l-a dat în vileag, deoarece în instanţă i-a cerut să partajeze… 12 milioane de euro. Acţiunea a fost depusă în instanţă de Magdalena Căncescu la sfârşitul lunii ianuarie 2017.(NU RATA, AICI: ”PRINȚIȘORUL CONSTRUCȚIILOR” DIN ARDEAL SCHIMBĂ MAȘINILE ÎN FUNCȚIE DE ÎNTÂLNIRI!)

D.A.S(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră din procesul în care este implicat ”Baronul de Brașov”. Aristotel Căncescu a primit lovitura decisivă de la soţia lui, după aproximativ doi ani de când aceasta a deschis acțiunea de divorț.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva săptămâni, magistrații de la Judecătoria Brașov s-au pronunțat în procesul celor doi. Instanța a admis acțiunea civilă formulată de soția ”Baronului de Brașov” și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult decât atât, judecătorii au decis ca  Magdalena Căncescu să revină la numele de familie pe care l-a avut anterior căsătoriei cu fostul președinte al Consiliului Județean Brașov. Din câte se pare, sentința instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.(NU RATA, AICI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ: ”E O FRUSTRATĂ, CARE SE DENIGREAZĂ SINGURĂ!”)

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite acţiunea civilă formulată de reclamanta Căncescu Magdalena Cristina în contradictoriu cu pârâtul Căncescu Aristotel Adrian. Dispune desfacerea căsătoriei încheiate la Primăria Mun. Braşov în data de 28.03.1996 în temeiul disp. art. 373 lit b Cod Civil din culpa comună Dispune revenirea reclamantei la numele de familie avut anterior încheierii căsătoriei acela de Blăjan în temeiul disp. art. 383 alin.3 Cod Civil Constată rămase fără obiect petitele acţiunii privind stabilire domiciliu minor, autoritate părintească şi pensie de întreţinere Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare care se va depune la Judecătoria Braşov Pronunţată azi 11.01.2019 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Brașov.

Arstotel Căncescu nu vrea să împartă cu soţia 12 milioane de euro

Lupta pentru avere continuă

Cu toate acestea, Magdalena îşi cere partea din fabuloasa avere a ”Baronului de Braşov”, evaluată în jurul sumei de 12 milioane de euro. În masa partajabilă intră mai multe terenuri şi clădiri, printre care şi un ”palat”, iar  site-ul nr.1 din România vă prezintă lista acestora, aşa cum reiese din decizia judecătorilor braşoveni. Soţia lui Căncescu a contestat în instanţă sechestrul pus pe terenurile care îi aparţin ei şi soţului, însă n-a avut câştig de cauză.

”Respinge contestaţia formulată de petenta Căncescu Magdalena Cristina împotriva ordonanţei procurorului prin care s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra următoarelor bunuri imobile:

– cotă de 1/1 din imobil teren intravilan în suprafaţă de 683, deţinută de Căncescu Aristotel Adrian căsătorit cu Căncescu Magdalena Cristina

– cotă de 1/1 din imobil teren intravilan în suprafaţă de 56 mp, cotă de 1/3 din imobil apartament împreună cu cota aferentă din părţile de uz comun

– cotă de 6.544/2.400.000 ca urmare a ieşirii din indiviziune imobil teren intravilan

– cotă de 1/1 din imobil construcţie casă

–  cotă de 926.664/2.400.000 din imobil teren intravilan

– cotă de 1/1 din imobil teren (grădină) în suprafaţă de 1800 mp”

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...