Celebrul prezentator de la Kanal D, filmat la o partidă în trei, pe plajă

Publicat: 18/07/2020 | 22:35

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Kanal D a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită. După o zi de plajă, Cătălin Cazacu a pus-o de o partidă în trei… de table. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase în prim-planul cărora se află simpaticul prezentator de la Kanal D. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CAZACU, PICNIC DE UNUL SINGUR, LA PORTBAGAJUL „BROSCUȚEI”)

În urmă cu câteva zile, vedeta Kanal D a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită. După ce s-a tolănit o zi întreagă pe șezlong, pe una dintre cele mai renumite plaje din Mamaia, Crema Beach, prezentatorul TV s-a lansat într-o partidă de table… în trei

Cătălin Cazacu a jucat table, pe plajă, cu două tinere

Alături de două reprezentante ale sexului frumos, Cătălin Cazacu s-a distrat pe cinste. Din câte se pare, Cazacu nu prea a avut noroc la zaruri și, pentru că ar fi pierdut, a fost nevoit să le cinstească pe cele două fete cu câte un pahar de Martini Fiero, una dintre cele apreciate băuturi de pe litoral în această vară.  (NU RATA: SLAV ȘI CAZACU ȘI-AU ÎNCERCAT NOROCUL LA PUȘTOAICE! LE-AU ADEMENIT CU…)

Cătălin Cazacu a pus-o de o partidă de table pe plajă

În război cu clinica vedetelor

În urmă cu câteva zile, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a prezentat, în premieră, informații uluitoare legate de o inedită dispută din showbiz. În urmă cu mai bine de un an, imaginea lui Cătălin Cazacu ar fi fost folosită, fără acordul lui, într-o campanie de promovare a unor proceduri medicale de mărire a penisului, inițiată de o renumită clinică din București, care pare să fie condusă de Valentin Burada, afaceristul din Buzău cunoscut drept ”doctorașul” Biancăi Drăgușanu.

La scurt timp după ce a descoperit acest lucru, vedeta Kanal D a demarat o acțiune în instanță. Obiectul procesului: drept de autor și drepturi conexe pretenții. Timp de aproximativ un an, Cătălin Cazacu și-a căutat dreptatea în fața magistraților.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, judecătorii au decis în favoarea prezentatorului de la Kanal D. Conform deciziei instanței, Cătălin Cazacu trebuie să fie despăgubit de clinica din București, frecventată de vedete, care s-ar fi folosit de imaginea lui.

Cătălin Cazacu în proces cu o renumita clinică de estetică

”Admite în parte acțiunea împotriva SC XXXXX. Obligă la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul material şi moral decurgând din încălcarea dreptului prevăzut de art 88 din Legea nr. 8/1996 şi la plata sumei de 5.000 de euro – despăgubiri pentru prejudiciul moral rezultând din încălcarea dreptului la imagine +  200 de lei cheltuieli de judecată”, se arată în decizia magistraților de la Tribunalul București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.