Clejanii, acuzați că au vandalizat o mașină: ”Au aruncat cu făină, ouă și gunoaie…”

Publicat: 08/07/2018 | 21:45

Controversele par că se țin scai de familia Clejanilor. Nici nu au pus bine punct telenovelei care i-a avut în prim-plan pe mezinul Fulgy și pe fosta iubită a acestuia (DETALII AICI), că o nouă situație tensionată a apărut în familia lăutarilor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat detalii de-a dreptul șocante despre modul în care artiștii l-ar fi pedepsit pe un șofer care a îndrăznit să parcheze în fața vilei lor. (CITEȘTE ȘI: UN CÂNTĂREȚ CELEBRU, INTERNAT LA PSIHIATRIE PRIN ORDIN JUDECĂTORESC!)

Acuzații fără precedent la adresa Clejanilor. Îndrăgita familie de lăutari este suspectată de fapte de vandalism de mai mulți vecini. Ioniță și Viorica l-ar fi pedepsit aspru pe un șofer care ar fi îndrăznit să-și parcheze mașina în fața vilei lor. (NU RATA, AICI: CLAUDIA PAVEL DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ DESPRE ”AVENTURA” DE LA EXATLON)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor mărturisiri de-a dreptul uluitoare despre modul în care ar fi acționat familia artiștilor atunci când s-a trezit cu o mașină străină în fața casei. Potrivit spuselor unui vecin, Clejanii ar fi văzut roșu în fața ochilor atunci când s-au trezit cu poarta blocată. Fără prea mari menajamente aceștia s-ar fi hotărât să-i dea o lecție respectivului șofer. Mai exact, Clejanii ar fi aruncat pe mașina ce era parcată în fața casei făină, ouă, dar și câteva pungi cu gunoi menajer. (VEZI ȘI: L-AM FILMAT PE IUBITUL ANDREEI MITU ÎN TIMP CE O SĂRUTĂ PASIONAL PE ALTA!)

”Nu-i prima dată când reacționează în felul acesta. Sunt foarte răzbunători când cineva îndrăznește să parcheze în fața casei lor. Zilele trecute, s-au răzbunat crunt pe mașina care era în fața vilei. Au aruncat cu faină, ouă și gunoaie pe mașina. Nu-i prima dată când se întâmplă un asemenea lucru”, a povestit un vecin al artiștilor, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Acuzații fără precedent la adresa Clejanilor

Amenințați cu judecata țigănească

Un lăutar cunoscut e foc și pară pe Ioniță și Viorica de la Clejani, pe care îi acuză că i-ar fi „furat” o piesă. Scandalul dintre compozitorul Sile Dorel și familia Clejanilor (DETALII AICI) a trecut la un alt nivel, după șase ani în care s-au luptat prin tribunale.  Nemulțumit de decizia pe care a primit-o de la judecători, Sile Dorel vrea să apeleze la o soluție tradițională pentru a-și rezolva problemele pe care le are cu artiștii. Lăutarul e dispus să meargă până-n pânzele albe. ”O să-i chem pe Clejani la stabor, acolo unde nu mai au cum să mintă. Conform tradiției noastre, la judecata țigănească, Ioniță o să fie nevoit să se jure pe familie și nu mai are cum să nege acuzațiile”, ne-a declarat Sile Dorel, în urmă cu ceva timp. (MAI MULTE, AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)