Controversata cântăreață ar fi avut o aventură cu un politician celebru după ce s-ar fi infectat cu HIV. Artista ar fi luat virusul de la…

Autor:
Publicat: 22/05/2020 | 23:12

S-a stârnit rumoare în lumea bună după ce o cunoscută cântăreață, care, în urmă cu câțiva ani, era acuzată că și-a vândut trupul, e suspectată acum că ar fi infectată cu HIV. Renumită pentru escapadele amoroase, tânăra s-ar fi ”distrat” recent cu un vestit politician. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate detaliile uluitoare. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații tulburătoare despre cea mai recentă controversă din lumea bună.

Cunoscuta cântăreață care, de ceva timp, încearcă să izbutească și în industria modei, este suspectată de infectare cu HIV. Conform suselor noastre, recent, tânăra ar fi avut o aventură cu un cunoscut deputat, extrem de vocal în spațiul public, de-a lungul timpului. (VEZI ȘI: BIANCA A ASCUNS EPISODUL, DAR NOI AM PUS MÂNA PE DECLARAȚIILE DIN ȘEDINȚA SECRETĂ: ”M-A TRAS DE PĂR DE MAI MULTE ORI, M-A BRUSCAT ȘI…”)

Lanțul slăbiciunilor

Povestea, care a dat multora fiori reci, pare să fie și extrem de spumoasă, în același timp. Și asta pentru că, artista, care în urmă cu câțiva ani a fost acuzată că și-a vândut trupul, ar fi fost infectată chiar de iubitul ”oficial”. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, iubitul vedetei ar fi „călcat stâmb” cu un cunoscut personaj masculin din București, care, în această poveste, pare să fie în rolul ”pacientului zero”.

Cunoscută pentru aventurile nocturne, artista în cauză se pare că, în ultima perioadă, ar fi avut mai multe escapade, cu diverse persoane, iar, din această cauză, în următoarea perioadă nu este exclus ca, în acest caz, să-și găsească ”locul” și alte nume sonore. Oricum site-ul nr. 1 din România promite să vă țină la curent cu toate noutățile legate de noua mega-controversă din showbiz. (NU RATA: ULTIMA LOGODNĂ A MĂDĂLINEI GHENEA L-A ”DEMOLAT” PE FIUL LUI MR. CASH?!)

Controversata cântăreață ar fi avut o aventură cu un politician celebru după ce s-ar fi infectat cu HIV

Ce este SIDA

SIDA (sindromul imunodeficienței umane dobândite) este o afecțiune provocată de virusul imunodeficienței umane, HIV, care atacă și distruge progresiv sistemul imunitar al organismului. Virusul Imunodeficienței Umane (virusul HIV) este cel care, în urma infecției, declanșează Sindromul Imunodeficienței Umane (SIDA). Este important de reținut că nu toate persoanele infectate cu virusul HIV manifestă și SIDA. Această afecțiune apare în cazul persoanelor infectate cu HIV și conduce la o expunere mărită către infecții sau către anumite forme de cancer.

Un renumit politician ar fi avut o aventură cu o controversată cântăreață suspectă de HIV

Cauzele infecției cu HIV 

Principala cauză a contaminării cu virusul HIV/SIDA este interacțiunea cu o persoană seropozitivă la HIV care însă nu prezintă în mod obligatoriu semnele bolii. Ea este totuși purtătoare de virus și deci susceptibilă să îl transmită. Transmiterea virusului SIDA se face pe cale sexuală, pe cale sangvină, pe cale transplacentară și în cursul alăptării materne.

Virusul fiind, de asemenea, prezent în lacrimi și în salivă, este posibilă o contaminare prin mușcătură, precum și o contaminare în cazul unui sărut profund, în caz de leziuni ale mucoaselor bucale. Totuși, n-a fost raportat niciun caz de transmisie de acest tip. Calea sangvină este un mod de transmisie puternic contaminant, riscul fiind evaluat la 90%, fie că este vorba de transfuzii, fie că se întâmplă prin injectarea de droguri pe cale venoasă.

Calea sexuală este calea de contaminare cea mai răspândită, toate practicile sexuale putând fi contaminante în diferite grade. Transmisia infecției este favorizată de microtraumatismele mucoaselor și de bolile transmisibile sexual care antrenează ulcerații la nivelul organelor sexuale. (CITEȘTE ȘI: LOVITURĂ DE TEATRU ÎN DOSARUL PROXENEȚILOR DE LA CLUJ CARE AVEAU LEGĂTURI CU „EX-UL” BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI CU „MANECHINA LUI BOTE”. INSTANȚA A HOTĂTÂT CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)