Cream, mărturisire delicată despre starea de sănătate după ce sora ei a spus c-ar fi fost otrăvită în timpul show-ului Ferma

Publicat: 23/04/2019 | 13:46

Cream a făcut o mărturisire delicată despre starea de sănătate pe care o are în prezent. Declarațiile cântăreței i-au surprins pe mulți și vin după ce sora ei a dezvăluit la scurt timp după ce a intrat în competiția “Ferma” că vedeta ar fi fost otrăvită. Paula a făcut declarațiile astfel încât ceilalți concurenți ai show-ului de la Pro TV să creadă că responsabilă de această faptă ar fi, de fapt, Brigitte Năstase.

Citește și: Brigitte Năstase a răbufnit după ce a fost acuzată c-ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel. Sunt tensiuni mari la “Fermă”

Cream, mărturisire delicată despre starea de sănătate

Au trecut două luni de când Claudia Pavel a părăsit “Ferma” și, potrivit declarațiilor făcute recent de aceasta, din nefericire, a rămas cu sechele. Carismatica artistă are o oboseală cronică de care nu reușește să scape și, în plus, ea nu reușește să se odihnească suficient timp în ultima perioadă, pentru că este implicată în multe proiecte.

Citește și: S-a aflat! Câți bani câștigă concurenții de la Ferma. Pro TV a pus o avere la bătaie

“M-am resimțit cand am ieșit, mi-am facut niște controale și mi-am revenit. Păstrez, în schimb, o oboseală cronică! A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin”, a declarat Claudia Pavel pentru Gazetă Sporturilor.

Citește și: Brigitte și-a arătat silicoanele la „Ferma” de la Pro TV. Ce i-a făcut Pastramă la sâni, când i-a văzut goi

Vă reamintim că artista Cream, pe numele din buletin Claudia Pavel, a experimentat lucruri frumoase pe platourile de filmare de la “Ferma. Un nou început”, însă… cele mai multe au fost momentele urâte… s-a certat grav cu Brigitte Năstase și a avut probleme legate de adaptare sau muncile dificile la care a fost participat.

Citește și: Am aflat cine a castigat Ferma de la Pro TV. L-a invins pe Catalin Morosanu la duel

În vârstă de 34 de ani, Claudia Pavel are un băiețel. Tatăl lui Noah este fostul baschetbalist american Jeremy Lewis cu care românca noastră a avut o relaţie câţiva ani buni. Din păcate, flacăra iubirii din povestea lor s-a stins prea repede și au decis să se despartă, copilul rămânând în grija cântăreței.

Citește și...