Cristina Cioran, prima apariție în calitate de prezentatoare la “Acces Direct”. Ce ținută a ales și care a fost mesajul transmis

Publicat: 18/03/2019 | 17:15

Astăzi, 18 martie 2019, Cristina Cioran a avut prima apariție în calitate de prezentatoare la “Acces Direct”, după ce în urmă cu trei zile, Simona Gherghe a intrat oficial în concediu prenatal. Moderatoarea emisiunii de la Antena 1 a ales o ținută superbă pentru acest nou capitol din viața ei profesională și a transmis un mesaj telespectatorilor.

Citește și: Simona Gherghe, decizie vitală luată înainte de a naște! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Cristina Cioran, prima apariție în calitate de prezentatoare la “Acces Direct”

Pentru prima ediție de la “Acces Direct” moderată de ea, Cristina Cioran și-a făcut o schimbare de look. În cursul zilei de ieri, vedeta a trecut pe la un salon, unde s-a lăsat pe mâinile specialiștilor. Aceștia i-au tuns părul și au vopsit-o. Astăzi, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1 a apărut cu un look fresh și îmbrăcată într-o rochie roșie ca focul, care i-a pus în evidență talia.

Citește și: S-a aflat adevărul! De ce a fost înlocuită Simona Gherghe cu Cristina Cioran la “Acces Direct”

La scurt timp după ce a pășit în platoul de la “Acces Direct, Cristina Cioran a mărturisit că ea îi va ține locul prezentatoarei Simona Gherghe până când vas reveni din concediul de maternitate: “Bună ziua, începând de astăzi sunt gazda dumneavoastră, până la întoarcerea Simonei Gherghe. Cu mine vă veți întâlni în fiecare zi.

Citește și: Fabulos! Cum a reacționat Simona Gherghe când a fost confundată cu Alessandra Stoicescu

Cristina Cioran, actriță și prezentatoarea de la “Acces Direct”

Cristina Cioran s-a născut pe 24 iulie 1977 într-un oraș aflat pe malul Mării Negre: Constanța. Ea a debutat în cinematografie cu rolul Margo din filmul omonim. Absolventă a Facultății de actorie – clasa Victor Radovici, Ion Lucian – din cadrul Universității Hyperion, vedeta a trecut de la teatru la emisiuni de televiziune și, ulterior la film.

Cristina Cioran a devenit cunoscuta publicului ca prezentatoare TV a emisiunilor “Dadaca”, “Cu dadaca în bucătarie” și “Acasă în bucătărie”. În paralel, ea și-a continuat activitatea în teatru. Cu musicalul “Andie Musik”, o coproductie Anglia – România, a fost plecată în turnee în Anglia, Belgia, Olanda, Danemarca, Germania, Franța, Elveția. Era deja vedeta postului Acasă TV când i s-a oferit rolul Laurei din prima telenovela romanească, “Numai iubirea”.