Acasă » Cancan » Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au dat în spectacol și în fața magistraților. „I-a dat pumni şi a dat-o afară din casă”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au dat în spectacol și în fața magistraților. „I-a dat pumni şi a dat-o afară din casă”

De: Ana Maria Păsat 21/04/2024 | 23:40

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ajuns la cuțite. Cei doi foști iubiți au dat cu subsemnatul atât la Poliție, cât și la Judecătoria sectorului 2. Ambii au făcut declarații în fața instanței ce par desprinse dintr-un scenariu de film horror. Vedeta TV a afirmat, printre altele, că tatăl fiicei sale ar fi lovit-o cu pumnii și cu picioarele, i-ar fi dat cu masa în cap și ar fi dat-o afară, pe scări, în lenjerie intimă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate declarațiile făcute de cei doi în fața instanței.

Scandalul dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale s-a reaprins la începutul lunii aprilie. Vedeta TV a cerut ordin de restricție împotriva fostului iubit, care să fie prelungit pentru 12 luni. Ambii au dat declarații mai întâi la poliție, apoi la interpelarea instanței de la Judecătoria sectorului 2. CANCAN.RO a intrat în posesia sentinței magistraților. Aceștia au respins solicitarea prelungirii restricției pe cel puțin o perioadă de șase luni, așa cum solicitase actrița.

Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran, pe vremea când formau un cuplu. Foto: Facebook

Vedeta TV l-a acuzat pe fostul partener și-n instanță de acte de violență grave. Potrivit afirmațiilor acesteia, Alex Dobrescu ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele. Mai mult, acesta i-ar fi dat și cu masa în cap. Tot ea spune că fostul său partener ar consuma substanțe interzise.

Vezi și: CRISTINA CIORAN CERE AJUTORUL MAGISTRAȚILOR! ACTRIȚA VREA SĂ PRELUNGEASCĂ ORDINUL DE RESTRICȚIE ÎMPOTRIVA LUI ALEX DOBRESCU: ”FETIȚA ESTE PRIORITATEA MEA”

Ar fi dat-o afară din casă în lenjerie intimă

„La interpelarea instanţei, reclamanta arată că în data de 04.04.2024, după o noapte petrecută nu ştie unde, în stare avansată de ebrietate şi presupune că şi sub influenţa substanţelor interzise, pe la ora 16:00, pârâtul a venit la ea acasă. A început să facă scandal, a jignit-o în diferite feluri. I-a dat pumni, palme şi picioare şi a dat-o afară din casă în lenjerie intimă. Pârâta a fugit pe scări cu hainele în mână. S-a dus să ia copilul de la grădiniţă şi a dat o tură de cartier.

Când s-a întors acasă pârâtul plecase. S-au întâlnit pe drum, iar în faţa casei şi în curte erau 6 echipaje de poliţie, deoarece vecinii chemaseră poliţia pentru că pârâtul aruncase cu obiecte de pe geam. Ulterior, urcând cu poliţia în casă a observat că făcuse şi distrugeri. Spărsese uşi, o masă de bucătărie cu care îi dăduse în cap (…)”, se arată în Sentinţa civilă nr. 5256/2024.

Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎN SHOWBIZ! ALEX DOBRESCU A FOST RIDICAT DE POLIŢIE DIN CASA CRISTINEI CIORAN. CE ÎI FĂCUSE, DE FAPT, PREZENTATOAREA TV

Ce mesaje ar fi primit Alex Dobrescu de la Cristina Cioran

Alex Dobrescu a declarat că au locuit în același apartament, deși erau despărțiți, întrucât actrița nu avea niciun venit, iar el întreținea familia. De asemenea, acesta a adăugat că și după scandalul de la începutul lunii aprilie, când a fost săltat de poliție, din fața casei, vedeta a fost cea care i-a dat mesaje și l-a chemat înapoi:

„La interpelarea instanţei, pârâtul arată că nu sunt neînţelegeri între el şi reclamantă. Are însă mesaje primite de la reclamantă în care îi scrie tot timpul să vină acasă, să o ajute cu fetiţa, să se împace. Pârâtul arată că de când s-au despărţit au locuit în acelaşi apartament, deoarece a trebuit să le ajute financiar, neavând nicio sursă de venit, a fost un fel de „pater familias”.

La interpelarea instanţei, pârâtul arată că pe data de 04.04.2024 se făcuseră două zile de când decedase mama lui, a mers acasă să îşi ia cartea de identitate şi să meargă împreună cu reclamanta la incinerare, doar că reclamanta a adoptat un altfel de comportament, îi ascunsese cartea de identitate, pârâtul presupunând că reclamanta are nişte probleme psihice. A început să ţipe la el, apoi a fugit pe scări”

”La interpelarea instanţei dacă a ridicat tonul la reclamantă sau a jignit-o pe aceasta pe data de 04.04.2024, pârâtul arată că nu neapărat, a fost o discuţie colocvială, puţin dezechilibrată, dar nu mai ştie exact ce i-a spus şi nici ce i-a spus reclamanta. (…)

La interpelarea instanţei, pârâtul arată că în urma mesajelor primite de la reclamantă, s-a întors iar acasă pe data de 04.04.2024, pe la ora 20:00. Reclamanta i-a dat drumul în casă, deoarece el nu are cheie. Iar când a intrat în casă, reclamanta îl aştepta tot cu ranga în mână, iar atunci el a plecat”.

Motivul pentru care instanța i-a respins cererea

După ce a audiat ambele părți și a analizat probele depuse de fiecare, la dosar, completul de la Judecătoria sectorului 2 i-a respins cererea vedetei, de prelungire a ordinului de restricție pe maximum 12 luni.

„În declarația de victimă-pct.9 , reclamanta a arătat ca nu există nicio situație de risc pentru minoră, în fata instanței a declarat că între tată și minoră există o relație frumoasă, de atașament. În formularul de evaluare a riscului, la pct.2, reclamanta a arătat că nu au fost agresați membri de familie, respectiv minora”, mai precizează instanța .

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Ana Maria Pasat este absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universității București A fost redactor la Cotidianul, Sportul Românesc, Ring, Libertatea, Playtech, redactor șef adjunct la Ziarul si Umbra și șef departament la Gardianul, citeste mai mult
Parteneri
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
Cel mai FRUMOS drum din România. Se deschide în vară, pentru toți românii
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un...
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să...
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau în calcul anchetatorii
Trei dintre rudele Raisei, fetița găsită moartă într-o râpă, sunt audiate de polițiști. Pista pe...
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță a fi cea mai fierbinte vară din istorie
Cupola de căldură amenință Europa. Continentul e în alertă înainte de ceea ce se anunță...
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
S-a dus la RAR să înmatriculeze mașina dar a primit DOSAR PENAL
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”. Ce regrete are prezentatorul TV în prezent
Mihai Mitoșeru, mesaj sfâșietor după opt ani de la moartea tatălui: „Nu mai răspunde nimeni”....
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg, de fapt, cei doi: „Sunt problemele exterioare, care vin din partea altor oameni.”
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, acuzați că mimează fericirea în mediul online! Cum se înțeleg,...
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale
"E vie? E vie?" Momentul în care jandarmii o găsesc pe Raisa moartă, în râpă....
BANCUL ZILEI. Într-o zi  vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare de bani: - Cât?
BANCUL ZILEI. Într-o zi vine o băbuță la Banca Națională să depună o suma mare...
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Ofertă Kaufland: Două TELEVIZOARE la prețuri interesante pe finalul lunii mai
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
Cel mai SENZAȚIONAL film al lui Demi Moore! Câți ani avea pe atunci?
"Este o femeie de o frumusețe rară". Cătălin Botezatu vorbește așa despre o singură femeie...
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29 mai, afaceri, căsătorie, visuri îndeplinite
Zodiile pentru care se întoarce roata norocului. Vin mari schimbări pentru 6 nativi după 29...
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o recomandă. Ce efecte negative are Greșeala
Băutura consumată de mulți înainte de culcare pentru că induce somnul, însă medicii nu o...
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Halep spune ADIO. A devenit imposibil. Anunțul venit marți, 28 mai
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la...
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Amazon Games angajează în București. Care sunt posturile disponibile?
Exerciţii militare cu câini-roboţi progamaţi de chinezi să ucidă
Exerciţii militare cu câini-roboţi progamaţi de chinezi să ucidă
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Elena Udrea iese din închisoare?! E nevinovată: A avut dreptate
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Cel mai de succes post de radio din România. A spulberat concurența
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care zeci de mii de turiști îl vizitează anual
Locul de BASM din România care te duce cu gândul la Italia. Motivul pentru care...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus...
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan...
"Era o fată nevinovată". Ipoteza polițiștilor în cazul fetiței de doi ani din Dolj găsită...
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Mesajul Ginei Pistol la un an după nunta cu Smiley. Fosta prezentatoare și-a surprins fanii
Pensionarii care vor primi cei mai mulți bani de la 1 septembrie. Vor încasa aproape dublu
Pensionarii care vor primi cei mai mulți bani de la 1 septembrie. Vor încasa aproape...
Colosul britanic care deschide o fabrică nouă în România. Vrea să facă rapid un produs militar. Vor fi multe locuri de muncă
Colosul britanic care deschide o fabrică nouă în România. Vrea să facă rapid un produs...
×