Cristina Șișcanu a împlinit 34 de ani. Cum s-a îmbrăcat fina ei, Gabriela Cristea, la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere

Publicat: 03/11/2018 | 22:34

Pentru familia Cristina Șișcanu – Mădălin Ionescu ziua de astăzi e una extrem de importantă. Vedeta împlinește o frumoasă vârstă și în această seară ea sărbătorește evenimentul alături de cei apropiați. De pe lista de invitați nu au lipsit finii: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, dar și Mara Bănică.

Citește și:  Cristina Șișcanu a slăbit 15 kilograme cu ouă fierte și fulgi de ovăz

Cristina Șișcanu și-a serbat ziua și alături de mama sa

Azi, 3 noiembrie, este ziua de naștere a Cristinei Șișcanu, iar ea s-a pregătit pentru acest eveniment special de săptămâni bune. Și-a ales ținuta cu mare grijă, dar și locul în care să se distreze alături de invitații săi. La petrecerea organizată în cinstea ei a fost și mama sa. Vedeta s-a pozat alături de Olga Șișcanu și fiica pe care i-a dăruit-o lui Mădălin Ionescu.

Citește și: Cristina Șișcanu, în depresie. Mărturisiri sincere despre lupta cu temuta boală: “A trebuit să aleg: fie să mor, fie să lupt”

Cum s-a îmbrăcat Gabriela Cristea la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a nașei sale, Cristina Șișcanu

În timp ce sărbătorita a strălucit într-o rochie roz scurtă, cu o croială elegantă și un decolteu generos, Gabriela Cristea nu s-a lăsat mai prejos. Însărcinată pentru a doua oară, prezentatoarea a optat pentru o rochie destul de scurtă… mult deasupra de genunchi. Realizată în stilul unui capot, ținuta aleasă de soția lui Tavi Clonda a atras toate privirile invitaților. Pe rochia nude erau imprimate modele colorate cu alb și negru. În picioare, Gabriela Cristea și-a pus o pereche de ghete scurte negre.

Citește și: Gabriela Cristea, martora unei scene neplăcute în tramvaiul 41! Ce a enervat-o pe vedetă: „Vai de capul lor…”

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.