Cumnata Nadiei Comăneci, reacție în premieră după divorț: ”E dureros că…”

Publicat: 13/07/2018 | 22:57

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, v-a dezvăluit, în exclusivitate națională, detalii despre divorțul din familia Nadiei Comăneci. La 51 de ani, fratele celei mai cunoscute gimnaste din lume s-a despărțit de soție pentru o puștoaică de 26 de ani (VEZI AICI), iar acum ies la iveală noi și noi amănunte. (Console si accesorii gaming) Astăzi vă prezentăm, în premieră, reacția Lilianei, cumnata fostei sportive.

După aproape trei decenii de căsnicie, fratele Nadiei Comăneci a divorțat de Liliana, femeia care i-a oferit doi moștenitori. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor noi informații de-a dreptul incredibile despre evenimentul trist care s-a petrecut în familia celebrei gimnaste.(CITEȘTE ȘI: FRATELE NADIEI COMĂNECI, DISCUȚII ULUITOARE CU IUBITUL AMANTEI LUI)

Din câte se pare, la scurt timp după ce și-a văzut iubita în brațele lui Adrian Comăneci, prietenul de atunci al acesteia a discutat cu Liliana, cumnata gimnastei. Femeia care i-a dăruit fratelui Nadiei doi băieți și care i-a fost aproape 28 de ani a avut o reacție uluitoare. (Promotiile zilei la monitoare)

”Au fost 28 de ani de căsătorie. Am înțeles totul. Îmi pare rău pentru tine! Mi-a fost foarte greu să închei căsătoria. Îl iubeam foarte mult. E foarte dureros că s-a ajums aici”, s-a confesat cumnata Nadiei Comăneci iubitului puștoaicei.

Liliana și Adrian Comăneci alături de cei doi băieți ai lor

Adrian Comăneci și fostul iubit al puștoaicei s-au acuzat reciproc

Fata pentru care Adrian Comăneci a divorțat ar lucra, în prezent, pe un vas de croazieră. De cum a cunoscut-o pe frumoasa româncă, pe numele ei Raluca, Adrian a cumpărat mai multe bilete de vacanță în destinații exotice, acolo unde a răsfățat-o mai ceva ca pe o prințesă.

Cu toate că era căsătorit, Adrian Comăneci nu a ezitat să se fotografieze alături de tânăra sa iubită. Cei doi s-au pozat împreună în mai multe locuri superbe. Povestea nu avea cum să rămână în umbră. A fost momentul în care între Adrian, fratele Nadiei Comăneci, și prietenul iubitei lui a izbucnit un adevărat scandal. Discuțiile dintre cei doi sunt de-a dreptul uluitoare. Cei doi au aruncat vina unul pe altul. Subiectul? Cu cine ar fi rămas puștoaica de 26 de ani gravidă. Niciunul nu a avut curajul să-și asume răspunderea, potrivit mesajelor intrate în posesia CANCAN.RO.

Liliana şi Adrian Comăneci au împreună doi băieţi. Fiul cel mare este student în Oklahoma, Statele Unite ale Americii, unde locuieşte la celebra lui mătuşă. La rândul ei, Nadia a avut tot timpul o super-relaţie cu Liliana, pe care a considerat-o de fiecare dată ca pe sora ei mai mică. (VEZI ȘI: NADIA COMĂNECI, PRIMA DECLARAȚIE DESPRE „DIVORȚ”! CEA MAI MARE GIMNASTĂ A LUMII A VORBIT CU REPORTERII CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...