Cunoscutul milionar & juniorii au ”devastat” un magazin din mall!

Publicat: 11/11/2019 | 23:08

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase. După ce a trecut peste procesele cu fosta soție Silviu Prigoană și băieții lui au ”devastat” un magazin din mall. Cunoscutul milionar își răsfață puștii ori de câte ori are ocazia.(CITEȘTE ȘI: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Silviu Prigoană într-un renumit centru din Capitală, acolo unde celebrul afacerist a ieșit împreună cu băieții lui la o scurtă sesiune de shopping.(NU RATA: BIANCA & SOȚUL AU ”STROPIT” ÎMPĂCAREA LA LOFT CU 4 STICLE DE ARMAND DE BRIGNAC!)

Din câte se pare, milionarul a trecut peste procesele pe care le-a avut cu fosta soție și acum se bucură pe deplin de fiecare moment pe care îl petrece în compania fiilor săi. Împreună cu micuții săi, Silviu Prigoană a luat ”la puricat” mai multe magazine ce comercializează haine de firmă, în căutarea unor articole vestimentare.

După ce a studiat bine oferta fiecărui magazin, milionarul a făcut mai mult achiziții de marcă pentru puștii lui. Pesemne că nimic nu-i stă în cale când vine vorba de fericirea celor dragi, Silviu Prigoană, pur și simplu, a ”devastat” unul dintre magazinele din mall. Fără să se uite la prețul produselor, milionarul a înșfăcat aproximativ cinci umerașe cu haine. După ce a ”dat cu cardul” la casa de marcat, Silviu Prigoană și puștii săi s-au îndreptat spre parcarea centrului comercial, acolo unde-i aștepta bolidul de lux al afaceristului. (VEZI ȘI: ”REGINA TELENOVELOR” DIN ROMÂNIA A DANSAT PE MASĂ LA BOTEZUL FIULUI EI!)

Silviu Prigoană & juniorii au ”devastat” un magazin din mall!

Adriana Bahmuţeanu, declaraţii uimitoare, după ce copiii s-au mutat în casa lui Prigoană.

”Nu este vorba despre niciun război. Copiii sunt ai amândurora! Eu mă bucur că în sfârşit vrea să stea cu ei. Eu tot timpul le spun copiiilor ei să meargă să stea cu tati, aşa este normal, sunt băieţi, este normal să stea şi cu tatăl lor. Acest război despre care se tot vorbeşte este de fapt o chestie temporară, o chestie care va dura trei săptămâni, deoarece urmează procesul de fond, procesul va avea loc pe data de 9 mai. Nu există un război, nu există niciun proces câştigat. Eu mă bucur că băieţii mei au în sfârşit o relaţie bună cu tatăl lor. El nu are el custodia copiiilor, custodia este comună, este vorba doar despre domiciliu!”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...