Acasă » Exclusiv » Daniel Onoriu o calcă în picioare pe fosta soție! Paradoxal, încă o iubește! ”A spus că vreau să-i arunc acid pe față” + Halucinant: diamante, aur și…

Daniel Onoriu o calcă în picioare pe fosta soție! Paradoxal, încă o iubește! ”A spus că vreau să-i arunc acid pe față” + Halucinant: diamante, aur și…

De: Valentina Ene 21/12/2022 | 23:40

CANCAN.RO revine cu cele mai noi declarații ale lui Daniel Onoriu, cu privire la viitoarea sa fostă soție. Ex-pilotul de curse a vorbit în exclusivitate despre șantajul la care ar fi fost supus în perioada în care s-a aflat după gratii, despre planurile de viitor, dar și despre modul în care Isabela Onoriu a încercat să îl „jefuiască”.

Telenovela dintre Daniel Onoriu și Isabela nu dă semne că se va termina prea curând. Fostul pilot de curse face dezvăluiri incredibile despre femeia care i-a fost alături în cele mai grele momente și care, în urma divorțului, ar putea obține o sumă destul de mare de bani. Publicația nr. 1 din România vine cu detalii neștiute despre întregul scandal care are loc în continuare între cei doi soți.

VEZI ȘI: Daniel Onoriu, mai războinic ca niciodată după liberare: “Sunt șmecher, nu fraier! Nu sunt om să…” + Ce l-a făcut să plângă în închisoare

Daniel Onoriu, la un pas de a pierde o casă de 120.000 de euro și jumătate din avere

Nepotul lui Gabi Luncă nu își poate ierta încă soția pentru ceea ce a făcut în ultimele luni, mai ales în momentul în care aceasta a ales să îl lase în închisoare pentru mai bine de 30 de zile.

Contactat de reporterii CANCAN.RO, fostul pilot de curse a susținut că Isabela Onoriu, viitoare Butaru, i-ar fi cerut 120.000 de euro pentru a-l scoate din închisoare. În momentul în care a refuzat, femeia l-ar fi dat uitării imediat. Ba mai mult decât atât, Daniel Onoriu o acuză pe Isabela că i-a fost alături în ultimii cinci ani și jumătate, deoarece și-a dorit să obțină bani grei de pe urma lui.

„Cum să îi dau eu jumătate dacă ea nu a venit cu niciun ban, nici nu i-am cunoscut părinții. Eu am bani, eu sunt înstărit, sunt cineva. Conform legii, după 5 ani, trebuie să îi dai jumătate partenerului și ea a divorțat după 5 ani și jumătate. A așteptat câteva luni și a cerut divorțul. A stat cu mine să-mi ia banii. M-a vândut pentru un distrus. Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni”, a declarat Daniel Onoriu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Daniel Onoriu, alături de Isabela Butaru, fosta lui soție. Foto: Facebook

NU RATA: Daniel Onoriu a făcut primele declarații, după ce a ieșit din arestul Capitalei: „Aș vrea să lămuresc pe toată lumea”

Nepotul lui Gabi Luncă refuză să îi cedeze o parte din avere Isabelei

Așa cum era de așteptat, Daniel Onoriu este hotărât să facă tot posibilul pentru a nu-i ceda Isabelei niciun leu din averea pe care a dobândit-o de-a lungul anilor în care a activat ca pilot de raliuri. Potrivit informațiilor pe care le-a oferit pentru CANCAN.RO, nepotul lui Gabi Luncă ar fi descoperit alături de avocații săi o cale prin care va putea să își păstreze averea întreagă.

„Am găsit o varianta cu avocații mei și nu îi dau niciun ban. A venit cu nimic, dar a plecat cu trei mașini pline de haine, cu peste 100 de grame de aur și cu diamante. A ieșit din viața mea, dar în inima mea încă mai e. A avut viață de 5 stele cu mine. M-am cumințit pentru ea. De când am luat-o, am zis că nu mai fac păcate”, a mai adăugat fostul pilot.

CITEȘTE ȘI: Scandal în familia lui Daniel Onoriu, după ce a încercat să se sinucidă: “Face un an de când l-au tăiat”

Daniel Onoriu, arestat pentru scena făcută în fața oamenilor legii, când a vrut să o vadă pe Isabela. Sursă foto: Facebook

Ce planuri de viitor are Daniel Onoriu

În urmă cu numai un an, Daniel Onoriu se afla pe un pat de spital și niciun medic nu îi mai dădea vreo șansă de supraviețuire. Acum, bărbatul este mai hotărât ca niciodată să își vadă de viață în continuare și să se bucure că Dumnezeu i-a dat o nouă șansă.

Chiar dacă se află momentan în arest la domiciliu, asta nu îl oprește să își facă planurile pentru anul care vine. Astfel, fostul pilot de curse susține că își va construi un hotel în Zanzibar, hotel pe care, în mod normal, ar fi trebuit să îl ridice alături de Isabela, în timp ce fosta lui soție va schimba ”5-10 bărbați”.

„Eu îmi dau drumul la afaceri, o să-mi fac o altă femeie, o să-mi fac hotelul meu în Zanzibar și ea o să schimbe vreo 5-10 bărbați și o să fie prostituată, că asta a ales, adică o femeie ieftină, un nimic. Deja e un nimic. 

Peste doi ani, eu o sa fiu milionar în euro și ea o să fie la al zecelea bărbat. Și-a ales să fie femeie ușoară, să fie amantă, în loc de soție. Eu m-am îndrăgostit de ea din prima clipă și ea, ca o nesimțită, îi spune judecătorului că am amenințat-o că îi arunc acid de baterie pe față. Eu o iubesc din toată inima mea, sunt om cu frica lui Dumnezeu. Cum să îi fac eu rău. Eu nu am în vocabular cuvintele astea”, ne-a povestit nepotul lui Gabi Luncă.

Daniel Onoriu şi-a anunţat prietenii că merge să intenteze acţiunea de divorţ

Ce plan a pus la cale Daniel Onoriu pentru următoarea soție

Există o vorbă veche ce se potrivește de minune și în cazul lui Daniel Onoriu – „Dacă te arzi cu supă, sufli și în iaurt”. Asta își propune să facă și fostul pilot de curse în momentul în care se va recăsători. Pentru a se asigura că nu va mai trece prin aceeași experiență, Daniel este hotărât să semneze un contract prenupțial înainte de nuntă.

O să îmi fac și eu o relație. De data asta nu o să mă căsătoresc atât de repede și, dacă o voi face, o să o fac cu contract să nu-mi mai ia mie nimeni banii”, a explicat fostul pilot de raliuri, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Valentina Ene
Valentina Ene a ales să lucreze în presă din anul 2019, dar a cochetat cu lumea mondenă încă din liceu. Pasionată de showbiz, dar și de actualitate, s-a alăturat site-ului CANCAN.RO pentru a putea acoperi o paletă cât mai largă de subiecte. Valentina citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia civilă
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...