Desfrau total de 8 Martie! Imaginile demne de filme XXX intr-un club din Braila!

Publicat: 10/03/2015 | 15:30

Ziua de 8 Martie va ramane de neuitat pentru mai multe femei din Braila, care au fost protagonistele unui show erotic absolut incendiar. Ce a patit insa una dintre ele a lasat toata audienta cu gura cascata!

A devenit deja o traditie ca Ziua femeii sa fie sarbatorita cu… barbati, ce-i drept, sa fie cu muschi, unsi cu ulei, si care stiu sa danseze. Spectacolele de striptease masculin organizate in fiecare an, de 8 Martie, raman amintiri pentru multe doamne, insa ce s-a intamplat intr-un club din Braila, multe dintre ele vor tine minte pentru tot restul vietii!

Femeile au avut parte de un dezmat incredibil

O brigada de striperi dezinhibati si-au propus sa rasfete toate femeile din club si nu doar sa le ofere un simplu spectacol de dans. Baietii au mers sa “recruteze” de la mese doritoare care vor sa li se alature pe scena, si nu mica le-a fost mirarea sa vada cum se strang ciorchine la invitatie.

Femeile au avut parte de un dezmat incredibil


O blonda a fost „norocoasa” serii

Au fost si cateva doamne pudice care nu au cedat invitatiei dansatorilor de a veni pe scena pentru a se lasa rasfatate, insa cele mai curajoase au primit exact ce si-au dorit: stripperii le-au lasat sa le atinga muschii, in timp ce ei le dansau si in brate unii dintre ei.

Femeile au avut parte de un dezmat incredibil

Cea mai “norocoasa” dintre ele a fost o blonda care a fost rasfatata serii, de catre doi dansatori, in timp ce statea pe un scaun. Femeia a primit un tratament pe care nu-l va uita prea curand: un show erotic care le-a facut invidioase pe toate celalalte femei din sala. Cei doi stripperi au “imobilizat-o” pe tanara, dupa care au simulat o partida de sex care nu o va uita prea curand.

Femeile au avut parte de un dezmat incredibil

(M.A.)