Dovada sărutului dintre Vulpița și Rafaelo. Au apărut imaginile despre care Viorel vorbește de câteva zile

Publicat: 30/05/2020 | 15:48
Dovada sărutului dintre Vulpița și Rafaelo. Au apărut imaginile despre care Viorel vorbește de câteva zile

De câteva zile Viorel Stegaru a acuzat-o pe Vulpiță că i-a fost din nou infidelă. Bărbatul le-a spus tuturor la Acces Direct că soția sa s-a sărutat în redacția emisiunii cu Rafaelo, colaboratorul pieselor sale.

După ce timp de două zile Viorel și-a acuzat soția că s-a sărutat cu Rafaelo în reacția Acces Direct, au apărut și imaginile doveditoare.

CITEȘTE ȘI: Margherita de la Clejani regretă totul! Vedeta a dat cărțile pe față după scandalul cu drogurile. Ce a declarat în presă?

Veronica și Rafaelo au fost surprinși de camerele de supraveghere în niște ipostaze care dau de bănuit, cei doi fiind foarte apropiați în momentul în care au făcut o fotografie.

Deși era destul de multă lume la acel moment pe holurile redacției, Rafaelo a mers țintă spre Veronica și a îmbrățișat-o cu foc. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe Viorel și drept pentru care a făcut din acest subiect un motiv de revoltă.

CITEȘTE ȘI: Andreea Marin și-a certat pe nedrept fiica, apoi a regretat totul! Ce a putut să facă Violeta atât de supărător?

Deși între Rafa și Vulpița nu a existat niciun sărut, la vederea imaginilor în care nu apare sărut spus de Viorel, acesta tot supărat se declară.

„Veronica cu Rafa să mergeți înainte unde vreți voi”, le-a spus Viorel nervos.

CITEȘTE ȘI: Ce fac Ciprian Marica și Ioana Marcu la o lună de la scandalul amoros? Cum a reușit iubita sportivului să depășească momentul

Citește și...