”Dușmanul de moarte” îi dă încă o lovitură lui Gigi Becali! I-a deschis milionarului un nou proces de executare silită

Publicat: 29/08/2018 | 00:18

Războiul dintre Gigi Becali și Florin Talpan, juristul CSA Steaua, continuă! Bine, pare aiurea să spunem asta, de vreme ce ultimul nu-l iartă cu nimic în ultimii ani. (Super oferte la accesorii gaming)  Considerându-se jignit de finanțatorul FCSB, colonelul de armată l-a dat în judecată. A câștigat, dar doar pe hârtie! Prima despăgubire, 3.000 de euro! Nemulțumit, a făcut apel. A doua ”bătaie”, 30.000 de aceeași euroi. Decizie definitive, urmată de executare silită. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că Talpan a mai dat o lovitură.

Pe 27 august, Florin Talpan cere, la Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei, încuviințarea executării civile a lui Gigi Becali. (Console si accesorii gamingAsta o mai făcuse pe 10 august, doar că la Judecătoria altui sector. Atunci, colonelul, care nu a primit 30.000 de euro, bani drept daune morale pe care instanța le decisese în favoarea lui, a cerut executarea silită a omului de afaceri din Pipera.

CITEȘTE ȘI: TALPAN A OBȚINUT EXECUTAREA SILITĂ A LUI GIGI BECALI! ”ADMITE CEREREA ȘI…”

Dar pentru că nu s-a ales, deocamdată, cu nimic, și nici nu a primit vreun semnal de la Gigi în această privință, Florin Talpan a procedat ca la carte: a cerut executarea silită și în alte sectoare din Capitală, unde l-ar prinde cu ceva ”avuție” pe Gigi Becali. Case, terenuri sau conturi bancare. Se pare că, acum, țința ar fi celebrul ”palat” din Aleea Alexandru.

CITEȘTE ȘI: JUDECĂTORII L-AU ”CONDAMNAT” PE GIGI BECALI PENTRU HĂRȚUIRE

Contactat telefonic, Florin Talpan a declarat, pentru CANCAN.RO: ”Știți foarte bine că eu am de recuperat 30.000 de euro de la Gigi Becali. Am obținut asta în instanță. Probabil, despre acel lucru este vorba!” Același înverșunat războinic anti Gigi Becali a mai spus că nu a văzut, deocamdată, niciun ban de la finanțatorul FCSB, dar că va avea o discuție cu executorul judecătoresc.

Declarațiile lui Gigi care îl costă 30.000 de euro!

S-a întâmplat în urmă cu trei ani, când Gigi Becali, aflat pe la începuturile conflictului cu Talpan, l-a luat peste picior pe colonel.

VEZI AICI: CUM A SCĂPAT GIGI BECALI SĂ PLĂTEASCĂ 1 MILION €

”Păi ce, eu vorbesc cu Talpan? Ce, eu i-am pus să vorbească cu Luţu? Voi vorbiţi cu Talpan? Omul nu e în apele lui. Ministrul Duşa să vorbească cu mine, cum să vorbesc eu cu Talpan? Eu am cerut să vorbesc cu ministrul. Cu Talpan negociez eu? Pe Talpan îl iau şi îl duc la oi! Habar nu are de nicio lege, nu ştie de capul lui nimic. Dacă vrea ministrul, mă aşez acum la masă, pe loc. Să vorbească Boroi dacă au vreo intenţie serioasă. Ştii ce a spus Boroi despre acest jurist? A spus: ’Ăsta e nebun, ne-a băgat într-o încurcătură, i-a spus lui Vali Argăseală. Eu nu zic că e nebun, vă zic ce i-a zis Boroi lui Argăseală”, a spus atunci Becali.

Talpan l-a dat în judecată și, după mai multe termene, a câștigat procesul. Inițial, a fost vorba de 3.000 de euro, despăguniri mporale, dar suma finala a ajuns la 30.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...