Ele au fost cele mai sexy 30 de vedete din România în 2018!

Publicat: 30/12/2018 | 22:53

Ele au fost cele mai sexy 30 de vedete din România în 2018! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini interzise cardiacilor. Atenție, urmează peste 150 de fotografii hot cu divele din showbizul autohton. (VEZI GALERIA FOTO).  Ele au fost cele mai dezbrăcate frumuseți de pe parcursul anului care se încheie (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

(VEZI AICI: CELE MAI CIUDATE COSTUME DE BAIE! AI NEVOIE DE MULT CURAJ SĂ IEŞI AŞA PE PLAJĂ)

Anul 2018 a fost unul de foc. Vedetele feminine din showbiz au avut apariții incendiare, cu formele lor apetisante, ”mascate” ușor de costumele de baie unul și unul. A fost o vară perfectă pe litoral, cu temperaturi ridicate, cu un cer cel mai adesea fără nori… (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Ocazie numai bună pentru dive să-și etaleze formele de invidiat cu care au fost înzestrate de natură. Ce mai, au fost zile ideale pentru plajă, pentru baie în apa mării sau pentru relaxare la piscină. Vedetele au defilat cu siluetele lor trase prin inel, iar masculii au avut cu ce să-și clătească ochii! (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

(CITEȘTE ȘI: AU APĂRUT ÎN PUBLIC ÎN MINUSCULE COSTUME DE BAIE)

În concluzie, vedetele din showbiz-ul autohton au făcut, pe durata anului 2018, un adevărat spectacol pe litoral! Daniela Crudu, Crina Abrudan sau Bianca Drăgușanu ….  Sunt doar câteva dintre divele care s-au perindat prin stațiunile de pe litoral și care au făcut furori. Și nu au fost ratate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

În continuare, vă propunem un TOP 30 al divelor de ”prim rang” acoperite sumar de costume de baie super-sexy. Cine a prins primul loc? Galeria foto pe care v-o arătăm este cu adevărat incitantă, iar cititorii au ocazia să-și facă propriul clasament, pentru că material este din belșug: peste 150 de imagini de colecție. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

(NU RATA, AICI: CE BINE ARATĂ FIICA ANAMARIEI PRODAN! SARAH DUMITRESCU S-A POZAT LA PISCINĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...