Emoții, autenticitate și artiști de seamă în ultima gala a celui de-al doilea sezon ”Drag de România mea!” cu Fuego!

Publicat: 30/05/2019 | 15:55

Iată că emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!” a ajuns la ultima gală a sezonului doi. Dar Paul Surugiu-Fuego, alături de invitații lui, vor fi alături de public, în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, toată vara, pentru că întreg sezonul doi se va redifuza, oferindu-vă bucurii. Cu fiecare săptămână, Fuego vă arată o Românie curată, onestă, cu eroi speciali și divertisment cultural, plin de surprize. Emisiunea aceasta este felul unei echipe mici, dar pasionate, de a arăta că le pasă și că România nu înseamnă doar probleme, ci și strălucire și personalități marcante.(CITEȘTE ȘI: FIICA UNUI INTERLOP DIN BRĂILA L-A FERMECAT PE UN CUNOSCUT MULTIMILIONAR APROPIAT DE TRAIAN BĂSESCU: CHIRIE DE 2.000 €/LUNĂ, HERMESURI ȘI…)

Nu e foarte greu să construiești lucruri frumoase, iubite de public, iar galele moderate de Fuego au această strălucire, au decență și oferă exemple clare despre cum să trăiești o viață demnă, despre artă, despre activități și oameni remarcabili. Iar cel de-al treilea sezon, care va începe în septembrie, promite a fi și mai spectaculos decât acesta, cu noutăți și premiere.(NU RATA, AICI: ”MATINALUL” DE LA ANTENĂ & LIDIA BUBLE SUNT DECIȘI SĂ AJUNGĂ LA STAREA CIVILĂ: ”RĂZVAN ÎMI VA PURTA NUMELE…”)

Duminica aceasta, de la ora 15.00, pe TVR 2, Paul Surugiu are o ediție a excelenței, alături de cinci mari nume ale frumosul cantec popular și cu muzica autentică a românilor. Îi va fi alături și doamna Elise Stan, unul dintre profesioniștii măreți ai Televiziunii Române, făcând o călătorie prin demnitatea țării, ajungând în mai multe zone. Marele artist al zonei Codru, Nicolae Mureșan ne va impresiona cu al său costum și cu frumusețea poveștilor sale, dar și cu un duet celebru cu Paul Surugiu.

Emoții, autenticitate și artiști de seamă în ultima gala a celui de-al doilea sezon ”Drag de România mea!” cu Fuego!

Surprize a pregătit și Nicoleta Voica, reprezentanta Banatului, care vine însoțită de soțul său, Alin Bagiu, pregătind și un super duet cu Fuego. Emblema Bucovinei, cu întreaga Românie în glas, doamna Sofia Vicoveanca ne va aduce premiere muzicale, dar și un emoționant moment alături de Fuego, pe versurile sale și o piesă de colecție!(NU RATA, AICI: UNA DINTRE CÂȘTIGĂTOARELE DE LA ”MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”, SCANDAL LA JUDECĂTORIE PENTRU PREMIUL DE 500 MII LEI)

Emoții, autenticitate și artiști de seamă în ultima gala a celui de-al doilea sezon ”Drag de România mea!” cu Fuego!

Marea doamna a Maramureșului, Angela Buciu ne va doini și ne va povesti despre România într-un moment sensibil. Minunea acestei ediții este starea specială, vorbele, emoția din momentele susținute de marele NICOLAE SABĂU, care la cei 90 de ani ai săi, ne va purta pe toți în lumea nostalgiei! Fuego are o premieră muzicală specială pentru voi, precum și alte melodii, fiind acompaniat de trupa Supermarket, Ansamblul Valea Prahovei, coregraf Vlăduț Simulescu și de baletul condus de Florin Mariș! Nu ratați!(NU RATA, AICI: SUPER-IMAGINI DE LA NUNTA EX-LOGODNICULUI SIMONEI HALEP! A CÂNTAT ȘI DANSAT ÎN PAPUCI LA ”SPARTUL” PETRECERII)

 

 

Citește și...