Erotica Bianca de la “Insula iubirii” și-a schimbat silicoanele! Cum îi arată noii sâni…

Autor: I.D.
Publicat: 07/06/2019 | 23:24

Una dintre cele mai HOT ispite de la renumitul show matrimonial ”Insula Iubirii” a ajuns pe masa medicului estetician pentru a treia oară. Bianca Pop a decis că este momentul potrivit pentru o schimbare, un bust mai generos. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate imagini senzaționale cu noile “bijuterii” ale sexoasei brunete. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!)  Atenție, imagini interzise cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: ISPITA DE LA ”INSULA IUBIRII” RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A FOST ACUZATĂ DE PROSTITUȚIE)

Frumoasa ispită din celebrul reality-show difuzat de Antena 1 a simțit nevoia să aducă o îmbunătățire fizicului demențial cu care face ravagii printre reprezentanții sexului tare. Așa că, zilele trecute, Bianca Pop, noua bombă sexy din showbiz-ul românesc, a ajuns pentru a treia oară pe masa de operație a medicului estetician. (Cel mai bine platit job din București) Protezele de 485 de grame pe care le avea nu i s-au părut mai suficient de mari. Bruneta și-a dorit un bust mult mai generos și, după ce s-a sfătuit cu specialistul, a ales ca noile proteze să fie de 600 de grame. (NU RATA, AICI: CE LEGĂTURĂ AU VEDETELE IULIANA TUDOR & CLAUDIU LUCACI CU DECAPITAREA BOSSULUI DE LA TVR)

Momente neplăcute după operație

Cu toate că operația a decurs conform planurilor, sexoasa brunetă s-a confruntat cu unele complicații în primele 48 de ore după intervenția chirugicală și a avut nevoie de o doză mai mare de calmante. Chiar dacă a trecut prin momente mai puțin plăcute, bruneta este foarte mulțumită de rezultatul intervenției chirurgicale. Acum, ispita se poate mândri cu un bust extrem, extrem de generos. Site-ul nr.1 din România vă prezintă, în exclusiviate, primele imagini cu noii sâni ai Biancăi Pop.(NU RATA, AICI: AMANTUL-POLITICIAN A FILMAT-O PE CÂNTĂREAȚA CĂSĂTORITĂ ÎN TIMPUL UNEI PARTIDE DE AMOR ȘI…)

”M-am operat a treia oară. Prima dată mi-am pus silicoane de 350, apoi de 485 și acum am vrut ceva mai mare și mi-am pus de 600. Acum, când m-am uitat în oglindă îmi pare rău că nu mi-am pus ceva mai mare, dar sunt mulțumită și cu acestea. În primele 48 de ore m-am simțit rău, dar îmi revin încet, încet. Sunt foarte mulțumită de rezultat”, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Bianca de la “Insula iubirii” și-a schimbat silicoanele

Protagonista unui pictorial incendiar

Bianca Pop, sexy-bruneta din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – celebră și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1000 €!” – a fost protagonista unui pictorial incendiar. Tânăra a dat dovadă, încă o dată, că este lipsită de orice fel de inhibiții și s-a lăsat fotografiată în cele mai senzuale poziții.

Dacă, la începutul ședinței foto, Bianca a pozat în lenjerii sexy, care-i puneau în evidență trupul perfect, pe parcursul shooting-ului, ispita a renunțat la sutien și și-a etalat bustul generos în toată splendoarea. Ca o veritabilă profesionistă, Bianca Pop s-a ”jucat” cu obiectivul aparatului de fotografiat și nu-i de mirare că ”produsul finit” e de natură să răvășească mințile bărbaților. (GALERIE FOTO AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...