Ex-logodnica lui Cătălin Cazacu a ajuns la ”Urgență” în Dubai: ”Am refuzat internarea! Au spitale varză, praf de tot…”

Autor: I.D.
Publicat: 17/11/2018 | 23:02

 CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA  a aflat că celebrul model Anna Roman a avut parte de un mare ghinion, chiar în timpul unei vacanțe pe care și-a programat-o de ceva timp, alături de mama ei și alte două prietene. (Cum câștigi bani rapid) Aflată în Dubai, Annei i s-a făcut foarte rău, iar medicii de-acolo au considerat că trebuie să o interneze. Speriată însă de condițiile din spital, ex-logodnica lui Cătălin Cazacu a refuzat vehement și a plecat pe propria semnătură! 

Anna Roman a șters cu buretele etapa din viață în care credea că faimosul Cătălin Cazacu va îmbătrâni alături de ea. Lanțul de iubire s-a rupt după participarea lui la Exatlon, dar fiecare s-a reorientat fără să facă prea mult caz pe acest subiect.

Cătălin Cazacu a fost văzut, mai apoi, prin oraș, în prezența altor domnișoare, până s-a oprit la știrista Ilinca Obădescu.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) La rândul ei, Anna a apărut alături de un nou iubit, italianul Christian, chiar dacă relația lor s-a consumat mai mult la distanță. Frumoasa brunetă s-a concentrat pe muncă și a onorat prezentările la care a fost invitată. După această perioadă aglomerată, a considerat că un concediu va merge la fix. Și a ales o vacanță alături de fetele ei preferate, două dintre prietenele care îi sunt mereu alături, dar și de mama ei. Au plecat împreună în extravagantul Dubai! (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

„Am plecat pe semnătură”

Doar că ceea ce trebuia să fie un concediu cu plajă, relaxare și cumpărături, s-a terminat destul de neplăcut, la spital! Modelului i s-a făcut foarte rău, fiind transportată la Urgențe, acolo unde situația nu părea deloc de trecut cu vederea.

(Citește și: CEL MAI MARE SECRET AL ANNEI ROMAN A IEȘIT LA IVEALĂ)

Medicii care i-au făcut analizele i-au spus că ar trebui să rămână internată pentru mai multe investigații. Anna a refuzat însă categoric. ”Am refuzat internarea! Am plecat pe semnătură. Au spitalele varză, praf de tot”, a declarat modelul pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

După această experiență neplăcută, modelul s-a întors înapoi la hotelul de cinci stele unde era cazată și s-a rugat să se pună din nou pe picioare pentru a-și continua vacanța. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

A fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui. Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

(CITEȘTE ȘI: ANNA ROMAN, ȘEDINȚĂ FOTO TOPLESS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...