Ex-soția lui Marian Drăgulescu s-a cuplat cu un frumușel la nici două luni de la divorț!

Publicat: 19/07/2019 | 23:39

La scurt timp după ce și-a încheiat socotelile cu marele gimnast Marian Drăgulescu, fosta soție a acestuia a dat lovitura în plan sentimental. Din câte se pare, de curând, Corina și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care are mari tangențe cu lumea sportivă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini de-a dreptul senzaționale. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRA STAN, DOSAR PENAL DUPĂ CE A PROVOCAT UN ACCIDENT CU RĂNIȚI ÎN CENTRUL BUCUREȘTIULUI)

Corina Drăgulescu se pare că nu a suferit prea mult după ce a divorțat de celebrul gimnast. La nici două luni după despărțire, blondina și-ar fi refăcut viața sentimentală. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini și detalii unice despre noua poveste de dragoste care se conturează în showbiz-ul autohton.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu sportivul Marian Drăgulescu, Corina și-a găsit alinarea în brațele unui bărbat care pare să aibă mari tangențe cu lumea sportivă. De puțin timp, fosta soție a gimnastului s-a cuplat cu unul dintre șefii de la CSM București.

Cu toate că, în timpul mariajului pe care l-a avut cu titratul sportiv, Corina Drăgulescu a fost în atenția reflectoarelor, de când s-a combinat cu bărbatul care ocupă o funcție de conducere în cadrul CSM București, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a încercat să fie cât se poate de discretă și a ales să își țină relația ”la secret”. (NU RATA: SIMONA HALEP & NOUL IUBIT, TONI IURUC, FOTOGRAFIAȚI DE MÂNĂ ÎN PARCUL HERĂSTRĂU!)

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu s-a cuplat cu un frumușel la nici două luni de la divorț

Au divorțat după lungi încercări de salvare a căsniciei

În trecut, Marian și Corina Drăgulescu au trecut prin numeroase episoade neplăcute și nu doar o dată au luat în calcul varianta unei despărțiri. Cu toate acestea, cei doi și-au mai dat șanse și au încercat să repare lucrurile. (CITEȘTE AICI: SOȚIA L-A AMENINȚAT CU DIVORȚUL PE ILIE NĂSTASE!)

„Noi ne-am… am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte mulTe lucruri, dar nu a fost să fie. Da, sunt ok!”a spus Marian Drăgulescu, pentru o publicație din România.

Născut la 18 decembrie 1980, în Bucureşti, Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român din istorie. El are în palmares 31 de medalii, dintre care trei olimpice (1 argint, 2 de bronz), zece mondiale (8 de aur, 2 de argint) şi 18 europene (10 de aur, 6 de argint, 2 de bronz).

Pe plan personal, Marian Drăgulescu a trecut de al doilea mariaj. După căsnicia eşuată cu Larisa, alături de care are doi copii, gimnastul şi-a unit destinul cu al Corinei. Cei doi s-au căsătorit în 2010, în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, şi au divorţat recent .(NU RATA: UDREA & IUBI ȘI-AU SCOS BEBELUȘA LA ”LIBANEZUL” DE 1 MILION €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...