Ex-ul Cruduței a integrat-o în familie pe fosta “noră” a lui Vasile Turcu și…

Autor: C. C.
Publicat: 18/05/2020 | 00:06

Mihai Costea, fotbalistul pe care Gigi Becali voia să-l vândă pe zeci de milioane de euro, se pare că are gânduri serioase cu fosta ”noră” a lui Vasile Turcu. La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Adelina Nica, sportivul a făcut un ”pas” important. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații și imagini savuroase legate de cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. (VEZI ȘI: SUPER-IMAGINILE CARE ”SPARG” CĂSNICII. FOSTA ”NORĂ” A LUI VASILE TURCU I-A ZĂPĂCIT PE MILIONARII DE LA LOFT CU FESELE EI!)

Petrecere restrânsă, invitați surpriză

Adelina Nica și Mihai Costea se iubesc la nebunie, iar, după dezvăluirile site-ului nostru, cei doi au decis să-și oficializeze relația. După ce și-a asumat legătura cu fosta ”noră” a lui Vasile Turcu, sportivul a mai făcut un ”mișcare” importantă. Fotbalistul pe care Gigi Becali cerea o avere se pare că are gânduri serioase și a prezentat-o familiei pe Adelina Nica, sexoasa brunetă care l-a cucerit.

Conform surselor noastre, totul a avut loc în urmă cu câteva zile, când în familia sportivului a avut loc un mare eveniment. Mai exact, celebrarea zilei de naștere a fratelui lui Mihai, Florin Costea. De la petrecerea restrânsă nu a avut cum să lipsească și noua iubită a lui Mihai. Din câte se pare, fostul fotbalist al lui Gigi Becali a profitat de ocazie și a ”introdus-o” în familie pe sexoasa brunetă.

Cum se pare că Adelina a primit „binecuvântarea”, nu este exclus ca, în viitorul apropiat, sportivul să ia decizia de a o cere în căsătorie pe sexoasa brunetă. Cu siguranță, site-ul nr.1 din România o să vă țină la curent cu noutățile care vor apărea în cel mai nou cuplu de pe scena mondenă. (NU RATA: POVESTEA CARE L-A ÎNNEBUNIT PE GIGI BECALI)

Mihai Costea și-a prezentat iubita familiei

Adelina și Daniela, ca între prietene…

Mihai Costea și Adelina Nica se cunosc de mai mulți ani, grație unei cunoștințe comune, Daniela Crudu! Timp de patru ani, “Nilă” și “Cruduța” au avut o relație care a ținut de nenumărate ori prima pagină a tabloidelor, în special din cauza deselor despărțiri și împăcări. Au pus punct definitiv poveștii de iubire în 2014.

De partea cealaltă, Adelina Nica și Daniela Crudu au fost într-o perioadă bune prietene, astfel că Mihai Costea nu reprezintă deloc o necunoscută pentru fosta “noră” a lui Vasile Turcu. Practic, în cele din urmă, s-a închis cercul, după ce superba brunetă care i-a atras atenția inclusiv lui  Gigi Becali, s-a cuplat cu cel poreclit “Nilă”, nimeni altul decât ex-iubitul celei cu care, în trecut, a fost amică. (NU RATA: “EX”-UL CRUDUȚEI ȘI FOSTA „NORĂ” A LUI VASILE TURCU ȘI-AU ASUMAT RELAȚIA DUPĂ DEZVĂLUIRILE CANCAN.RO)

L-a paradit, definitiv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de când e cu Cruduţa! Dacă vrea să stea cu el, să le fac eu program ca să poată da randament şi pe teren! Când are voie sex aşa, când are voie sex pe partea ailaltă. Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea. Să stea liniştit, nu mă interesează. Ce n-au voie ei să facă e să umble prin cluburi. N-au voie să piardă nopţile!”, a spus Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani. (CITEȘTE ȘI: FOSTA “NORĂ” A LUI VASILE TURCU S-A COMBINAT CU “EX”-UL DANIELEI CRUDU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...