Ex-ul lui Laurette o neglijează pe prezentatoarea de la Antenă?!

Autor: C. C.
Publicat: 08/02/2020 | 23:45

Spre deosebire de multe vedete de pe plaiurile mioritice, Majda Aboulumosha s-a dovedit a fi extrem de discretă în ceea ce privește viața ei sentimentală. Și asta pentru că sexy-prezentatoarea de la Antenă pare să fie… neglijată de iubit. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, filmări care spun totul despre relația vedetei cu Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette. (CITEȘTE ȘI: VIITOAREA SOȚIE A LUI LIVIU DRAGNEA, LA UN PAS DE MOARTE PE MASA DE OPERAȚIE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe colega de platou a lui Cristi Brancu într-un centru comercial situat în partea de nord a Capitalei. (NU RATA: MĂRTURII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE CRIMINALUL DIN CHITILA: “ARE DEPRESII MARI, CONSUMĂ ETNOBOTANICE ȘI…)

Dacă, până acum, cei doi au fost foarte ”zgârciți” în a oferi informații din viața de cuplu, cele mai recente ipostaze în care au fost văzuți Majda și Mihai pot sugera că sexy-prezentatoarea ar fi neglijată de partenerul ei.

I-a impus tempo-ul iubitei

Pe tot parcursul plimbării celor doi prin mall, ex-iubitul lui Laurette a avut o atitudine puțin… atipică față de partenera lui. Și asta pentru că Mihai Ștefan și-a lăsat mai mereu iubita în urmă. Cei doi păreau mai mult un cuplu din țările arabe, unde ”capul familiei” este văzut adesea cum merge în față, iar soția păstrează o anumită distanță.

Doar în momentul în care cuplul a ajuns în dreptul automatului unde se plătește parcarea, ex-iubitul lui Laurette a părut că „socializează” cu prezentatoarea TV. Când părea că totul a fost doar o întâmplare, bărbatul a demonstrat contrariul. După ce a achitat bonul de parcare, Mihai și-a continuat nestingherit drumul către mașină, cu câțiva pași înaintea companioanei sale. (NU RATA: PREZENTATOAREA DE LA ANTENĂ SE MĂRITĂ CU EX-IUBITUL LUI LAURETTE?!)

Ex-ul lui Laurette i-o ia înainte iubitei

Ambii au câte un copil dintr-o altă relaţie

Trei ani de relație și încă trei de mariaj. În total, șase ani a durat dragostea dintre Majda Aboulumosha și cântărețul rap J. Yolo, care au o fetiță împreună, pe Miriam, în vârstă șapte de ani. În vara lui 2016 au semnat certificatul de divorț. Și Mihai Ștefan și Laurette Atindehou s-au iubit enorm, însă relația lor a fost presărată cu certuri, împăcări și drumuri la tribunale pentru custodia fiicei lor, Serena (opt ani).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...