Acasă » Exclusiv » Viitoarea soție a lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație

Viitoarea soție a lui Liviu Dragnea, la un pas de moarte pe masa de operație

De: Cancan 07/02/2020 | 23:40

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că viitoarea soție a lui Liviu Dragnea a suferit o nouă intervenție chirurgicală, extrem de riscantă, la o clinică din Turcia. Irina Tănase se luptă, de la naștere, cu o boală genetică. Tânăra este o persoană discretă, care preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, deși faptul că a devenit iubita liderului PSD i-a adus notorietate și a transformat-o în persoană publică. (Citește și: LIVIU DRAGNEA A PLĂNUIT NUNTA CU IRINA)

Irina Tănase a fost la un pas de moarte, după ce a suferit o intervenție chirurgicală periculoasă în Turcia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a iubitei lui Liviu Dragnea. Tânăra a decis să se opereze, de această dată, peste hotare, pentru discreție, mai ales acum, când partenerul ei de viață este încarcerat la Rahova și nu o poate proteja la fel ca atunci când se afla în libertate.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, din surse apropiate Irinei Tănase, că tânăra s-a operat pentru a patra oară, intervenția având loc la numai un an după ce a mai trecut prin mâinile unui chirurg renumit, doctorul Marius Catană.

(NU RATA: LOGODNICA LUI LIVIU DRAGNEA A RENUNȚAT SUSPECT LA INELUL PRIMIT DE LA FOSTUL ȘEF AL PSD)

Suferă de o boală genetică a oaselor

Irina Tănase și Liviu Dragnea

Deși foarte multe persoane se grăbesc să o judece pentru relația cu Liviu Dragnea și o etichetează, Irina Tănase suferă în tăcere și luptă pentru viața ei. Boala genetică a oaselor, cu care a fost diagnosticată, este una gravă, care poate să o afecteze și pe viitor, însă iubita fostului șef din Kiseleff are o atitudine pozitivă și luptă pentru sănătatea ei.

„Prima operație pe care a avut-o a fost la un an. Apoi a ținut-o numai prin spitale și analize cam toată viața. Suferă de o boală genetică a oaselor, însă este tratabilă. Din păcate, dacă nu se operează, poate să moară, însă riscul să moară și pe masa de operație este la fel de mare. Ea este curajoasă. Anul trecut, în februarie, a suferit cea de-a treia operație, în România, la spitalul de stat.

Operația a fost foarte periculoasă, singurul medic din lume, și nu exagerez când spun din lume, care a vrut să o opereze a fost doctorul chirurg Marius Catană. Ea putea să moară acolo, este o operație foarte riscantă. Mai trebuie să facă o operație, însă  mai așteaptă, trebuie să te pregătești psihic pentru așa ceva”, au declarat sursele citate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

(Citește și: NORA LUI LIVIU DRAGNEA A RĂVĂȘIT INSTAGRAMUL CU „PICTORIALELE” FĂRĂ SUTIEN)

Dragnea s-a tratat la același medic neurochirurg

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a ales să îşi trateze problemele de sănătate la o clinică privată, cu capital 100% românesc pentru a-l urma pe medicul său. „În legătură cu spitalul privat: am citit mai multe comentarii – în primul rând este un spital românesc, cu capital 100% românesc. În al doilea rând, eu aşa am făcut toată viaţa şi recomand tuturor să facă la fel, eu urmez medicul. Un medic pe care îl ştiu demult.

Un medic care a reuşit o intervenţie foarte complicată la Irina şi pentru care îi mulţumesc şi acum şi public şi acolo mi-a zis să merg şi acolo m-a consultat şi m-a îngrijit şi suntem în contact permanent. Nu are legătură că este de stat sau privat, dacă îmi spunea să merg la oricare alt spital, acolo mergeam. Am urmat şi voi urma medicul, este vorba de doctorul Catană. Diagnosticul este hernie de disc şi cervicală, şi lombară. Am discutat despre operaţie şi am convenit să nu facem operaţia, să încercam cu fizioterapie, kinetoterapie, înot, repaos întins „, a declarat Liviu Dragnea, în iulie 2018. (Citește și: BOALA GENETICĂ SECRETĂ CU CARE A FOST DIAGNOSTICATĂ IUBITA LUI LIVIU DRAGNEA)

Apel pentru micuțul Robert

Irina Tănase a făcut apel la toți cunoscuții și necunoscuții care doresc să facă o faptă bună pentru a-l ajuta pe Robert, micuțul care suferă de o boală genetică rară, empatizând cu situația lui, dat find faptul că și ea a suferit o intervenție chirurgicală la vârsta de doar un an. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a scris despre cazul lui Robert, un băiețel de doar 6 luni care suferă de amiotrofie spinală, iar tratamentul costă 2 milioane de dolari (n.r. pentru donații, AICI)

Se căsătoresc după ispășirea pedepsei

Irina Tănase și Liviu Dragnea ar urma să se ia cu acte

Irina Tănase ar fi hotărâtă să-l aștepte pe Liviu Dragnea până iese din închisoare, după care să se căsătorească. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a mai aflat că cei doi nu ar fi, de fapt, logodiți „cu acte în regulă”, iar superbul inel cu diamante pe care tânăra îl poartă și cu care, până nu demult, se fălea pe Instagram, ar fi doar un cadou de 1 Martie.

Cadou pe care l-a primit de la Liviu Dragnea încă din 2016 (după cum CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a dezvăluit în exclusivitate AICI). Evident, în contextul actual, bijuteria poate ține loc de inel de logodnă, având în vedere că discuții și planuri despre mariaj au fost.

„Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă foarte apropiată cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Cred cu tărie că sunt complet nevinovat”

Un complet de cinci judecători de la instanţa supremă a respins, în 21 ianuarie, recursul în casaţie promovat de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ceruse să-i fie anulată condamnarea de trei ani şi șase luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia magistraților este definitivă.

Dezbaterile în acest caz avuseseră loc cu o săptămână în urmă, când Liviu Dragnea a fost adus în instanţă. „Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi stă în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII ÎN PREMIERĂ. NORA ȘEFULUI PSD A LEȘINAT DIN CAUZA EMOȚIILOR)

Dosarul care i-a adus condamnarea liderului PSD

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA. (NU RATA: ȘEFUL PSD I-A „STRICAT” NUNTA LUI MARINICĂ DE LA GALAȚI… I L-A „RĂPIT” PE SALAM ÎN MIJLOCUL PROGRAMULUI!)

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. Liderul PSD a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a mai fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, în dosarul „Referendumul”. Judecătorii au considerat că liderul PSD a folosit abuziv autoritatea și influența în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului din 2012 privind demiterea președintelui de atunci, Traian Băsescu. (VEZI AICI: ULTIMA IMAGINE CU LIVIU DRAGNEA ÎN LIBERTATE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Surpriză  în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei vedea nicio mașină
Satul din Europa considerat mai frumos decât Veneția. E extrem de liniștit și nu vei...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Un nou Drum Expres  în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul cu Daniel Balaciu
”Numai Dumnezeu știe cât de tare m-am săturat” Zi importantă pentru Dana Roba în procesul...
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a cedat iar ”poftei inimii”
Vali Vijelie și soția lui se despart după 28 de ani de căsnicie. Manelistul a...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...