Logodnica lui Liviu Dragnea a renunțat suspect la inelul primit de la fostul șef al PSD!

Publicat: 23/01/2020 | 22:53

Irina Tănase, logodnica fostului șef al PSD, pare să fi renunțat la inelul pe care i l-a oferit Liviu Dragnea. Tânăra de 28 ani dă semne că ar fi din ce în ce mai nostalgică, după ce a rămas fără partenerul ei de viață. Logodnica fostului președinte al Camerei Deputaților afișează mai mereu o mină tristă, oarecum resemnată, iar activitatea ei pare să fi devenit mai puțin importantă după ce bărbatul care i-a deschis noi orizonturi a fost încarcerat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini și detalii unice.

Lucrurile nu par să meargă chiar foarte bine în relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. Dacă, în trecut, se lăuda cu bijuteria primită de la fostul șef din Kiseleff, în prezent, la mai bine de jumătate de an de când logodnicul ei a intrat la închisoare, blonda a renunțat să mai poarte inelul scump. De pe mâna Irinei lipsește cu desăvârșire bijuteria de peste 10.000 de euro cu care Liviu Dragnea ar fi cerut-o de soție. (NU RATA: ŞEFUL PSD S-A MUTAT CU FOSTA ASISTENTĂ LA UN AN DE LA DIVORŢUL DE BOMBONICA!)

Un inel de mare preț

Irina Tănase a renunțat să mai poarte inelul primit de la fostul lider al PSD

Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Rahova, s-a consolat după divorțul de Bombonica, prima soție, cu Irina, fosta sa asistentă, care i-a fost parteneră de viață în ultimii ani, atât la bine, cât și la greu. În 2016, imediat după divorț, pentru că relația lor a trecut la un alt nivel, fostul șef PSD s-a mutat cu Irina.

După o perioadă petrecută împreună, Liviu Dragnea i-a oferit iubitei sale și un inel de logodnă din diamante prețioase și aur alb, după cum CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate. (CITEȘTE AICI:  AVEM IMAGINILE CU SUPER-DIAMANTUL PRIMIT DE FRUMOASA BLONDĂ. ŞEFUL PSD S-A LOGODIT CU FOSTA ASISTENTĂ!)

Povestea de dragoste

Irina Tănase și Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tănase a lucrat la Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru al social-democraților. Pe atunci, blonda avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Conform Rise Project, la scurt timp, Irina a plecat în Brazilia cu Liviu Dragnea, de sărbători, deși încă era căsătorit cu mama copiilor săi.

În cele din urmă, Liviu Dragnea a divorțat de Bombonica, în 2015, iar în 2016 i-ar fi oferit inelul de logodnă Irinei. „Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea Liviu Dragnea. Nunta dintre fostul șef al Camerei Deputaților și Irina Tănase nu a mai avut însă loc, deși nu este exclus ca ea să se petreacă, totuși, la un moment dat, eventual după eliberarea din închisoare a fostului lider al PSD. (NU RATA: NORA LUI LIVIU DRAGNEA A RĂVĂȘIT INSTAGRAMUL CU „PICTORIALELE” FĂRĂ SUTIEN)

Recursul în casație promovat de Liviu Dragnea, respins. „Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat”

Un complet de cinci judecători de la instanţa supremă a respins, în 21 ianuarie, recursul în casaţie promovat de Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD ceruse să-i fie anulată condamnarea de trei ani şi șase luni de închisoare, primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Decizia magistraților este definitivă.

Dezbaterile în acest caz au avut loc cu o săptămână în urmă, când Liviu Dragnea a fost adus în instanţă. „Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova.

De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURII ÎN PREMIERĂ. NORA ȘEFULUI PSD A LEȘINAT DIN CAUZA EMOȚIILOR)

Dosarul care i-a adus condamnarea liderului PSD

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Conform rechizitoriului întocmit de DNA, Floarea Alesu, director executiv al DGASPC Teleorman, în schimbul unor foloase necuvenite, a procedat la menţinerea ilegală în posturi a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica.

Cele două nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor de muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman, a arătat DNA. (NU RATA: ȘEFUL PSD I-A „STRICAT” NUNTA LUI MARINICĂ DE LA GALAȚI… I L-A „RĂPIT” PE SALAM ÎN MIJLOCUL PROGRAMULUI!)

Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea a determinat-o pe Anisa Niculina Stoica să se angajeze şi să fie remunerată în cadrul DGASPC Teleorman. El a mai fost acuzat că a contribuit, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al CJ Teleorman, ca Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica să fie menţinute în funcţie la DGASPC Teleorman.

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a mai fost condamnat la doi ani de închisoare, cu suspendare, în dosarul „Referendumul”. Judecătorii au susținut că liderul PSD a folosit abuziv autoritatea și influența în partid pentru a denatura rezultatul scrutinului din 2012 privind demiterea președintelui de atunci, Traian Băsescu.  (VEZI AICI: ULTIMA IMAGINE CU LIVIU DRAGNEA ÎN LIBERTATE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...