Faimosul fotbalist român a fost prins în offside! ”Cobra” a atacat-o la Uanderful pe detonatoarea Andra: îmbrățișări pătimașe & sărutări ucigașe

Publicat: 22/12/2019 | 17:03

Adrian Ilie a fost prins în offside! Faimosul fotbalist român a atacat-o la Uanderful pe detonatoarea Andra. Între cel poreclit ”Cobra” și superba brunetă au avut loc îmbrățișări pătimașe și sărutări ucigașe, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care ar putea provoca primul divorț din 2020.

Adrian Ilie este unul dintre puținii jucători care s-au remarcat doar prin ceea ce au făcut pe dreptunghiul verde. A făcut istorie la toate echipele unde a fost legitimat, dar și sub “tricolor”. Iar fotbalul l-a răsplătit. A investit agoniseala cu cap, iar, în prezent, cel supranumit “Cobra” este un prosper om de afaceri.

(VEZI AICI: ADRIAN ILIE, FOSTUL FOTBALIST AL GENERAȚIEI DE AUR, A DANSAT INTIM CU O ”BOMBARDIERĂ”, DAR A RĂMAS… CU BUZA UMFLATĂ!)

A petrecut alături de o “bunăciune” din Pitești

Când nu participă la întâlniri de business sau nu se află în sânul familiei, Adrian Ilie adoră să petreacă în localurile de lux din Capitală. La fel cum s-a întâmplat și cu doar câteva zile înainte de Crăciun. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul component al “Generației de Aur” la Uanderful, într-o formă de invidiat.

Nu alături de soție, ci, atenție, de o superbă brunetă, pe nume Andra Arin, originară din Pitești, cam-model de profesie! În localul situat pe Calea Floreasca, Adrian Ilie a „atacat-o”, pur și simplu, pe tânără. Între cei doi au urmat îmbrățișări pătimașe, sărutări ucigașe și dansuri provocatoare.

Adrian Ilie o sărută pe Andra Arin pe ringul de dans
Adrian Ilie o sărută pe Andra pe ringul de dans

(NU RATA: SOȚIA L-A BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ PE ADI ILIE DUPĂ DANSUL INTIM CU ”BOMBARDIERA”!)

Un șpriț perfect

La Uanderful, Adrian Ilie și Andra Arin au petrecut aproximativ trei ore. Perioadă în care și-au dat frâu liber sentimentelor, în special pe ringul de dans. Au băut un șpriț și s-au simțit perfect din toate punctele de vedere. Într-un final, party-ul a luat sfârșit, iar ”Cobra” și focoasa Andra au părăsit respectivul local pentru odihna binemeritată.

După toate probabilitățile, Adrian Ilie s-ar fi expus și unor… consecințe. Pentru că soția lui, Dana, nu va depăși prea ușor faptul că bărbatul cu care este măritată a îmbrățișat și sărutat o altă femeie. Nu este exclus ca imaginile să provoace primul divorț din 2020! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea evenimentelor.

Andra Arin,
Andra Arin, „bunăciunea” alături de care s-a distrat Adrian Ilie la Uanderful

Adrian Ilie este căsătorit din 2002 cu Dana, încă din perioada când juca la Valencia. Au împreună o fiică, Milana.

Afacerile îi merg de minune lui Adi Ilie

Ca jucător, Adi Ilie a încântat milioane de spectatori și telespectatori cu driblingurile și cu golurile sale antologice. Dar a venit momentul în care și-a luat rămas bun de la ghete, de la tricouri, de la gazon. Și s-a lansat în lumea afacerilor. A investit aproximativ cinci milioane de dolari la Poiana Brașov. A fost primul pas în afaceri.

(CITEȘTE ȘI: “COBRA” ILIE NU IESE DIN CUVÂNTUL SOȚIEI ȘI BINE FACE! FOSTUL FOSTBALIST A MAI “MARCAT” O AFACERE PROFITABILĂ)

A luat cabana Ruia și a transformat-o într-un hotel de patru stele. A urmat dezvoltarea unui cartier de vile, pe o suprafață de aproximativ două hectare, pe care le-a cumpărat. Apoi, a închiriat vilele, 11 la număr, în care a investit cam trei milioane de lei. Adrian Ilie a mai cumpărat 30 de hectare de pământ la marginea Bucureștiului, alături de alți oameni de afaceri, unde, de asemenea, a construit vile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...