Feli a postat prima poză cu fiica ei, Nora Luna. Mesajul transmis de pe patul de spital

Publicat: 22/11/2018 | 12:02
Feli a născut o fetiță sănătoasă și tare frumoasă în urmă cu câteva ore, iar azi, cu puțin timp înaintea prânzului, cunoscuta artistă a prezentat-o întregii lumi pe Nora Luna. Fotografia emoționantă făcută pe patul din spital a fost însoțită de un mesaj pentru apropiații și fanii ei.

Feli, poză de album cu fiica ei, Nora Luna

În vârstă de 32 de ani, Feli a devenit mămică pentru prima dată ieri, așa cum chiar ea a mărturisit în mesajul postat în această dimineață. Rândurile scrise pe Internet au fost însoțite de un selfie în care apare în timp ce stă întinsă în pat, iar la pieptul ei doarme mica sa prințesă: Nora Luna.

“Suntem bine împreună! ☁️?♥️
Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)
#eusuntfeli #noralunamea #bineimpreuna #bineaivenit #soarelesiluna #teiubescdintotdeauna” este mesajul scris de Feli Donose pe Instagram, unde a postat imaginea de mai jos.

Fanii au înroșit butonul de like și au felicitat-o pe proaspăta mămică. Ei i-au transmis sute de gânduri senine.

“? Felicitari!! Bine ai venit pe lume înger! ♥️”, “????sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea”, “Felicitări! Să fiți fericiți împreună şi să vă dea Dumnezeu sănătate si vouă, dar si la copil!??”, “Waaaa! Felicitari, @felidonoseofficial! Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa iubire! ❤️?”, “Felicitări! ?❤️ Bine ai venit in aceasta lume, îngerașule! Sanatate multă și îngerii sa te ocrotească!” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Feli Donose, mărturisire sinceră despre soacră

Feli și fiica sa, Nora Luna. Sursa foto: Instagram

Cum s-au cunoscut Feli și Cătălin, iubitul ei

Talentata artistă și alesul inimii sale s-au cunoscut anul trecut la o nuntă și a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Cătălin muncea peste hotare. La câteva luni după ce s-au cunoscut, ei au aflat că vor deveni părinți, iar bucuria a fost uriașă, mai ales că Feli nu se gândea că va rămâne prea curând însărcinată. Mai mult, ea luase în calcul adopția.

“E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a mai adăugat vedeta.

Legat de nuntă, Feli a susținut că ea și partenerul ei nu se gândesc la organizarea acestui eveniment momentan.

“Nu ne-am gândit la nuntă. Noi vrem să ne căsătorim când simțim și nu pentru că «ne strânge» o tradiție. Probabil că la un moment dat ne vom căsători și noi. Vrem să vină din suflet, nu să o facem că trebuie”, a mai dezvăluit Feli Donose.

Feli are 32 de ani și este însărcinată pentru prima dată

Feli, pe numele din buletin Feli Donose, s-a născut pe 15 iunie 1986 în Timişoara şi renumită pentru vocea sa. Tânăra artistă a cântat pe scenă cu mari artişti, printre care şi B.U.G Mafia, cu melodia „Să cânte trompetele”. În prezent, ea este jurat la emisiunea „The Four – Cei 4”.

Citește și...