“Fiara din Balcani” n-a mai rezistat după gratii și…

Publicat: 27/05/2020 | 23:53

Supranumit “Fiara din Balcani”, Konstantinos Passaris nu a mai rezistat după gratii. A comis-o grav în Penitenciarul Gherla, iar gardienii nu l-au iertat. A fost sancționat, iar CANCAN.RO vă prezintă detalii de ultimă oră.  

(NU RATA: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ”FIARA DIN BALCANI” ÎN ÎNCHISOARE)

Konstantinos Passaris este unul dintre cei mai temuți criminali încarcerați în România. A făcut turul penitenciarelor în ultimii 17 ani, de când a fost condamnat pentru un dublu asasinat și un jaf, ambele comise la o casă de schimb din București, în 2001. Atunci s-a aflat că sângerosul Passaris mai avea la activ alte 18 fapte penale, dintre care cinci asasinate, toate comise în Grecia, țara natală.

Konstantinos Passaris, “ars” de gardienii de la Gherla

Ajuns la Penitenciarul Gherla, Konstantinos Passaris a încercat să fie un deținut model. Planurile sale nu s-au finalizat cu succes. CANCAN.RO a aflat că cel supranumit “Fiara din Balcani” a fost sancționat de gardieni după ce a avut un comportament inadecvat. O lovitură cruntă pentru ucigașul de origine elenă, de care, cu siguranță, nu avea nevoie.

(CITEŞTE ŞI: PASSARIS, PERICULOS ŞI DIN SPATELE GRATIILOR)

Gardienii de la Penitenciarul Gherla au lucrat însă ca la carte și ar fi acoperiți din toate punctele de vedere. Un lucru înțelept, dacă ținem cont că Passaris este un personaj care are obiceiul să conteste fiecare decizie luată împotriva lui. Temutul asasin nu a mai rezistat după gratii însă din fericire cei care îl au în pază au făcut ordine.

Passaris a împuşcat în Grecia mai mulţi poliţişti, iar în România a ucis doi oameni, într-un atac armat asupra unei case de schimb valutar de pe Bulevardul Magheru

În final, Konstantinos Passaris a fost sancționat, iar grecul este, în mod clar, afectat. Drept dovadă, plângerea sa a și fost înregistrată la Judecătoria Gherla, primul termen al procesului fiind deja fixat peste trei săptămâni.

A dat statul român în judecată

Konstantinos Passaris a dat statul român în judecată pe motiv că ar beneficia de condiții inumane în Penitenciarul Gherla și a câștigat! Grecul a refuzat însă despăgubirile, susținând că merită mai mult de 14.000 de euro.

Avocatul lui Konstantinos Passaris a anunțat că acesta nu poate accepta oferta statului roman, ținând cont de condițiile din Penitenciarele Jilava şi Craiova, unde a stat până de curând.

(NU RATA: PERICULOSUL CRIMINAL: ”MĂ TEM CA DUMNEZEU SĂ NU FIE SUPĂRAT PE MINE! VREAU SĂ…”)

Apărătorul susține că Passaris a fost legat de pat timp de doi ani, a avut lumină zi şi noapte în celulă și nu a avut parte de intimitate. Refuzul vine și din cauza faptului că, potrivit avocaților, ar fi trebuit să se ţină cont că Passaris este cetăţean grec, iar sumele ar fi trebuit raportate, implicit, la nivelul de trai din Grecia.

Konstantinos Passaris, supranumit „Fiara din Balcani” este unul dintre cei mai sângeroşi criminali pe care i-a cunoscut România. El a fost condamnat în 2003 la închisoare pe viaţă, în urma unui dublu asasinat şi a unui jaf armat comis în noiembrie 2001 la o casă de schimb valutar din Bucureşti. Anterior, el fusese condamnat şi în Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...