“Fiul secret” al Regelui Mihai I detonează bomba în Franța… Revendică nu doar tronul României, ci și coroana Marii Britanii!

Autor: I.D.
Publicat: 12/01/2019 | 22:51

”Prințul revenit din Infern”, Jean-François Caracci – autointitulat ”Prinț al Greciei, Danemarcei și României” -, atinge un nou nivel al absurdului și reușește, încă o dată, să apară în postură de personaj controversat al unei întregi Europe moderne. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia altor informații extraordinare din care reiese, fără dubii, că Jean-François Caracci, “Fiul secret al Regelui Mihai I”, dorește să preia și… coroana Marii Britanii. 

Conform unei profeții năucitoare pe care o promovează în mediul online chiar… soția sa (”Prințesa Benedicte de Grecia”), Jean-François Caracci ar trebui să conducă întreaga lume, la un moment dat, devenind un lider mondial în fața căruia s-ar pleca până și marile capete încoronate. Mai nou, într-o postare amplă, publicată pe pagina sa de Facebook şi pe blogul personal, ”Prințul revenit din Infern” îl atacă fără menajamente pe Prințul Charles al Marii Britanii și scrie că adevăratul moștenitor al Coroanei este chiar el, ”Fiul secret al Regelui Mihai”.

Concret, Jean-François Caracci afirmă că Prințul Charles nu poate prelua coroana Marii Britanii, fiindcă nicio lege engleză nu-i permite asta. Presupusul fiu al Regelui Mihai I declară, totodată, cu subiect și predicat, că numai moștenitorul de drept al Coroanei României poate prelua și… Coroana Marii Britanii, fiindcă Philippe d’Edimbourg și Mihai I al României au fost veri primari, membri ai aceleiași Case Regale prin naștere. Și, mai scrie Jean-François Caracci pe pagina sa de Facebook, ”regulile sunt reguli”… Regina Angliei nu poate transmite coroana către fiul său, Charles, și nimeni nu poate ști, încă, dacă cel ”ales” va fi prințul William sau… Jean-François Caracci! (NU RATA: NEPOTUL REGELUI MIHAI I A ÎNCĂLCAT ”PROTOCOLUL CASEI REGALE”)

Jean-François Caracci, ”Fiul secret al Regelui Mihai”, dorește și coroana Marii Britanii

”Prințul revenit din Infern” este la curent cu unele… modificări ale liniei de succesiune britanice şi se simte ameninţat

”Fiul secret al Regelui Mihai I” creionează o adevărată teorie a conspirației și scrie negru pe alb că vizitele dese ale Prințului Charles în România – coroborate cu vizitele Principesei Margareta în Anglia – ar duce la concluzia că ”se pune ceva la cale”, astfel încât ”dreptul său regal” să fie călcat în picioare.

Jean-François Caracci are ”talentul” de a descoperi unele ”portițe de scăpare” exact acolo unde este interesat. Dar realitatea imediată îi ține, totuși, piept. Linia de succesiune la tronul Marii Britanii a trecut prin diferite modificări în anii recenţi, pe măsură ce William şi Kate şi-au extins familia. Pot fi alte și alte adăugări de membri la Casa Regală după ce Prinţul Harry şi Meghan vor avea copii. Aşadar, datorită acestor (potenţiale) adăugări şi a schimbărilor legilor din ultimii ani, linia de succesiune poate fi schimbată.

Astfel, în pofida a ceea ce scrie Jean-François Caracci,  pe tron ar putea ajunge chiar Prinţul Charles. Asta în cazul în care Regina Elisabeta va abdica, se va retrage sau va muri.  Potrivit The Sun, retragerea de pe tron a Elisabetei nu este chiar o ipoteză abracadabrantă.

Se vehiculează și că regina ar fi spus în cercul său apropiat că, dacă ajunge la 95 de ani, va dori să implementeze o legislaţie care să-i permită lui Charles să devină rege cu drepturi depline. Următorul în “linie regală” este Prinţul William, Duce de Cambridge. Abia apoi urmează copiii lui, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prințul Louis. (CITEȘTE ȘI: ”FIUL SECRET” AL REGELUI MIHAI I CERE SĂ-I FIE RESTITUIT PĂMÂNTUL ROMÂNESC!”)

Prinţul Charles poate renunţa la tron pentru a-l lăsa pe mult mai tânărul William să devină rege. Ajuns deja la 70 de ani, Charles ar avea cea mai înaintată vârstă din istorie la care un om urcă pe tronul Marii Britanii. Pe de altă parte, William beneficiază, indiscutabil, de simpatia englezilor.

Jean-François Caracci, ”Prinț al Greciei, Danemarcei și României”, alături de soția sa, ”prințesa” Benedicte ”de Grecia”

Jean-François Caracci: ”Principesa Margareta ar fi avut dreptul la Coroana Angliei, dar nu este…”

Luptându-se să facă ”lumină” în tot acest ”mister regal” legat de succesiunea la tronul Marii Britanii, ”Prințul revenit din Infern” își continuă pledoaria fantasmagorică în urma căreia ar trebui să fie recunoscut nu numai ca moștenitor al Casei Regale a României, ci și ca… moștenitor de drept al Coroanei Marii Britanii. El afirmă răspicat că – prin regina Elisabeta – Casa de Saxa-Coburg și Gotha își pierde drepturile regale la succesiune! Și, pentru ca totul să fie cât mai incitant cu putință, Jean-François Caracci trage spuza pe turta lui și –  spunând că Principesa Margareta ar fi avut dreptul la tronul Marii Britanii, dar numai dacă era… băiat 🙂 – nu face altceva decât să se autopropună, fără rețineri, drept Rege al Marii Britanii.

Casa de Saxa-Coburg și Gotha este o dinastie de origine germană – linie a Casei saxone de Wettin – care a condus ducatele Ernestiene, inclusiv ducatul de Saxa-Coburg și Gotha. Întemeiată de Ernest Anton, al 6-lea duce de Saxa-Coburg-Saalfeld, este casa regală a câtorva monarhii europene și ramuri ale actualelor case domnitoare în Belgia prin descendenții lui Leopold I și în Commonwealth – prin descendenții Prințului Albert.

În 1840, cu ocazia căsătoriei reginei Victoria a Marii Britanii (din Casa de Hanovra) cu prințul Albert de Saxa-Coburg și Gotha, numele oficial al casei regale britanice a devenit de Saxa-Coburg și Gotha. (VEZI ȘI AICI: JEAN-FRANCOIS AL GRECIEI (37 DE ANI) PRETINDE CĂ E FIUL REGELUI MIHAI I ȘI CĂ ARE BINECUVÂNTAREA MITROPOLITULUI)

În timpul Primului Război Mondial, regele George al V-lea al Regatului Unit a schimbat numele casei domnitoare a Marii Britanii din „Saxa-Coburg și Gotha” în „Casa de Windsor””, pentru a evita suspiciunile germanofobe. Iată regii Casei de Windsor:

  •  – Eduard al VII-lea (1901-1910)
  •  – George al V-lea (1910-1936)
  •  – Eduard al VIII-lea (1936)
  •  – George al VI-lea (1936-1952)
  •  – Elisabeta a II-a (din 1952; încoronată în 1953)

Acum, dorind să intre cât mai repede în istorie, Jean-François Caracci pretinde să fie trecut în… linia de succesiune a Marii Britanii. Indiferent dacă încearcă să intre ”pe ușa din dos”.

Jean-François Caracci îl ia la țintă și pe Prințul Charles, revendicând… tronul Marii Britanii

Jean-François Caracci, ”Prințul Revenit din Infern” și ”adevăratul Rege al României”

Si vous souhaitez que vos terres ne soient pas vendues à des entités étrangères alors restituez les à votre Roi. Il les défendra et ne les vendra pas!”, scrie Jean-François Caracci pe pagina sa de socializare, acolo unde fiecare posesor de cont poate lansa orice afirmație și eventuale teorii ale conspirației. 

”Dacă doriți ca pământurile voastre să nu fie vândute entităților străine, atunci restituiți-le regelui vostru. El le va apăra și nu le va vinde!”pretinde, cu subiect și predicat, Jean-François Caraccini, cel care și-a spus ”Prințul Revenit din Infern”.

Totuși, printre cuvinte se poate citi foarte ușor, dacă ai prins cheia potrivită, ideea principală.  Jean-François Caracci dorește să transmită un semnal foarte clar: ”Eu sunt adevăratul Rege al României și îmi vreau pământurile înapoi!”

Din câte putem observa, Jean-François Caracci nu se mai mulțumește doar să preia – într-un scenariu agreat doar de el și de propria soție – coroana Casei Regale a României, ci dorește să poarte pe cap și… Coroana Marii Britanii! Iar aventura ”regală” continuă… (CITEȘTE ȘI: VAGONUL DE TREN CARE A PURTAT SICRIUL REGELUI MIHAI I, VANDALIZAT DE NAVETIȘTI)

Jean-François Caracci pretinde că este fiul Regelui Mihai I

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...