Acasă » Exclusiv » „Fiul secret” al Regelui Mihai I detonează bomba în Franța… Revendică nu doar tronul României, ci și coroana Marii Britanii!

„Fiul secret” al Regelui Mihai I detonează bomba în Franța… Revendică nu doar tronul României, ci și coroana Marii Britanii!

De: I.D. 12/01/2019 | 22:51

”Prințul revenit din Infern”, Jean-François Caracci – autointitulat ”Prinț al Greciei, Danemarcei și României” -, atinge un nou nivel al absurdului și reușește, încă o dată, să apară în postură de personaj controversat al unei întregi Europe moderne. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia altor informații extraordinare din care reiese, fără dubii, că Jean-François Caracci, „Fiul secret al Regelui Mihai I”, dorește să preia și… coroana Marii Britanii. 

Conform unei profeții năucitoare pe care o promovează în mediul online chiar… soția sa (”Prințesa Benedicte de Grecia”), Jean-François Caracci ar trebui să conducă întreaga lume, la un moment dat, devenind un lider mondial în fața căruia s-ar pleca până și marile capete încoronate. Mai nou, într-o postare amplă, publicată pe pagina sa de Facebook şi pe blogul personal, ”Prințul revenit din Infern” îl atacă fără menajamente pe Prințul Charles al Marii Britanii și scrie că adevăratul moștenitor al Coroanei este chiar el, ”Fiul secret al Regelui Mihai”.

Concret, Jean-François Caracci afirmă că Prințul Charles nu poate prelua coroana Marii Britanii, fiindcă nicio lege engleză nu-i permite asta. Presupusul fiu al Regelui Mihai I declară, totodată, cu subiect și predicat, că numai moștenitorul de drept al Coroanei României poate prelua și… Coroana Marii Britanii, fiindcă Philippe d’Edimbourg și Mihai I al României au fost veri primari, membri ai aceleiași Case Regale prin naștere. Și, mai scrie Jean-François Caracci pe pagina sa de Facebook, ”regulile sunt reguli”… Regina Angliei nu poate transmite coroana către fiul său, Charles, și nimeni nu poate ști, încă, dacă cel ”ales” va fi prințul William sau… Jean-François Caracci! (NU RATA: NEPOTUL REGELUI MIHAI I A ÎNCĂLCAT ”PROTOCOLUL CASEI REGALE”)

Jean-François Caracci, ”Fiul secret al Regelui Mihai”, dorește și coroana Marii Britanii

”Prințul revenit din Infern” este la curent cu unele… modificări ale liniei de succesiune britanice şi se simte ameninţat

”Fiul secret al Regelui Mihai I” creionează o adevărată teorie a conspirației și scrie negru pe alb că vizitele dese ale Prințului Charles în România – coroborate cu vizitele Principesei Margareta în Anglia – ar duce la concluzia că ”se pune ceva la cale”, astfel încât ”dreptul său regal” să fie călcat în picioare.

Jean-François Caracci are ”talentul” de a descoperi unele ”portițe de scăpare” exact acolo unde este interesat. Dar realitatea imediată îi ține, totuși, piept. Linia de succesiune la tronul Marii Britanii a trecut prin diferite modificări în anii recenţi, pe măsură ce William şi Kate şi-au extins familia. Pot fi alte și alte adăugări de membri la Casa Regală după ce Prinţul Harry şi Meghan vor avea copii. Aşadar, datorită acestor (potenţiale) adăugări şi a schimbărilor legilor din ultimii ani, linia de succesiune poate fi schimbată.

Astfel, în pofida a ceea ce scrie Jean-François Caracci,  pe tron ar putea ajunge chiar Prinţul Charles. Asta în cazul în care Regina Elisabeta va abdica, se va retrage sau va muri.  Potrivit The Sun, retragerea de pe tron a Elisabetei nu este chiar o ipoteză abracadabrantă.

Se vehiculează și că regina ar fi spus în cercul său apropiat că, dacă ajunge la 95 de ani, va dori să implementeze o legislaţie care să-i permită lui Charles să devină rege cu drepturi depline. Următorul în „linie regală” este Prinţul William, Duce de Cambridge. Abia apoi urmează copiii lui, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prințul Louis. (CITEȘTE ȘI: ”FIUL SECRET” AL REGELUI MIHAI I CERE SĂ-I FIE RESTITUIT PĂMÂNTUL ROMÂNESC!”)

Prinţul Charles poate renunţa la tron pentru a-l lăsa pe mult mai tânărul William să devină rege. Ajuns deja la 70 de ani, Charles ar avea cea mai înaintată vârstă din istorie la care un om urcă pe tronul Marii Britanii. Pe de altă parte, William beneficiază, indiscutabil, de simpatia englezilor.

Jean-François Caracci, ”Prinț al Greciei, Danemarcei și României”, alături de soția sa, ”prințesa” Benedicte ”de Grecia”

Jean-François Caracci: ”Principesa Margareta ar fi avut dreptul la Coroana Angliei, dar nu este…”

Luptându-se să facă ”lumină” în tot acest ”mister regal” legat de succesiunea la tronul Marii Britanii, ”Prințul revenit din Infern” își continuă pledoaria fantasmagorică în urma căreia ar trebui să fie recunoscut nu numai ca moștenitor al Casei Regale a României, ci și ca… moștenitor de drept al Coroanei Marii Britanii. El afirmă răspicat că – prin regina Elisabeta – Casa de Saxa-Coburg și Gotha își pierde drepturile regale la succesiune! Și, pentru ca totul să fie cât mai incitant cu putință, Jean-François Caracci trage spuza pe turta lui și –  spunând că Principesa Margareta ar fi avut dreptul la tronul Marii Britanii, dar numai dacă era… băiat 🙂 – nu face altceva decât să se autopropună, fără rețineri, drept Rege al Marii Britanii.

Casa de Saxa-Coburg și Gotha este o dinastie de origine germană – linie a Casei saxone de Wettin – care a condus ducatele Ernestiene, inclusiv ducatul de Saxa-Coburg și Gotha. Întemeiată de Ernest Anton, al 6-lea duce de Saxa-Coburg-Saalfeld, este casa regală a câtorva monarhii europene și ramuri ale actualelor case domnitoare în Belgia prin descendenții lui Leopold I și în Commonwealth – prin descendenții Prințului Albert.

În 1840, cu ocazia căsătoriei reginei Victoria a Marii Britanii (din Casa de Hanovra) cu prințul Albert de Saxa-Coburg și Gotha, numele oficial al casei regale britanice a devenit de Saxa-Coburg și Gotha. (VEZI ȘI AICI: JEAN-FRANCOIS AL GRECIEI (37 DE ANI) PRETINDE CĂ E FIUL REGELUI MIHAI I ȘI CĂ ARE BINECUVÂNTAREA MITROPOLITULUI)

În timpul Primului Război Mondial, regele George al V-lea al Regatului Unit a schimbat numele casei domnitoare a Marii Britanii din „Saxa-Coburg și Gotha” în „Casa de Windsor””, pentru a evita suspiciunile germanofobe. Iată regii Casei de Windsor:

  •  – Eduard al VII-lea (1901-1910)
  •  – George al V-lea (1910-1936)
  •  – Eduard al VIII-lea (1936)
  •  – George al VI-lea (1936-1952)
  •  – Elisabeta a II-a (din 1952; încoronată în 1953)

Acum, dorind să intre cât mai repede în istorie, Jean-François Caracci pretinde să fie trecut în… linia de succesiune a Marii Britanii. Indiferent dacă încearcă să intre ”pe ușa din dos”.

Jean-François Caracci îl ia la țintă și pe Prințul Charles, revendicând… tronul Marii Britanii

Jean-François Caracci, ”Prințul Revenit din Infern” și ”adevăratul Rege al României”

Si vous souhaitez que vos terres ne soient pas vendues à des entités étrangères alors restituez les à votre Roi. Il les défendra et ne les vendra pas!”, scrie Jean-François Caracci pe pagina sa de socializare, acolo unde fiecare posesor de cont poate lansa orice afirmație și eventuale teorii ale conspirației. 

”Dacă doriți ca pământurile voastre să nu fie vândute entităților străine, atunci restituiți-le regelui vostru. El le va apăra și nu le va vinde!”pretinde, cu subiect și predicat, Jean-François Caraccini, cel care și-a spus ”Prințul Revenit din Infern”.

Totuși, printre cuvinte se poate citi foarte ușor, dacă ai prins cheia potrivită, ideea principală.  Jean-François Caracci dorește să transmită un semnal foarte clar: ”Eu sunt adevăratul Rege al României și îmi vreau pământurile înapoi!”

Din câte putem observa, Jean-François Caracci nu se mai mulțumește doar să preia – într-un scenariu agreat doar de el și de propria soție – coroana Casei Regale a României, ci dorește să poarte pe cap și… Coroana Marii Britanii! Iar aventura ”regală” continuă… (CITEȘTE ȘI: VAGONUL DE TREN CARE A PURTAT SICRIUL REGELUI MIHAI I, VANDALIZAT DE NAVETIȘTI)

Jean-François Caracci pretinde că este fiul Regelui Mihai I

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...