Florin Călinescu și Andi Moisescu, test ”La Măruță”. Cine are salariul mai mare? + Răspunsul la cât are Esca

Publicat: 03/07/2020 | 09:27
Florin Călinescu și Andi Moisescu, test ”La Măruță”. Cine are salariul mai mare? + Răspunsul la cât are Esca

Florin Călinescu și Andi Moisescu au fost invitați de Cătălin Măruță la emisiunea lui de pe Pro TV, ”La Măruță”. Cei doi jurați de la ”Românii au talent”, de pe același post, au povestit mai multe întâmplări din viața lor legate de televiziune și nu numai. Măruță i-a întrebat, la un moment dat, care dintre ei are salariul mai mare, iar de aici a început show-ul.

CITEȘTE ȘI: FLORIN CĂLINESCU A FĂCUT O GLUMĂ NESĂRATĂ DESPRE NUNTA ANDREI CU CĂTĂLIN MĂRUȚĂ: “AM POZE CÂND SPĂRGEAȚI…”

În momentul în care Măruță a pus întrebarea, Florin Călinescu a închis ochii, în timp ce Andi Moisescu a întors capul, însă a arătat cu degetul înspre colegul lui jurat de la ”Românii au talent”. ”Cine are salariul mai mare?”, a fost testul lui Măruță. ”Habar n-am cât are Andi Moisescu, tu sau Andra”, a răspuns, scurt, Călinescu.

Avea să vină întrebarea care i-a făcut pe toți să râdă în hohote. ”Dar Esca știi cât are?” ”Mai puțin…”, a răspuns Călinescu. ”Acum, depinde pe cât, pe zi, pe minut, pe an?” S-a băgat Andi Moisescu: ”Păi, Andreea Esca lucrează în fiecare zi, noi?” ”Noi lucrăm 30 de zile pe an”, a punctat Florin Călinescu.

Florin Călinescu, experiența de neutat pe o aplicație: ”Site de boarfe!”

Florin Călinescu avea să dezvăluie, în direct, ”La Măruță”, cum se descurcă pe rețelele de sociaalizare. ”Mă chinui cu Facebook-ul ăsta și cred că mă opresc aici. De ce? Am câteva milioane de urmăritori. Dar dacă aș cânta ca soția ta, aș avea 50 de milioane. Aș întrece-o pe Rihanna”, a spus Călinescu.

NU RATA: FLORIN CĂLINESCU, FILMAT ÎN TIMP CE ÎNJURA LA ROMÂNII AU TALENT. CE I-A SPUS LUI ANDI MOISESCU: „JURĂ-TE ÎN P…” PRO TV A DIFUZAT, DIN GREȘEALĂ, TOTUL

”Singura aplicație la care mă bag de o lună, și cred că mi-am blocat telefonul… Scriu eu de-ale mele, vorbesc eu de-ale mele și apare…ai ajuns la o vârstă, ești singur, vrei ceva bun în cartierul tău, pe strada ta? Am sunat. Alo, sunt Florin Călinescu… Bă, ca boul am crezut ca-mi comand ceva chinezesc. De fapt, era un site de boarfe”, a povestit Florin Călinescu, spre amuzamentul lui Măruță și al lui Andi Moisescu.