Florin Salam se lansează în lumea afacerilor imobiliare. Manelistul construiește un cartier de blocuri în București

Publicat: 18/06/2019 | 14:48
Florin Salam se lansează în lumea afacerilor imobiliare. Manelistul construiește un cartier de blocuri în București

Supranumit Regele manelelor din România, Florin Salam își dorește să devină rege și în afacerile imobiliare! Manelistul a achiziționat un teren în București și deja a început lucrările pentru un cartier de blocuri. Astfel, în curând, controversatul artist nu va face muzică doar din spectacole, ci și din această afacere pornită de curând.

Citește și: Florin Salam, noi amănunte despre filmarea cu el din metrou. A oprit mașina pe loc

Florin Salam, implicat în lumea afacerilor imobiliare

Manelistul Florin Salam investește câteva milioane de euro într-un mic orășel situat în zona de vest a Capitalei, aproape de linia de centură. Familia lui a achiziționat un teren și a fost demarată construcția imobilelor. La final, cartierul rezidențial din sectorul 6 va adăposti 3.000 familii dispuse în 16 blocuri. Cu alte cuvinte… un mic oraș. Conform informațiilor apărute în presă, proiectul imobiliar se desfășoară pe 14.000 mp în apropierea Bulevardului Timișoara, iar proprietarul din acte este chiar ginerele manelistului, Cătălin Vișănescu. Tânărul a cumpărat în nume propriu terenul încă din 2017 și a început demersurile pentru începerea construcției. În acest moment, o parte dintre blocuri sunt deja terminate, iar anul trecut, soțul lui Betty Salam a solicitat autorizații pentru alte două imobile de 8 etaje, relatează wowbiz.ro. Potrivit unor surse, Florin Salam se implică activ financiar în acest proiect de care însă se ocupă ginerele său.

Betty și Cătălin Vișănescu au un băiețel împreună. Sursa foto: Facebook
Betty și Cătălin Vișănescu au un băiețel împreună. Sursa foto: Facebook

Citește și:Betty Salam și-a înnebunit soțul cu o rochiță interzis de sexy! Cătălin nu și-a putut ține mâinile ”acasă”

În afară de cântăreț există însă mai mulți investitori care asigură siguranța financiară a cartierului rezidențial. Prețurile apartamentelor variază între 45 și 60.000 euro în funcție de suprafață și numărul de camere.

Citește și: Florin Salam a cântat la căpătâiul unui mort, iar fiul răposatului l-a îngropat în bani. Atenție, imagini uluitoare!

Florin Salam deține mai multe apartamente în București

În vârstă de 39 de ani și tată a patru copii, Florin  Salam nu se află la prima investiție imobiliară. Controversatul manelist deține mai multe apartamente în București pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului și pe care fie le închiriază, fie le păstrează ca să le vândă mai târziu.

Citește și...