Fosta asistentă TV nu-și iartă agresoarea: ”N-am cum să o las așa! O voi…”

Publicat: 15/09/2018 | 22:40

Simona Trașcă nu cedează. La un an de când a fost bătută la ieșirea dintr-un local situat în zona parcului Herăstrău, agresoarea, o minionă ”posedată”, după cum a descris-o fosta asistentă TV, a ieșit basma curată.(DETALII AICI)(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Cu toate că procurorii nu au fost de partea ei, blondina nu depune armele și îi pregătește o “surpriză de proporții” oponentei sale. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii de ultimă oră și declarații explozive.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, MĂRTURII EXCLUSIVE DESPRE ADMIRATORUL SECRET: ”ÎN FIECARE ZI, PRIMESC…”)

După cum a aflat CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, procurorii care au anchetat cazul au considerat că agresoarea nu merită să facă obiectul unei investigații, asta după un an de cercetări, iar instanța a admis cererea lor.(Cât câștigi dacă faci videochat?)

În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecatoria Sectorului 1 București de confirmare a ordonanței de renunțare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. 4678/P/2017.(Super oferta de angajare)

Constată legalitatea și temeinicia ordonanței cu nr. 4678/P/2017 din data de 24.05.2018 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București și confirmă soluția de renunțare la urmărirea penală dispusă față de intimata suspectă STAN ANDREEA CARMEN, acuzată de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prev. de art. 193 alin. 1 și 2 C.pen., intimat persoană vătămată fiind TRAȘCĂ SIMONA””.

Cu toate că se declară nedreptățită și șocată de decizia procurorilor, Simona Trașcă nu dezarmează. Fosta asistentă TV nu cedează și este dispusă să meargă până-n pânzele albe ca să-și găsească dreptatea. (NU RATA, AICI: CELEBRUL JURAT DE LA PROTV FLORIN CĂLINESCU A ”VRĂJIT” O VÂNZĂTOARE DE LA SUPERMARKET!)

”N-am cum să o las așa! O voi da în judecată. Săptămâna viitoare mă întâlnesc cu avocata. Vreau să deschid un process în civil. Nu vreau să las lucrurile așa. Nu-i normal să fiu atacată noaptea. Trebuie să înțeleagă că nu-i normal să bați oamenii. Trebuie să plătească pentru faptele ei. Nu o să o iert niciodată”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Fosta asistentă TV nu-și iartă agresoarea

Simona Trașcă, clipe de coșmar

Simona Trașcă a trăit clipe de groază în vara anului trecut pentru că s-a pus cu cine nu trebuie. Fosta asistentă TV nici nu-și imaginase ce avea să urmeze la scurt timp după ce a fost implicată într-o dispută cu o minionă chiar în localul în care petreceau. Nu se știe exact ce au avut cele două de împărțit, dar un lucru a fost cert: miniona a avut de împărțit pumni și picioare.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

După discuția aprinsă pe care au avut-o în restaurant, cele două au dat iar nas în nas pe aleea din fața localului. După alte câteva secunde de gâlceavă, bruneta a apucat-o pe blondă de obraz, scuturând-o. Simona nu s-a lăsat intimidată şi i-a dat peste mână. Au început apoi să se împingă reciproc. Au urmat palme, trageri de păr şi zgârieturi. O bătaie în toată regula!  Simona a fost chiar pe punctul de a fi aruncată în lac, dar la fața locului a intervenit unul dintre bodyguarzii restaurantului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...