Fosta nevastă a lui Florin Busuioc este medic! L-ar fi putut salva de la infarct?

Publicat: 09/11/2018 | 11:31

Florin Busuioc este acum căsătorit cu o actriță, Lili, cu care are două fete. În tinerețe, celebrul actor a mai fost căsătorit cu o doctoriță. Marieta Busuioc este medic de familia și are propriul cabinet medical într-o comună de lângă Târgu Mureș. 

Ea a fost soția lui Florin Busuioc în urmă cu aproape 30 de ani. Marieta Busuioc și actorul au împreună și un copil. Însă, cei doi nu au mai păstrat legătura deloc. Cu toate acestea, după ce a aflat că Florin Busuioc a făcut infarct, ea a fost șocată! Femeia și-a anunțat imediat băiatul, care la rândul său este în domeniu medical, fiind asistent.  Cei doi ar fi putut poate să preîntâmpine infarctul pe care actorul l-a suferit pe scenă la Craiova, potrivit stirilekanald.ro. (Citește și Reacția lui Teo Trandafir după infarctul suferit de fostul ei coleg, Florin Busuioc)

Cum s-a despărțit Florin Busuioc de fosta soție

Florin Busuioc nu prea a vrut să vorbească despre primul său mariaj. El s-a iubit cu Marieta la Târgu Mureș,  acolo unde actorul fusese repartizat după ce terminase facultatea, iar femeia lucra ca medic. La începutul lui 1991, Marieta a rămas insarcinată şi cei doi s-au căsătorit. Însă după ce a născut un băiat, pe care l-au botezat tot Florin, femeia a plecat la părinţii săi pentru a o ajuta cu bebeluşul. Potrivit femeii, Florin Busuioc s-a transferat la un teatru din Bucureşti, iar la un moment dat, ea i-a făcut o vizită surpriză şi astfel a aflat că acesta o înșela. Cei doi au divorţat, dar Marieta a rămas cu numele lui familie. (Vezi și Gafa făcută de Mihai Dedu în timp ce vorbea despre Florin Busuioc la știri: „Colegul nostru…”)

„Relaţia mea cu Marieta a fost una fulgerătoare, ne-am despărţit din cauza mea şi probabil din cauza spaimei mele de a avea o familie la momentul acela”, a spus actorul la un moment dat. (Nu rata Florin Busuioc este bine! Există însă o veste proastă: Se retrage din televiziune?!)

Cum se simte Florin Busuioc

Florin Busuioc a suferit un stop cardiac, marți seară (6 octombrie), în timpul unui spectacol pe care îl susținea la Filarmonica Oltenia din Craiova. Actorul în vârstă de 56 de ani a fost dus în stare critică la spital, acolo unde medicii l-au operat de urgență și i-au montat un stent.  Miercuri (7 octombrie), Busu a fost transferat la București cu ajutorul unui elicopter SMURD.

În momentul de față, starea lui Florin Busuioc este mai bună. Ministerul Sănătăţii a transmis, miercuri, că specialiştii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au intervenit „corect şi la timp” în cazul lui celebrului prezentator, iar starea sa este stabilă, fiind sub supraveghere la ATI. În continuare, Florin Busuioc va fi nevoit să urmeze un tratament strict și cel mai probabil va lua o pauză din televiziune.

 

 

Citește și...