Fosta Primă Doamnă a României este… supernany! Imagini cu ”maternitatea Băsescu”

Publicat: 20/04/2019 | 23:37

Elena Băsescu, mezina ex-președintelui României, a devenit mamă pentru a treia oară în vara anului trecut, iar fosta Primă Doamnă a ajuns ”bonă” cu normă întreagă. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti)  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI & NOUA IUBITĂ. S-AU ÎNTÂLNIT ÎN SECRET LA 2 NOAPTEA!)

După ce a dat naștere celui de-al treilea copil, în luna iubie a anului trecut, Elena Băsescu se consideră o femeie  împlinită și  este în al nouălea cer.(Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Chiar dacă este dificil să ai grijă de cei trei copii, EBA se descurcă de minune și are un ajutor de nădejde. Maria Băsescu nu este doar o bunică împlinită, dar este și ”bonă” cu normă întreagă pentru nepoții săi, o veritabilă supernany.(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CAUZA REALĂ A DESPĂRȚIRII DINTRE SLAV & BOMBARDIERA! RELAȚIA S-A RUPT ÎNCĂ DE ACUM O LUNĂ CÂND…)

Un model de bunică

Recent, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,  a întâlnit-o pe mezina familiei Băsescu, în zona de nord a Capitalei, acolo unde locuiesc părinții săi. Din câte se pare, după ce și-a rezolvat unele probleme, Elena Băsescu a mers acasă la mama sa pentru a-și lua fiica, care a stat în grija bunici.

După ce și-a parcat bolidul de lux în fața vilei în care locuiește fostul cuplu prezidențial,  EBA s-a îndreptat grăbită spre locuința părinților. Imediat ce și-a recuperate fiica, Elena Băsescu s-a întors la autoturism împreună cu cea mică în brațe și urmată îndeaproape de mama ei. Ca o bunică grijulie, Maria Băsescu a ținut s-ai înmâneze fiicei sale biberonul micuței și s-a asigurat că nepoțica ei se bucură de tot confortul cuvenit, în scaunul special ce era instalat pe bancheta din spate al bolidului de lux pe care-l conduce Elena Băsescu. Din câte se pare, rolul de bunică i se potrivește perfect fostei prime doamne a României.(NU RATA, AICI: ANDREEA BĂLAN A SEMNAT NOUL CONTRACT CU ANTENA 1! E VORBA DE…)

Fosta Primă Doamnă a României este supernany!

Maria Băsescu, “topită” după  nepoți!

În afara faptului că este o soție perfectă, Maria Băsescu reprezintă şi un model de bunică. Ea şi fostul președinte al României au trei nepoţi, Sofia Anais, Traian și Anastasia din partea Elenei şi unul, Radu, din partea Ioanei. Maria Băsescu a fost văzută, în trecut, la cumpărături cu Sofia Anais, căreia i-a luat atunci o păpuşă.(NU RATA, AICI: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE CU FOSTUL INFORMATOR ”MIRON”!)

Maria şi Traian Băsescu s-au căsătorit în anul 1975, cei doi împlinind 44 de ani de căsnicie, o performanţă de invidiat! Maria Băsescu a împlinit în luna septembrie a anului trecut 67 de ani, dar nu îşi arată nicidecum vârsta, fiind într-o formă fizică deosebită.

Elena Băsescu, mamă pentru a treia oară

Fiica lui Traian Băsescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 4 iunie 2018, de data aceasta alături de Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis Tomată, iubitul ei. Ea a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase și de care are acum grijă ca ochii din cap.

De altfel, Elena stă numai cu bebelușul, mama ei fiind cea care se ocupă, pentru o perioadă, de ceilalți doi copii, Traian și Sofia. În toamna anului 2006, Elena Băsescu a divorțat de Bogdan Ionescu, tatăl primilor doi copii ai săi. Imediat, ea s-a mutat într-un apartament, alături de copii.(NU RATA, AICI: FOSTUL ”IEPURAȘ” PLAYBOY S-A DESPĂRȚIT DE IUBI & S-A FOTOGRAFIAT GOALĂ! ATENȚIE, IMAGINI +18)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...