Fosta vedetă Playboy a semnat contractul cu PRO TV pentru noul sezon Masterchef

Publicat: 19/07/2019 | 23:42

Ediția Masterchef din acest an se anunță a fi una incendiară, mai ales că printre concurenți se numără și un fost iepuraș Playboy. Telespectatorii se vor bucura, la PRO TV, de prezența unei adevărate bombe sexy de pe plaiurile mioritice. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă detalii în exclusivitate. (Nu rata:DRAMA EX-LOGODNICEI LUI PASTRAMĂ: ”BOALA S-A RĂSPÂNDIT ÎN TOT CORPUL, ÎNSĂ MEDICII…” CANCAN.RO A OBȚINUT REACȚIA ÎN EXCLUSIVITATE A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII!)

Raluca Podea este bomba sexy care va înnebuni jurații, dar și telespectatorii, în noul sezon Masterchef. Blonda vrea să-i dea gata pe cei trei chefi cu talentul ei în bucătărie. Tânăra și-a anunțat fanii că a bătut palma pentru un nou proiect TV, însă nu a specificat unde și cu cine. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a aflat că, din toamnă, fosta logodnică a lui Florin Pastramă va putea fi văzută în postura de bucătăreasă și poate, cine știe, de câștigătoare a marelui show culinar de la PRO TV.

A trecut și pe la „Chefi la Cuțite”

Raluca Podea va fi o prezență unică la Mastechef

Fostul iepuraș Playboy nu este la prima experiență culinară. În 2017/2018, vedeta a participat doi ani la rând la emisiunea „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1,  în speranța că va câștiga show-ul culinar. Deși atunci nu a reușit să facă performanțe prea mari, Raluca Podea nu se dă bătută și vrea să facă senzație, de această dată, la Masterchef, după cum a aflat CANCAN.RO site-ul nr. 1 din România , din surse apropiate show-ului de la PRO TV. (Citește și: EX-LOGODNICA LUI PASTRAMĂ E DEVASTATĂ DUPĂ CE PĂRĂSIT-O ȘI MUSCULOSUL DIN BRĂILA! IMAGINI DE ULTIMĂ ORĂ CU RALUCA PODEA)

A răsărit soarele și pe strada ei

Proiectul în care Raluca Podea s-a implicat vine într-un context nu tocmai favorabil al vieții ei, deoarece blonda se află, pe plan personal, într-o perioadă neagră. Tatăl vedetei este bolnav de cancer esofagian în stadiul 4, iar, de câteva luni bune, blonda se luptă cu sistemul de sănătate din România pentru a reuși ca părintele său să beneficieze de radioterapie și chimioterapie. De altfel, nici pe plan sentimental lucrurile nu stau prea bine pentru frumoasa blondă. După separarea tumultuoasă de Florin Pastramă, Raluca s-a refugiat în brațele altui băiat de oraș, însă de care s-a despărțit pe motiv că ”nu exista potrivire de caracter”, dar și pentru că vedetei nu îi place minciuna într-o relație. (Nu rata: BRIGITTE & FOSTA LOGODNICĂ A LUI PASTRAMĂ SE AMENINȚĂ CU JUDECATA: “ESTE O…” “NE VEDEM LA PROCES!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...