Fostul nr. 1 mondial a făcut șpriț ”pe separeu” la București

Autor: I.D.
Publicat: 16/05/2019 | 23:02

Aflat în București pentru a promova turneul de la Roland Garros, Mats Wilander nu a ratat ocazia unui șpriț, ”pe separeu”, cu staff-ul, la un restaurant de lux. Fostul nr. 1 mondial în clasamentul ATP s-a simțit fabulos, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu faimosul tenismen suedez.  (Avantajele oferite de un studio de videochat)

Câştigător a șapte turnee de Grand Slam, Mats Wilander a sosit într-o vizită la București, unde a luat parte la un eveniment găzduit de Eurosport, post care va transmite în direct ediția din acest an a Openului Francez, unde Simona Halep se află printre favorite.

(VEZI AICI: PRIMUL CHEF ÎN LIBERTATE PENTRU NUȚU CĂMĂTARU CU ȘPRIȚ CORECT ȘI MANELE)

Șpriț cinstit și muzică lăutărească

Mats Wilander a susținut o conferință, unde a promovat turneul la care este specialist de mai bine de un deceniu. După întâlnirea cu ziariștii, fostul mare sportiv s-a retras împreună cu staff-ul de la Eurosport România la restaurantul Zexe, pentru o binemeritată relaxare. (Cel mai bine platit job din București) 

Fostul nr. 1 mondial a fost întâmpinat în local ca un adevărat simbol. A fost salutat respectuos de toată lumea, după care s-a retras alături de cei care-l însoțeau într-un separeu. La masă s-a băut șpriț și s-a ascultat, în surdină, muzică lăutărească.

Potrivit informațiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Mats Wilander a petrecut în restaurant aproximativ două ore și s-a simțit perfect. A fost super-discret și nu a ieșit cu nimic în evidență. Nu regretă, cu siguranță, că a venit la București.

Mats Wilander a făcut un șpriț cinstit la Zexe

Fermecat de Simona Halep

Altfel, Mats Wilander a vorbit în termeni laudativi la adresa Simonei Halep, pe care o vede favorită la câştigarea turneului de la Roland Garros. Totodată, legendarul Mats Wilander consideră că sportiva noastră este capabilă să se impună și pe celelalte suprafețe, nu doar pe zgură.

Dacă există o favorită, cred că aceea este Simona. Este diferită faţă de celelalte jucătoare. Despre Naomi Osaka ştim sigur că va juca bine şi că va lupta din greu, dar, legat de celelalte, e greu de spus cine va câştiga turneul. Sunt atât de multe jucătoare periculoase pe tabloul feminin. Ştim că Simona va juca bine. De câştigat sigur că poate câştiga.

Va mai câştiga un Grand Slam? Da, cred că poate câştiga şi pe alte suprafeţe, chiar şi pe iarbă. Lumea este îngrijorată că a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill, dar acum ştiu că Florin Segărceanu o ajută, aşa că suntem salvaţi. Dacă Simona va evolua în ceea ce priveşte jocul şi dacă va deveni mai agresivă, cred că va avea încă trei sau patru ani în top”, a spus Mats Wilander.

(CITEȘTE ȘI: A ”PLOUAT” TORENȚIAL CU ȘAMPANII LA NUBA & LOFT!)

Cine este Mats Wilander

Mats Wilander (54 de ani) este un fost jucător profesionist de tenis din Suedia, care s-a clasat pe locul 1 în clasamentul ATP timp de 20 de săptămâni, între 1988 și 1989. În perioada 1982-1988 a câștigat șapte titluri de Mare Șlem la simplu (trei la Roland Garros, trei la Australian Open și unul la US Open).

A câștigat, de asemenea, opt titluri la Championship Series (1983-1988), precursoarele actualelor Masters 1000. A cucerit 33 de titluri la simplu și șapte la dublu în decursul carierei sale. A fost, de asemenea, o forță motrice care a împins echipa Suediei în șapte finale consecutive ale Cupei Davis în anii 1980. În 2002, Mats Wilander a fost inclus în International Tennis Hall of Fame.

(NU RATA: IUBITUL MĂDĂLINEI GHENEA A REZERVAT UN RESTAURANT ÎNTREG PENTRU UN ”MEETING” NOCTURN CU TREI TIPESE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...