Fostul soț al Elenei ex-Mandinga demontează acuzațiile aduse de artistă: “Șase luni, cât a fost absentă, eu am…”

Publicat: 16/07/2020 | 23:43

La doar șase luni după ce a devenit mămică, învingătoarea de la Survivor și partenerul ei de viață au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că au divorțat la notar, în mod civilizat, la scurt timp după separare, între cei doi au apărut mai multe controverse. Dragoș Stanciu, fostul soț al cântăreței, a vorbit deschis, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, despre disputa cu mama copilului său.

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga și marea câștigătoare de la Survivor România, și Dragoș Stanciu s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani în Turcia. S-au iubit atât de mult încât, în scurt timp, și-au oficializat relația în fața ofițerului stării civile și au făcut și un copil. Doar că relația lor n-a fost de lungă durată. La un an de la căsătorie și șase luni de când au devenit părinți, în toamna anului trecut, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în viață și au divorțat la notar. (NU RATA: ELENA IONESCU (EX-MANDINGA) ȘI-A IEȘIT DIN „RITM” DUPĂ SURVIVOR. TALIA DE VIESPE A DISPĂRUT…)

Dragoș Stanciu vorbește deschis despre acuzațiile pe care i le-a adus fosta lui soție

Cu toate că separarea s-a produs civilizat, între cei doi au apărut ulterior mai multe tensiuni pe care, acum, Dragoș Stanciu a ținut să le lămurească.

„Mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena

Ex-soțul Elenei Ionescu a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, dar și despre adevăratul motiv al divorțului. (VEZI ȘI: ELENA IONESCU VREA CASĂ ÎN POPEȘTI-LEORDENI DIN BANII CÂȘTIGAȚI LA SURVIVOR! ȘI NU E TOTUL!)

”Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.

Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea”, a declarat Dragoș, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte

„La baza divorțului au fost nenumărate alte motive, nicidecum infidelitatea mea și cele declarate de Elena. Cât despre contribuțiile mele financiare din perioda căsniciei, țin să contrazic incriminarea adusă asupra mea, dimpotrivă, la începutul relației noastre, am renunțat la toate job-urile din acel moment, luând decizia, împreună cu Elena, de a începe o afacere, fără succes de altfel.

Țin să precizez că, pe toată perioada căsniciei, am fost prezent la toate evenimentele la care Elena a luat parte – concerte, emisiuni. Acest lucru reflectând, fără să fie nevoie să mai precizez, că am decis să fiu lângă ea pe perioada sarcinii ajutând-o și dedicându-i timpul meu 100% . Ca, mai târziu, să fiu acuzat într-o emisiune televizată că am profitat în vreun sens de Elena”, a mai spus fostul soț al vedetei.

Elena Ionescu, mega-dispută cu fostul soț

Elena Ionescu, probleme hormonale după participarea la „Survivor România”

Experiența de la „Survivor România” a fost presărată cu de toate pentru Elena Ionescu. Deși se bucură din plin de marele titlu de câștigătoare a competiției, artista s-a confruntat și cu probleme serioase de sănătate, despre care nu s-a temut să vorbească.

Elena Ionescu este una dintre cele mai sincere vedete de la noi. Artista nu are nicio reținere să spună lucrurilor pe nume și, pentru că își respectă fanii extrem de mult, îi ține mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei. În Republica Dominicană, Elena a avut parte de numeroase experiențe, atât plăcute, cât și neplăcute.

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Este o dereglare pe care nu pot s-o gestionezi…

Atunci când corpul nu mai mănâncă foarte mult timp și câștigă niște recompense ca cele pe care le câștigam noi, evident că existau niște șocuri pe care noi le dădeam organismului”, a dezvăluit Elena Ionescu, în vlogul său.

„Inclusiv când eram însărcinată cu bebelușul meu făceam foarte mult sport

„Tot din această problemă nu am mai avut «perioadă». «Perioada» mea nu a mai venit de patru luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate.

Inclusiv când eram însărcinată cu bebelușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a adăugat cântăreața.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.