Fotbalistul-campion de la CFR Cluj divorțează pentru fosta lui Dodel?!

Publicat: 14/05/2019 | 23:26

Este informația care va zgudui Liga 1! Kevin Boli, jucătorul campioanei CFR Cluj, ar fi la un pas de divorț pentru că i-ar fi căzut cu tronc fosta lui Dodel! (Cel mai bine platit job din București) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii în exclusivitate de la petrecerea campionilor, unde Diana Gureșoaie a venit special pentru fundașul ardelenilor.

De un egal cu Craiova avea nevoie CFR Cluj pentru a lua al cincilea titlu și al doilea consecutiv, iar băieții lui Dan Petrescu nu au ratat ocazia: 1-0 clasic, ura și la casierie! Plus petrecerea de după marea reușită. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) La care fotbaliștii au venit cu soțiile sau iubitele. Kevin Boli, firește, printre ei. Doar că pentru ”brațul” său a venit… Diana Gureșoaie, nimeni alta decât fosta lui Dodel. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA ÎL ”DENUNȚĂ” CU PROBE PE FOTBALISTUL-VEDETĂ AL LUI HAGI)

Sursele CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, au dezvăluit că fotbalistul și frumoasa domnișoară au o relație de ceva vreme. Mai mult, el ar fi dispus chiar să divorțeze pentru ea. Iar faptul că la petrecerea de după meci cei doi au fost împreună poate fi o confirmare a celor dezvăluite de sursele citate. Mai mult decât atât, Kevin ar fi cerut-o de nevastă pe Diana, care nu ar spune nu unei asemenea ”oferte”, venite chiar de la un proaspăt campion.

Cert este că, la petrecerea amintită, Kevin și Diana s-au purtat ca doi îndrăgostiți și nu ar fi de mirare ca, în scurt timp, să ajungă în fața altarului. (NU RATA: IUBITA L-A ”TRADUS” CU ALIBEC PE ULTIMUL FOTBALIST TRANSFERAT DE GIGI BECALI)

Relație frântă din cauza cantonamentelor

A fost pe primele pagini ale tabloidelor, în urmă cu aproximativ zece ani! Este vorba de cuplul format din Cristi Tănase, pe atunci la Steaua, acum FCSB, și Diana Gureșoaie, care tocmai explodase în peisajul showbiz-ului. Cei doi s-au iubit intens, de aceea au și ieșit de multe ori scântei între ei. Dar relația avea să se rupă. (VEZI AICI: DECIZIE ÎN CAZUL LOVERBOY-ULUI CU FERRARI)

Diana a fost aceea care i-a pus capăt, cel puțin așa a susținut atunci, în 2011. „Nu mai sunt cu Dodel. Ne-am răcit unul de celălalt. Poate relaţia nu era destul de închegată, iar zilele acestea în care el a fost plecat în cantonament au contat”, a explicat Diana Gureşoaie.

Cine este Kevin Boli

Ivorianul cu cetățenie franceză are 27 de ani și a ajuns în Liga 1 în 2015, transferându-se de la Mouscron la FC Viitorul. Doi ani a evoluat sub bagheta lui Gică Hagi pentru ca ardelenii de la CFR să-l ia în vizor și să-l înregimenteze. Și apoi să-l vândă în China, la Hengfeng. Pentru puțin timp. L-au readus în iarna acestui an, sub formă de împrumut, de această dată, iar fotbalistul a pus umărul la un nou titlu pentru CFR Cluj. (CITEȘTE ȘI: DIANA GUREŞOAIE ŞI-A SCOS SÂNII LA ÎNAINTARE ŞI S-A VĂZUT TOT, TOT…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...