Fotbalistul lui Hagi a ”luat-o” oficial pe bomba-sexy!

Autor: I.D.
Publicat: 11/09/2019 | 22:43

Amintire e titulatura de crai a lui Gabi Iancu, fotbalistul lui Gică Hagi! Asta pentru că iubita lui, Ioana, a reușit să-l ducă, de mânuță, chiar în fața ofițerului Stării Civile! Talentatul jucător a spus un DA din suflet, la fel ca mândra lui, pentru că, deși relația abia a atins un an, e îndrăgostit până peste cap de Ioana. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii și imagini în exclusivitate de la marele eveniment.

La Dunărea Călărași încerca să-și facă revenirea Gabi Iancu, după ce câțiva norișori negri se strânseseră deasupra carierei de fotbalist. A reușit să-și croiască un nou drum, până la urmă. Dar tot atunci avea să facă și un mare pas, fără nicio legătură cu fotbalul: și-a cerut de soție iubita, pe sexoasa Ioana, pe care nu o cunoscuse de multișor. Atracția a fost prea mare între ei, iar lui i s-au topit călcâiele după ea, chiar de la primele întâlniri. Să n-o mai lungim: de Ziua Îndrăgostiților, Gabi, aflat într-un restaurant alături de iubită și de niște prieteni, a îngenuncheat și… Acolo s-a jucat totul! Ea l-a sărutat. O ceruse de nevastă.

CITEȘTE ȘI: CELEBRUL JUCĂTOR AL FCSB-ULUI, “ÎNLĂNȚUIT” ÎN PARCAREA DE LA LOFT MAMAIA DE O BLONDĂ INSISTENTĂ

Iar de atunci doar juma` de an a trecut, iar Ioana și Gabi au ajuns la Starea Civilă a Sectorului 3. S-a întâmplat ieri, când cei doi, alături de o ”mână” de invitați, familiile, colegi de echipă de la Viitorul ai lui Gabi și prieteni comuni, au spus DA! Din imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă se poate vedea fericirea pe chipurile celor doi, Ioana și Gabi, care semnează la Starea Civilă, apoi ies, încadrați de prietenii care țin în mâini buchete de flori.

Ioana și Gabi ies de la Starea Civilă, unde au semnat: sunt, oficial, căsătoriți!

Ioana și Gabi Iancu, petrecere restrânsă în Herăstrău

După ce au iscălit și au devenit soț și soție, Gabi și Ioana au ”mutat” evenimentul la un restaurant din Herăstrău. Aproximativ 50 de suflete s-au distrat la petrecerea dată de cei doi ”însurăței”, cu băuturi fine, dar și cu preparate culinare pe măsura evenimentului din viața lor.

NU RATA: ”SOLDATUL” LUI GIGI BECALI A DEZERTAT DE LA PALAT CA SĂ-ȘI DUCĂ IUBITA PE PLAJA MILIONARILOR!

Ioana și Gabi și-au planificat și luna de miere, doar că datele nu sunt bătute în cuie. La anul, în iarnă, doar că într-o țară exotică, unde cei doi se vor bucura de o plajă fină, de o apă limpede, așa cum își doresc să le fie și viața de acum înainte.

Cununia religioasă și, apoi, adevărata petrecere de nuntă se preconizează prin luna mai a anului care urmează, la București. Nici asta nu e bătută în cuie: depinde de programul competițional al fotbalistului de la Viitorul Constanța.

VEZI AICI: AVEM DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! CE PRETENȚII ARE MILIONARUL + LISTA DE INVITAȚI SE APROPIE DE 1.000 PERSOANE!

Cine deține dovezi sau informatii despre acest joc interesant ne poate scrie la pont@cancan.ro sau, pe Whatsapp, la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...