“Funduleț” bifează o nouă apariție memorabilă. Bustul aproape că i-a „evadat” din rochia cu vedere la coaste și…

Publicat: 08/09/2020 | 23:47

”Funduleț” performează și la nivelul bustului! ”Micii năzdrăvani” aproape au ”evadat” din rochia largă, cu vedere la coaste. Fiica marelui artist Mircea Baniciu face furori și în hainele care „i-au rămas mari”. Ana Baniciu a bifat o nouă apariție memorabilă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ana Baniciu în fața unui renumit restaurant din zona Floreasca, acolo unde artista a avut o întrevedere cu doi amici, unul dintre ei fiind actorul Sali Levent. (CITEȘTE ȘI: CHEF NEBUN CU VEDETE! ANA BANICIU S-A ALES CU BANI BĂGAȚI ÎN SÂN, CA LA LĂUTARI)

După ce s-au relaxat la un prânz în trei, Ana Baniciu a arătat, în fața restaurantului, cât de mult ”s-a subțiat” în ultima perioadă. ”Funduleț” a bifat o apariție memorabilă și în hainele care „i-au rămas mari”.

“Funduleț”, o nouă apariție memorabilă

La un moment dat, bustul  – natural –  al cântăreței, mic și jucăuș, a dat senzația că vrea să ”evadeze” din rochia cu vedere la coaste. Momentul extrem de senzual a fost savurat pe deplin atât de companionul artistei, actorul Sali Levent, cât și de restul bărbaților care se aflau prin preajma trio-ului. (VEZI ȘI: CURA DE SLĂBIRE A TRANSFORMAT-O DRAMATIC PE ANA BANICIU! IMAGINI NOI & 100% REALE CU ”FUNDULEȚ”)

Bustul aproape că i-a „evadat” din rochia cu vedere la coaste

Ana Baniciu, momente de panică!

”Funduleț” a trecut, zilele trecute,  prin momente de panică în timpul unei plimbări cu trotineta electrică prin București. Blonda a reușit să se lovească la picior după ce a căzut și s-a lovit de asfalt. Ana Baniciu povestește cum se plimba alături de toată gașca sa de amici și a trecut cu trotineta printr-o baltă. (NU RATA: INCENDIAR, ANA BANICIU! BĂRBAȚII DE PE PLAJĂ ȘI-AU DAT PALME! PROBABIL, ÎNCĂ-ȘI MAI DAU… GALERIE FOTO)

„Aceste trotinete sunt foarte periculoase în ideea că, dacă prind puțină apă, treci printr-o baltă sau orice chestie de genul ăsta, ai căzut. Adică nu e discuție. Aveam super-viteză, am prins o baltă și am căzut. Este pentru prima dată în viața mea când am fost absolut convinsă că mi-am rupt piciorul”, a povestit Ana Baniciu pe story.

Cine este Ana Baniciu

Mircea Baniciu a fost căsătorit cu actrița Diana Gheorghian, timp de patru ani. Din această căsnicie a rezultat Ana. Căsătoria cu artista a avut un asemenea impact asupra vieții cântărețului, încât, pentru o lungă bucată de vreme, acesta nu a mai vrut să audă de starea civilă, după cum el însuși a mărturisit.

Pe 18 octombrie 2014 a pornit, însă, pe un alt drum, cu Alina Nemeș, femeie care îi este alături de câțiva ani și care i-a dăruit un fiu, pe Victor Baniciu. Nunta lor s-a desfășurat într-un cadru intim, dar interpretul a ținut să posteze o poză cu el și noua soție pe contul personal de Facebook, pentru a arăta cât este de emoționat de ideea de a fi din nou mire.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.