Gestul făcut de Anamaria Prodan la câteva luni de la moartea mamei sale

Publicat: 13/08/2018 | 22:24

Anamaria Prodan îi duce dorul mamei sale. Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu patru luni, iar acum soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut un gest impresionant în amintirea celei care i-a dat viață. (Reduceri mari la jocuri PC)

Lunile au trecut, iar dorul de mama sa este din ce în ce mai mare! Anamaria Prodan își trăiește, în continuare, viața, se ocupă de afacerile familiei, însă dorul de cea care i-a dat viață este din ce în ce mai aprig. Vedeta a publicat astăzi pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea din copilărie alături de Ionela Prodan, semn că amintirea mamei sale va rămâne mereu vie. (CITEȘTE ȘI: IONELA PRODAN ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA. ELENA MERIȘOREANU, MĂRTURII ÎN LACRIMI: “ȘI-A VĂZUT SFÂRȘITUL”)

Anamaria Prodan, alături de Ionela Prodan

”Anamaria Prodan. Ionela Prodan. Mama perfectă. Îmi iubesc mama.”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei publicate.

„Întotdeauna valorile se mențin în timp, chiar dacă nu mai sunt printre noi / Putere să mergi înainte / Foarte frumoasă poza / Va rămâne veșnic în amintirea românilor” au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat internauții, la fotografia postată de Anamaria Prodan

Ionela Prodan a murit în spital

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie la Spitalul Elias. Problemele de sănătate ale artistei au început la finalul lunii ianuarie. La acea vreme, ea a acuzat înțepături în zona inimii și familia ei s-a panicat, pentru că aceasta se confrunta de multă vreme cu afecțiuni cardiace. Fata cea mare a dus-o la Spitalul Fundeni, unde medicii au internat-o imediat.

Ei i-au pus și un diagnostic. Ulterior, au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu maladia cu care a fost diagnosticată, de fapt. Și, pentru a avea parte de liniște, fiicele Ionelei Prodan au decis ca ea să plece o perioadă din țara noastră. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și...