Gigi Becali și-a schimbat total look-ul. Atât de scurt n-a fost tuns, probabil, nici la școală

Publicat: 28/05/2020 | 23:58

Celebrul latifundiar din Pipera a devenit, peste noapte, de nerecunoscut. Patronul de la FCSB și-a schimbat radical look-ul. Atât de scurt n-a fost tuns, probabil, nici când era elev. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini nemaivăzute cu Gigi Becali.

Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai efervescenți milionari de la noi din țară. Aproape la fiecare apariție publică, Gigi Becali reușește să uimească asistența. Fie printr-un comportament atipic, fie prin opulența care l-a făcut celebru.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Gigi Becali în zona Floreasca din București. În mod surprinzător, patronul de la FCSB se deplasa la bordul unui Mercedes GLE cu care până acum circula soția acestuia. Dar nu mașina a atras privirile de data aceasta. Gigi Becali însuși a ieșit în evidență datorită schimbării de look spectaculoase. (NU RATA: GIGI BECALI SE JUDECĂ DE 7 ANI PENTRU O SUMĂ INCREDIBILĂ. A DAT CAM TOT ATÂT PE O PERECHE DE ÎNCĂLȚĂRI DE LA…)

După ce a călcat pragul frizeriei, Gigi Becali a devenit de nerecunoscut. Renumitul milionar a abordat o tunsoare extrem de scurtă: s-a tuns „periuță”. Probabil că nici în anii de școală Gigi Becali nu s-a tuns atât de scurt. Cu toate că schimbarea este extrem de vizibilă, noua frizură îl prinde bine pe afacerist, pentru că îl întinerește.

Gigi Becali s-a tuns „periuță”

Gigi Becali, în litigiu pentru 8.600 de lei

CANCAN.RO a aflat că Gigi Becali a fost, recent, dat în judecată, pentru “fabuloasa” sumă de… 8.600 de lei! Procesul, intentat de Antoaneta Dragomir, o rivală a milionarului din timpul campaniei pentru alegerile din 2012, a fost înregistrat, iar pentru moment nu s-a stabilit un termen. Cert este că multimilionarul va ajunge  în fața magistraților pentru o sumă modică, pentru el cel puțin. Cel mai probabil, latifundiarul din Pipera are ambiție și nu vrea să cedeze nimic în fața Antoanetei Dragomir. (VEZI ȘI: GIGI BECALI, ÎN ACȚIUNE, LA “PALAT”. CUM I-A “REGALAT” PE NEVOIAȘII CARE ÎL AȘTEPTAU CU MÂNA ÎNTINSĂ)

Gigi Becali a ajuns, astfel, să se judece pentru o sumă incredibilă, dacă ținem cont că, în urmă cu aproximativ un an, a cheltuit o sumă apropiată, 1.200 de euro, pentru o pereche de adidași ”Bucuria piticului” – cunoscuți astfel deoarece au talpa foarte înaltă – de la Versace. Atunci, ca de altfel de fiecare dată, patronul FCSB-ului nu s-a uitat la bani. Însă “războiul” cu Antoaneta Dragomir este personal și probabil va fi unul de durată. Chiar dacă s-a întins deja pe șapte ani…

Gigi Becali a devenit, peste noapte, de nerecunoscut

Cum a făcut Gigi Becali avere

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Însă, înainte de Revoluție, situația sa era mult diferită față de cea din prezent. A absolvit Liceul Iuliu Maniu din București și, în primă fază, a lucrat ca lăcătuș-mecanic la ICCE, pe platforma Băneasa. Anul 1989 l-a prins lucrând ca paznic, la vane și robineți de la subsolul clădirii. (VEZI ȘI: TEORIILE LUI GIGI BECALI PRIVIND PANDEMIA DE CORONAVIRUS: „NU AU MURIT TOȚI DE COVID-19. AU BĂGAT LA MORGĂ VIRUSUL”)

După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și a banilor pe care i-a moștenit, Becali a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, în 2008, a ajuns la o avere de 725 de milioane de euro. În 2005, Gigi Becali s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice, dar doi ani mai târziu s-a retras, după ce s-a implicat activ în politică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...