Hardwell, renumitul DJ ce a făcut senzație la UNTOLD, colaborează cu Snoop Dogg!

Publicat: 11/12/2018 | 22:59

Aparițiile live în mainstage-ul Untold au fost legendare și vor rămâne amintiri frumoase pentru toți cei care au avut privilegiul de a-l vedea în calitatea lui de DJ.(CITEȘTE ȘI: DON DIABLO, DJ-UL CARE A FĂCUT SĂ VIBREZE 85.000 DE OAMENI LA UNTOLD, COLABOREAZĂ CU UN RAPPER AMERICAN PENTRU O NOUĂ PIESĂ)

În urmă cu 3 luni, Hardwell și-a anunțat retragerea de la pupitrul de DJ, urmând să se focuseze pe producție. Pare un artist care nu se lasă intimidat, este adeptul combinațiilor de stiluri, dovadă și noul single.(CITEȘTE ȘI: ”READY TO RAVE”, CADOUL DE CRĂCIUN AL LUI ARMIN VAN BUUREN PENTRU FANII DIN ROMÂNIA!)

Robbert van de Corput – omul din spatele alias-ului Hardwell – a ieșit pe piață cu o producție care depășește granița unui singur gen. Conor Maynard și Snoop Dogg au acceptat propunerea olandezului și așa a apărut „How You Love Me”.  Rezultatul este fantastic, e o piesă care nu doar te pune în mișcare, e un sound pe care-l simți.(NU RATA, AICI: ARMIN VAN BUUREN A FĂCUT SHOW LA UNTOLD PÂNĂ LA RĂSĂRIT! IMAGINI DE SENZAȚIE CU DJ-UL OLANDEZ)

Citește și...