Horia Moculescu, declarații savuroase despre situația din TVR! “Un șef bun este acela pe care, atunci când pleacă, îl regretă oamenii”

Publicat: 16/07/2019 | 12:32
Horia Moculescu, declarații savuroase despre situația din TVR! “Un șef bun este acela pe care, atunci când pleacă, îl regretă oamenii”

Lumea fredoneaza, de decenii, șlagărul “De-ai fi tu salcie la mal”. Autorul său, Horia Moculescu, face parte din tinerețea părinților noștri și din istoria divertismentului din România. Renumitul compozitor a făcut mărturisiri uluitoare despre situația cu care se confruntă Televiziunea Română.(CITEȘTE ȘI: CE I-A FĂCUT REGHE SOȚIEI DUPĂ CE L-A POCNIT PE DAN ALEXA. CUM S-A ”RĂZBUNAT” PE ANAMARIA PRODAN)

Într-un interviu acordat Marinei Almășan, pentru femeide10.ro, Horia Moculescu a vorbit deschis despre perioada memorabilă de care a avut parte de-a lungul carierei sale din TVR, dar și despre problemele cu care se confruntă, în prezent, Televiziunea Română.(NU RATA, AICI: FOSTUL MINISTRU AL CULTURII, DECLARAȚII SENZAȚIONALE DESPRE SITUAȚIA DIN TVR! ”MANAGERUL TREBUIE ALES DINTRE PROFESIONIȘTI”)

Televiziunea Română a rămas pentru Horia Moculescu locul unde a prins “glas” și unde a făcut, de-a lungul anilor, lucruri extraordinare. Și abia amintirile acelea au consistență și nu le poți uita așa ușor.(NU RATA, AICI: IUBITA LUI DAN ALEXA S-A DEZBRĂCAT, IAR NOI AM PUS MÂNA PE FOTOGRAFIILE-BOMBĂ!)

”Imaginează-ți că întreaga mea generație s-a împlinit și impus numai datorită TVR. Pe atunci exista cineva, un ochi foarte atent, care, daca erai valoros, te observa și apoi promova. Divertismentul care se făcea, pe vremuri, in TVR și care a ridicat atâtea valori, acum este nul. Dacă nu chiar penibil. Singurul lucru valoros par a fi rămas filmările de arhivă din anii ‘70-‘80. Partea proastă este că nu mai avem nici măcar oameni care să stie ce conține arhiva TVR. S-au cam dus cu toții… Iar ca divertisment, a mai rămas  emisiunea lui Fuego și cea folclorică. Pe vremuri se facea divertisment pur, acum…”, a mărturisit compozitorul.

Horia Moculescu, declarații savuroase

Mai multe lucruri : atunci cand pleci, să te regrete oamenii; să nu spună nimeni, în urma ta : “Ăsta a trăit numai din ciubucuri”; să fii convins că, pentru calitatea emisiunii, ai utilizat toate resursele pe care le-ai avut la dispozitie și că nu ai pus niciodată piedici unor oameni valoroși. Și mai inseamnă ceva : ca atunci cand vezi, pe post,  o emisiune bună, a doua zi să-l inviti pe producătorul ei la o cafea și să-l feliciți(…)În primul rand, în selecția oamenilor care ocupă funcții de conducere de la diferite nivele. Lia Manoliu avea o vorbă : “Omul potrivit, la locul potrivit…pentru altul!”, a mai spus Horia Moculescu.

Citește interviul integral pe femeide10.ro.

Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din România. El este și pianist, dar și interpret. De asemenea, în cariera sa, a fost și prezentator de emisiuni la Televiziunea națională. Horia Moculescu a fost căsătorit de patru ori și a avut doi copii: Ion Horia, cu penultima soție, Ana-Maria, și Nidia, cu ultima nevastă, Mariana Moculescu.(NU RATA, AICI: ”EURO-FANTASTICUL” U21 S-A DESPĂRȚIT DE LOGODNICA BĂTUTĂ ÎN TRIBUNĂ! FOTBALISTUL A APĂRUT ÎN CLUB CU ”NOUA”, ÎN TIMP CE ”FOSTA”…)

 

Citește și...