Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 1 – 7 februarie 2021. Vărsătorii se preocupă de felul în care arată

Horoscop săptămânal 1 – 7 februarie 2021. Vărsătorii se preocupă de felul în care arată

De: Madalina Manole 31/01/2021 | 21:23
Horoscop săptămânal 1 – 7 februarie 2021. Vărsătorii se preocupă de felul în care arată

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 februarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 1 – 7 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 1 – 7 februarie 2021 se numără și cea a Vărsătorilor care se preocupă foarte mult de felul în care arată.

Săptămâna 1 – 7 februarie 2021 se remarcă prin ingresul lui Venus, planeta iubirii, în zodia Vărsător, aspect care ne va aduce o mai mare dorință de libertate și independență în viața noastră sentimentală. Acest tranzit va favoriza relațiile care sunt bazate pe idealuri comune de viitor și va taxa relațiile toxice, apăsătoare, manipulatoare și lipsite de aer. Până pe data de 25 februarie, când Venus va părăsi Vărsătorul, ne va stimula să analizăm în mod obiectiv relațiile în care suntem implicați, fie ele de dragoste, fie ele de prietenie și să rămânem alături de persoane cu care împărtășim aceleași valori umanitare. Vom fi mai atrași de parteneri nonconformiști, vom dori mai mult spațiu în cuplu și vom dori să inovăm relația actuală. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2021)

În weekend, Venus va face o conjuncție cu Saturn, Marele Învățător, din zodia Vărsător, dar și o cuadratură cu planeta neprevăzutului, Uranus, din zodia Taur, context care ne va induce nevoia de a încheia acele relații care ne restricționează și limitează. Pot apărea fel și fel de surprize în dragoste, situații neașteptate care ne testează răbdarea și loialitatea, fidelitatea, testează stabilitatea relațiilor de lungă durată. Este nevoie de mai multă inovație în cuplu, de mai multă deschidere și de schimbare.

Viziunea obiectivă, chiar rece pe care o vom avea asupra iubirii ne va ajuta să ne detașăm de tot ce nu ne mai reprezintă. Nu vă așteptați ca în această săptămână să vă puteți exprima sentimentele cu ușurință, ba chiar este posibil ca unele relații să treacă printr-o perioadă de distanțare care le va testa rezistența. Nu este momentul acum să se înceapă noi relații, dat fiind că și Mercur este retrograd în Vărsător, mai ales cu parteneri excentrici. Putem primi lecții și relațiie nu vor rezista. În această perioadă ne înflăcărăm mai greu și dorim să ne păstrăm doza de independență.

Din punct de vedere financiar, cum Venus este și planeta banilor, ne cere să fim mai maturi în administrarea finanțelor, să fim mai zgârciți cu noi înșine și mai darnici cu cei aflați în nevoie. Este o perioadă în care putem simți unele restricții financiare, în care pot apărea dezechilibre majore în buget, chiar putem pierde surse de venit. Putem fi mai impulsivi în cheltuieli și ar trebui să ne abținem și să începem să facem economii. (VEZI ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 IANUARIE 2021. LEII ÎNCHEIE O ETAPĂ ȘI EVOLUEAZĂ)

Încă din prima zi a săptămânii 1 – 7 februarie 2021, Soarele va face un careu cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur, aspect care va imprima o mare energie asupra noastră, energie pe care, însă, va trebui să o canalizăm corect, în caz contrat devenind nefastă. Putem fi mai agresivi cu cei din jur, mai conflictuali și chiar putem avea parte de accidente, dacă nu suntem atenți.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor acorda un mare interes prietenilor, anturajului, mai ales dacă au proiecte împreună cu cei apropiați. Sunt posibile tensiuni financiare între prieteni în aceste caz. Unii nativi pot fi interesați de noi relații, pot intra în noi cercuri pentru a-și face noi cunoștințe care să le favorizeze progresul prin cunoaștere. Proiectele nativilor pot fi îngreunate din lipsa resurselor, însă contextul le poate aduce idei noi, revoluționare despre cum să atingă succesul. Viața sentimentală este marcată de evenimente, în special în cuplu, unde apare o reală nevoie de libertate, dar și de înțelegere din partea partenerului. Multe relații pot fi testate acum din acest punct de vedere. Mare atenție la pasiunile de moment care snu vor aduce nimic bun. Cei care cunosc pe cineva acum, ar trebui să aștepte să se cunoască mai bine, să se asigure că empatizează la nivel de convingeri și mentalități. De evitat cheltuielile și investițiile riscante.

Horoscop săptămânal Taur: 1 – 7 februarie 2021

Zona carierei este intens aspectată și săptămâna aceasta, dar deja cei născuți în zodia Taur se vor bucura de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în acest sector. Mulți nativi vor resimți din plin nevoia de schimbare profesională, nevoia de a face ceea ce-i reprezintă cu adevărat. Vor lupta la consolidarea statutului lor, însă de această dată făcând schimbări importante. De evitat conflictele cu superiorii, în special luni și marți. În plan sentimental, nativii vor fi destul de inovativi, axați pe reîmprospătarea vieții amoroase. Nevoia de libertate și independență se va resimți din plin, fie că sunt singuri sau au partener, dar în cuplu pot duce povestea la un nivel superior și pot experimenta noi experiențe alături de partener.

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o perioadă în care pot avea revelații, pot ajunge la un nivel superior de înțelegere celor din jur. Din acest motiv, nu sunt excluse tensiunile cu aceștia, din cauza diferențelor de opinie și viziune. Nativii pot descoperi soluții la problemele lor, acele probleme care-i macină de ceva vreme, și pot afla secrete, dedesupturi ale unor relații. Atenție mai mare la accidentări luni și marți, la deplasări. Sunt foarte bine susținuți cei care vor să învețe lucruri noi, să studieze și să exploreze noi domenii. În plan sentimental, au ocazia să aducă ceva nou în cuplu, să inoveze ceva din trecut și să aducă mai multă stabilitate unei relații.

Horoscop săptămânal Rac: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se responsabilizeze vizavi de resursele oferite de ceilalți, fie că este vorba de sprijin din partea partenerului de viață, fie că este vorba de un credit, o moștenire. Cu alte cuvinte, își pot schimba viziunea asupra modului în care se raportează la bani și bunuri materiale. Posibile tensiuni cu prietenii din cauza unei datorii. Unii nativi pot resimți o frustrare din cauza lipsei de resurse pentru a-și duce la sfârșit un plan. Este nevoie de mai multă maturitate în tot ce ține de acest sector financiar. Sentimental, în unele cazuri se vor încheia relațiile ascunse, relațiile extraconjugale, iar în alte cazuri vor fi nativi tentați să cadă pradă unei infidelități. În schimb, în cuplu se animă viața intimă și nativii pot experimenta lucruri noi.

Horoscop săptămânal Leu: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Leu au capacitatea de a-i convinge pe cei din jur de viziunile lor, de ideile lor, fiind vorba în special de cei cu care lucrează. Se pot impune cu multă ușurință, însă mare atenție că din acest motiv pot izbucni și conflicte care le pot afecta imaginea și chiar cariera. Relația cu superiorii, colaboratorii, asociații este acidă și pe muchie de cuțit. Leii nu vor să accepte că este nevoie de o schimbarea profesională, în zona carierei, legată de obiectivele lor. Pe de altă parte, s-ar putea să fie mai obosiți luni și marți și este nevoie de o mai mare atenție la acțiunile întreprinse.

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de multă eficiență la locul de muncă, responsabilitate în activitățile întreprinse, însă nemulțumirile vor continua să existe și asta pentru că unele principii ale lor nu empatizează cu ceea ce fac. Nevoia de odihnă este mare și mulți vor încerca din răsputeri să se responsabilizeze vizavi de timpul liber, de program. Sunt posibile tensiuni cu colegii, în special luni și marți. Sentimental, pot pune la punct detalii despre relația lor, pot să stabilească unele limite, iar financiar trebuie să fie foarte responsabili în modul în care-și administrează bugetul.

Horoscop săptămânal Balanță: 1 – 7 februarie 2021

Săptămâna debutează cu Luna în tranzit prin semnul lor, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să se echilibreze emoțional, să se preocupe mai mult de ei înșiși. Calmul interior va fi de bun augur pentru ei și vor fi mai sensibili decât de obicei. Sectorul sentimental este puternic aspectat de planete, iar aici își va face intrarea și Venus, planeta iubirii și guvernatoarea lor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală vor fi mari. Nativii vor trebui să dea dovadă de mai multă maturitate în iubire, să se responsabilizeze mai mult față de copii, iar cei singuri pot fi atrași de o nouă persoană, se pot chiar îndrăgosti la prima vedere, neașteptat pentru ei, iar șansele unei relații de lungă durată sunt foarte mari. În cupluri se pune problema de stabilitate și relațiile se consolidează, mai ales în cazul unor idealuri comune de viitor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 – 7 februarie 2021

Săptămâna poate debuta cu tensiuni în relațiile cu cei din jur, iar cei născuți în zodia Scorpion trebuie să apeleze la maturitate și mai ales la răbdare. Dacă vor exploda emoțional, atunci pot strica relații. Este, de asemenea, nevoie de mai multă îngăduință cu părinții, pentru că viziunile sunt diferite, mentalitățile sunt diferite și este normal ca fiecare să vadă lucruile în felul lui. În plan sentimental, nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri sincere, concrete și mature cu partenerul de viață. Pot ajunge la concluzia că pot renova o casă, că se pot muta împreună și își pot construi un cămin. Cei singuri pot avea parte de o conexiune karmică. Viața intimă va fi intensă, indiferent de statutul afectiv.

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie foarte atenți la comunicare și la modul în care transmit informația. Luni și marți sunt posibile tensiuni la locul de muncă, certuri cu colegii din cauza convingerilor diferite despre anumite situații. Nativii nu trebuie să-și impună punctul de vedere. Totodată, mai multă prudență la modul în care-și desfășoară sarcinile pentru a nu se accidenta, mai multă prudență în deplasări. Este posibil ca multe dintre convingerile avute să se schimbe în perioada asta și ar trebui să fie deschiși și să se debaraseze de dogme. În plan sentimental, trebuie să aibă grijă la cum comunică cu partenerul, pentru că pot fi prea duri, prea reci, prea direcți. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-și lua un angajament față de o relație intimă sau pentru a formaliza un angajament existent.

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 – 7 februarie 2021

Sectorul financiar este foarte activ, iar cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza toată energia, interesul către îmbunătățirea sa. Venus îi va sprijini din plin să aducă aceste îmbunătățiri, însă contextul astrologic le cere responsabilizare și maturizare vizavi de cheltuieli, dar și vizavi de modul în care-și administrează finanțele. Sub nicio formă nu trebuie să facă speculații financiare sau să apeleze la mișmașuri pentru a face bani sau să cheltuie pe distracții. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile înainte de toate. Recâștigarea încrederii de sine va fi un aspect important al perioadei. În plan afectiv, posibil să nu poată să-și exprime sentimentele sau să se simtă limitați, să simtă că o relație nu-i reprezintă. Atenție la tensiunile cu copiii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 – 7 februarie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea să se folosească de tot acest context astrologic care le impactează semnul pentru a economisi bani, pentru a-și deschide un fond de economii, dar și pentru a realiza ce îmbunătățiri trebuie să aducă propriei lor persoane, inclusiv felului în care arată. Emoțional se petrec schimbări, tensiunile cu familia pot continua, frustrările legate de o locuință pot fi la ordinea zilei, însă vor observa că o simplă reamenajare a locuinței îi poate binedispune. În plan sentimental, dincolo de orice pasiune și înflăcărare, pentru nativi va fi mai important să aibă stabilitate și siguranță. Mai multă odihnă luni și marți și evitarea imprudențelor.

Horoscop săptămânal Pești: 1 – 7 februarie 2021

A venit vremea renunțărilor pentru cei născuți în zodia Pești și agățarea de trecut nu face decât să creeze panică și limitare. Sunt prieteni care trebuie eliminați din viața lor, sunt convingeri care trebuie lăsate în spate, sunt suferințe și vicii care trebuie vindecate, iar contextul astrologic de acum îi susține din plin. Sănătatea poate fi un punct vulnerabil și este nevoie de mai multă odihnă, dar și de refacerea analizelor. Totodată, este o perioadă în care dialogul cu cineva se poate dovedi un adevărat pansament, poate fi cu un mentor, cu un duhovnic, cu un psiholog. În plan sentimental nu este momentul aventurilor, al infidelităților, în schimb este momentul ca o relație ascunsă să fie oficializată.

Parteneri
Câte neveste a avut de fapt Liviu Vârciu! Nimeni nu știa că a fost căsătorit si cu EA:
Câte neveste a avut de fapt Liviu Vârciu! Nimeni nu știa că a fost căsătorit...
Miliardarii lumii ucid planeta! Bill Gates este şi el pe listă. Studiul care relevă o realitate incredibilă
Miliardarii lumii ucid planeta! Bill Gates este şi el pe listă. Studiul care relevă o...
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
FOTO. Lora, apariție fierbinte pe plajă! Cum s-a pozat vedeta și ce le-a arătat fanilor
BOMBĂ! Andreea Mantea, OUT de la Kanal D? Ce se întâmplă cu frumoasa bruneta, adevărul s-a aflat
BOMBĂ! Andreea Mantea, OUT de la Kanal D? Ce se întâmplă cu frumoasa bruneta, adevărul...
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului Pandurii - Petrolul
VIDEO | Oare iubitul ei ştie? :) Ce făcea tânăra din imagine în timpul meciului...
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
E de-a dreptul tulburător. Ce pensie are fiul lui Nicolae Ceaușescu
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și seamănă leit cu mama ei! Imaginea cu fetița lor a topit internetul FOTO:
Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă și...
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
Uluitor! Unde lucrează acum Victor Ponta. Cine îl ajută cu banii
„Suntem în valul trei al pandemiei!” Dr. Virgil Musta, avertisment dur
„Suntem în valul trei al pandemiei!” Dr. Virgil Musta, avertisment dur
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
Cum arată cele mai frumoase femei din lume din toate timpurile
De când se anunţă noi restricţii în România?! Motivul este clar: 'Nu sunt respectate regulile'
De când se anunţă noi restricţii în România?! Motivul este clar: 'Nu sunt respectate regulile'
Lică a murit nevinovat, într-un Volkswagen condus de prietenul vitezoman. Mașina a intrat cu peste 100 km/oră în stâlp
Lică a murit nevinovat, într-un Volkswagen condus de prietenul vitezoman. Mașina a intrat cu peste...
Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator
Istoria secretă. Rockerul satanist îndrăgostit de Ceaușescu, ucis de un incendiator
Horoscop Lunar Rune Mihai Voropchievici martie 2021. Provocări fantastice
Horoscop Lunar Rune Mihai Voropchievici martie 2021. Provocări fantastice
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BOMBA MOMENTULUI! Cine este noul iubit al lui Teo Trandafir? Este de necrezut
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu vasul peste 61 de ani
Un român a plantat o sămânță într-o damigeană, în anul 1960. Ce s-a întâmplat cu...
Mâine trebuie neaparat să respecți asta! Dacă nu, vei avea ghinion tot anul
Mâine trebuie neaparat să respecți asta! Dacă nu, vei avea ghinion tot anul
Alertă meteo ANM! Se întoarce iarna în România. Vreme geroasă la început de martie
Alertă meteo ANM! Se întoarce iarna în România. Vreme geroasă la început de martie
O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. O poveste la care îți dau lacrimile
O pisicuță și-a regăsit stăpânul după 15 ani. O poveste la care îți dau lacrimile
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Devine obligatoriu pentru români! Cei care vor refuza vor primi o amendă usturătoare!
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce se uita la un clip pentru adulți
Pedeapsa uluitoare primită de familia unui adolescent din Coreea de Nord prins în timp ce...
BOMBĂ! Cât rezistă covid-19 pe haine, de fapt. Virgil Musta oferă o explicație bizară rău
BOMBĂ! Cât rezistă covid-19 pe haine, de fapt. Virgil Musta oferă o explicație bizară rău
Elon Musk, CEO-ul companiei Neuralink, îşi propune să implanteze microcipuri în creier
Elon Musk, CEO-ul companiei Neuralink, îşi propune să implanteze microcipuri în creier
Otrava din carnea de pui. Cum se fierbe de fapt corect carnea de pui
Otrava din carnea de pui. Cum se fierbe de fapt corect carnea de pui
Adela Popescu a dat vestea: „Bebelușul meu...” Din păcate, mulți pățesc asta din cauza pandemiei
Adela Popescu a dat vestea: „Bebelușul meu...” Din păcate, mulți pățesc asta din cauza pandemiei
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit: s-a culcat cu 7 bărbaţi diferiţi, în 7 zile consecutive
A divorțat după 7 ani, fără pasiune, de căsătorie. Apoi a făcut un experiment inedit:...
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice și silicoane!
FOTO. Cum arăta Daniela Crudu în liceu! Era în clasa a X-a, fără operații estetice...
Un incendiu a izbucnit langa autostrada! Imaginile DRAMATICE care fac inconjurul lumii
Un incendiu a izbucnit langa autostrada! Imaginile DRAMATICE care fac inconjurul lumii
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
Carmen Grebenișan, apariție interzisă minorilor! A renunțat la haine, iar imaginea a ajuns pe internet
Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021: „Mi-a sărit lumea în cap că...”
Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare la Survivor...
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă tot ce se întâmpla până acum
Veşti proaste pentru milioane de români care primeau tichete cadou. Schimbarea Codului Fiscal care schimbă...
Noroc de antreprenor. Cum a reuşit Dragoş Anastasiu să îşi vândă afacerea din turism chiar înainte de începutul crizei cauzate de coronavirus. Acum are rezerve de milioane de euro
Noroc de antreprenor. Cum a reuşit Dragoş Anastasiu să îşi vândă afacerea din turism chiar...
Un tată i-a pregătit mormântul fetiței lui! O duce zilnic acolo și stă cu ea în groapă minute în șir! Motivul este sfâșietor
Un tată i-a pregătit mormântul fetiței lui! O duce zilnic acolo și stă cu ea...
Se anunță o despărțire BOMBĂ! Cum a fost surprinsă fiica Andreei Esca
Se anunță o despărțire BOMBĂ! Cum a fost surprinsă fiica Andreei Esca
Au făcut anunțul!  Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Au făcut anunțul! Masca trebuie purtată și în mașina personală!
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită și în România - VIDEO
Cel mai vechi brand auto din lume are un logo nou. Marca este foarte iubită...
Dana Budeanu, despre bărbatul perfect din VIATA EI: Este bărbatul în fața căruia eu tac!” A zis TOT
Dana Budeanu, despre bărbatul perfect din VIATA EI: Este bărbatul în fața căruia eu tac!”...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu micuțul?
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...