Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 14/11/2020 | 22:44
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020. Lună Nouă în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 noiembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 noiembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion au parte de formarea fenomenului de Lună Nouă întocmai în zodia lor, cu impact major asupra personalității.

Luna Nouă este momentul unor noi începuturi, însă această lunație, atât prin faptul că se petrece în zodia Scorpion, care este zodia morții și a regenerării, cât și prin faptul că este în aspect de susținere cu conjuncția Jupiter-Pluto din Capricorn, va fi un moment al marilor transformări și ca orice transformare, vine cu durere. Guvernatorii Lunii Noi din Scorpion sunt întocmai Pluto și Marte, abia revenit în mers direct în zodia Berbec, care ne va oferi curajul și puterea să luptăm și să trecem peste tot ce vom trăi acum.

La Luna Nouă din Scorpion va cădea, se va distruge tot ce nu este stabil în viața noastră, tot ce este toxic, iar „arma” cu care Universul va contribui va fi comunicarea. Trecutul se repetă, experiențele se reîntorc pentru a fi retrăite și vor durea mai tare ca niciodată, dar tot ce se întâmplă este pentru regenerarea și transformarea noastră profundă.

Orice fluture este o omidă înainte, iar Luna Nouă din Scorpion de acum este exact momentul dureros al transformării în fluture, însă fluturele nu va ști niciodată că a fost omidă. Ceea ce vreau să punctez este că orice pierdem acum este spre bine nostru și pentru evoluția noastră. Sunt direct vizate relațiile cu cei apropiați, relațiile sentimentale și personalitatea noastră. Aici se vor petrece transformările timp de aproximativ o lună de zile, iar cei care nu știu să comunice sau exagerează, duc lucrurile la extrem prin cuvintele lor, vor fi taxați de Univers.

Cele mai afectate zodii vor fi Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar vor resimți puternic aspectul și Racii și Peștii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de transformări care țin de viața intimă și de sectorul financiar. Atașamentele toxice al nativilor se vor încheia, iar în unele cazuri, pentru asta este nevoie să piardă ceva, o sumă de bani, o moștenire. Va fi o perioadă care poate da naștere unor mari crize interioare. Se vor încheia relațiile toxice, relațiile care erau bazate pe aspecte financiare sau sexuale. Cele mai mari frici ale nativilor vor ieși la suprafață pentru a fi confruntate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și la odihnă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt direct vizați de această Lună Nouă care se petrece întocmai în sectorul relațiilor. Va fi vorba de transformări puternice care vor avea legătură cu relațiile de cuplu sau cu relațiile profesionale. Se va încheia un capitol toxic, se va încheia o relație cu un partener toxic sau manipulator, dominator, cu un partener care nu le împărtășește principiile și idealurile, dar tot contextul se petrece pentru ca un alt capitol să se deschidă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur subliniază că ceea ce se pierde acum este pentru evoluția lor spirituală și trebuie să se apropie mai mult de spiritualitate și de idealurile lor înalte.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să treacă prin transformări puternice, copleșitoare în legătură cu locul de muncă. Pentru ca nativii să se bucure de noi începuturi, este nevoie să piardă un loc de muncă sau să trăiască un eveniment care să le schimbe stilul de viață. Se cere mai multă atenție acordată sănătății. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a se confrunta cu cele mai mari frici ale lor pentru a le vindeca. Unii nativi se pot simți torturați de destin, se pot simți lipsiți de orice putere, însă totul se petrece pentru ca ei să conștientizeze ceva și să vindece.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de transformări majore care apar în sectorul sentimental și relațional. Posibil ca unii nativi să încheie relații, de cuplu sau profesionale, însă toate acestea vor veni spre binele lor în viitor pentru că vor avea ocazia să se alăture doar persoanelor care cu adevărat îi merită. Cei care au ieșit din relații manipulatoare, toxice, ar putea acum începe o nouă poveste de iubire. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult, să petreacă mai mult timp cu copiii și să se dedice activităților distractive și creative.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trăiesc evenimente impactante în familie sau legate de spațiul de locuit, de o casă. Tot ce vine acum în viața lor este menit să-i ajute în evoluție și în desprinderea de tiparele toxice ale trecutului, de traumele din copilărie și nu este exclus să li se repete evenimente trăite în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă odihnă și grijă mai mare la sănătate pentru că emoțiile pot fi foarte puternice acum.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de transformări care au legătură cu modul lor de comunicare și de înțelegere. Este un capitol care are nevoie de regenerare profundă și pot primi vești care să-i pună într-o ipostazpă nouă de viață. Relațiile sentimentale toxice, abuzive sau în care comunicarea schioapătă se pot încheia acum pentru a face loc unor noi experiențe de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mare grijă cum spun ceea ce au pe suflet pentru că pot spune cuvinte acre pot schimba radical direcții.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Nouă din Scorpion în sectorul financiar, iar nativii vor avea ocazia să treacă prin evenimente cu putere de transformare a sistemului de valori la care se raportează. Posibil să piardă o sursă de venit care le consuma prea multe resurse. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să lucreze mai mult la încredere și stima de sine și să aibă încredere că vor veni noi oportunități de creștere a veniturilor în următoarea lună.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt direct vizați de această Lună Nouă pentru că se petrece în semnul lor. Nativii au ocazia să treacă prin evenimente cu puternic rol transformator, evenimente care să le aducă o nouă perspectivă asupra vieții. Este un moment de regenerare, este momentul să devină Pasărera Phoenix și să se transforme în cenușă pentru a se regenera. Pot primi vești destabilizatoare, dar și sfaturi mobilizatoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că tot ce este toxic și nu este stabil în viața nativilor se poate ruina. O nouă imagine, o nouă personalitate, o nouă persoană se va naște în urma acestei lunații.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de experiențe care se repetă, vor avea ocazia de a sta față în față cu trecutul și de a retrăi amintirile dureroase, marcante. Fricile, anxietățile, obsesiile, dependențele se vor amplifica și tot ce este construit pe baze toxice se va dărâma. Atașamentele financiare vor fi taxate acum și nu este exclus să piardă ceva pentru a da valoare la altceva. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le atrage atenția că tot ce trăiesc acum se va dovedi benefic pentru evoluția lor spirituală. Este nevoie de mai multă liniște și rugăciune.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de evenimente care să aducă transformări majore în felul în care se raportează la prieteni sau la proiectele în care sunt implicați. Unii nativi pot face curățenie în relațiile toxice de prietenie, mai ales dacă sunt bazate pe manipulare și interese. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se odihnească mai mult, să evite excesele și să fie deschiți la schimbări.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de transformări importante legate de sectorul profesional. Pentru ca aspirațiile lor cele mai înalte să se îndeplinească, trebuie ca nativii să fie pe direcția cea bună, în caz contrar ceva se poate încheia. Cariera trece prin momente de mare forță. Ceva se poate distruge pentru a se reconstrui. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția asupra unor evenimente pe care le-au mai trăit. Deja-vu-urile pot avea rol de conștientizare că nu sunt pe direcția bună sau că acum trebuie să reacționeze altfel.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Nouă din Scorpion în sectorul filozofiilor de viață, al principiilor și mentalităților. Va fi vorba de evenimente marcante, impactante care vor aduce transformări legate de acest sector de viață. Nativii nu trebuie să creadă că ei dețin adevărul absolut, că doar convingerile și credințele lor, idealurile lor, sunt cele care merită luate în seamă. Comportamentele toxice, sfidătoare, rațiunile bazate pe manipulare, toate acestea vor fi taxate de Univers. Este un moment în care nativii pot lua decizia de a se înscrie la noi cursuri de dezvoltare personală (sau profesională). Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se folosească de această lunație pentru a-și deschide orizonturile și a ajunge la un nou nivel de înțelegere a lumii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...