I-a ”zburat” sânul de sub rochie, iar noi am fost pe fază!

Publicat: 05/03/2019 | 23:31

Sabrina Fabian, cunoscută în showbiz ca “Barbie de România”, a devenit celebră după scena leșinului de la show-ul X-actor. Aflată, recent, la LOFT, un select club din Capitală, bruneta a pățit-o grav, chiar de față cu „plătitorul” englez care o însoțea. I-a ”zburat” sânul de sub rochie, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază. Atenție, urmează imagini incendiare!

După ce a dispărut o vreme din lumina reflectoarelor, “Barbie de România” revine, iată, în forță! Ex-iubita lui Andrei Versace, zis “Regele fiţelor”, a fost filmată la LOFT în timp ce se distra la maximum în compania unui englez, cu mult “potențial” și, lucru deloc de neglijat, cu dare de mână. În fond, actualul partener al brunetei, alături de care, de o bună perioadă, merge în excursii de lux în cele mai scumpe orașe din Europa.

(VEZI AICI: ”BARBIE DE ROMÂNIA” S-A TRANSFORMAT TOTAL! A AJUNS DE NERECUNOSCUT DUPĂ CE…)

“Barbie de România”, mișcări senzuale la LOFT, până la 4 dimineața!

La finalul săptămânii trecute, Sabrina și englezul s-au aflat la București. Au mers la LOFT, unde s-au distrat pe cinste. Șpriț, dans, atingeri pasionale, îmbrățișări, gesturi tandre, săruturi… dragoste mare! Îmbrăcată într-o rochiță roșie, super-sexy, “Barbie de România” a înnebunit clubul cu mișcările ei senzuale. Aproape toată seara, ex-concurenta de la X-factor a dansat în cele mai incitante moduri cu putință.

Sabrina Fabian a oferit și un moment complet neașteptat! A pățit-o chiar de față cu „plătitorul” englez, după ce unul dintre sâni i-a “zburat” de sub rochie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost pe fază și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile spectaculoase. Bruneta nu a părut deloc stânjenită și și-a văzut, în continuare, de distracție! Care s-a încheiat la 4 dimineața!

Excursii scumpe, „accesorii” pe măsură

Cert este că “Barbie de România” pare să fi dat lovitura cu englezul, care ar deține inclusiv un avion privat. Pe contul de Instagram, Sabrina are postate poze din St. Moritz (Elveția), Ibiza (Spania), Paris, Monte Carlo, Milano, Londra, Viena, Munchen sau Stockholm, semn clar că actualul iubit obișnuiește să o răsfețe cu excursii costisitoare, în locuri cât mai exotice. În plus, bruneta se afișează, tot timpul, cu „accesoriile” mega-scumpe primite din partea “sponsorului”.

Aflată la LOFT, Barbie de România a pățit-o de față cu „plătitorul” englez, după ce i-a ”zburat” sânul de sub rochie

(CITEȘTE ȘI: RELAŢIA LOR N-A REZISTAT NICI MĂCAR O LUNĂ! BARBIE DE ROMÂNIA L-A ”TRADUS” PE VERSACE)

A leșinat pe scena X-Factor

Elevă fiind, Sabrina Fabian a leșinat pe scena de la X Factor, fiind ulterior acuzată că ar fi înscenat totul. Momentul cu pricina a avut un impact negativ asupra fetei. Ea a fost nevoită să lipsească o perioadă de la școală, pentru a scăpa de răutățile unor colegi.

Vreau să-mi iau BAC-ul și să fiu stewardesă. Am descoperit că-mi place să zbor mult”, mărturisea, acum un an, Sabrina Fabian.

În paralel, “Barbie de România” începea să studieze și limba germană. ”Am parcurs deja al doilea modul. Îmi place și o să-mi prindă bine să cunosc această limbă”, mai spunea bruneta.

(NU RATA: BARBIE DE ROMÂNIA S-A ”TUNAT”! PRIMELE IMAGINI CU NOUL DECOLTEU)

Altfel, Sabrina Fabian provine dintr-o familie înstărită. Atunci când a împlinit 18 ani, tânăra a primit cadou de la părinții ei o mașină și un apartament. Tocmai ca să ia viața în piept și să poată deveni independentă. În urmă cu mai mulți ani, blondina a făcut patinaj de performanță, sport la care a renunțat după ce s-a accidentat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...