Barbie de România s-a ”tunat”! Primele imagini cu noul decolteu

Publicat: 15/01/2019 | 22:51

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, ”Barbie de România” a devenit o prezență constantă în high life-ul bucureștean. Tânăra care, în urmă cu mai bine de trei ani, a leșinat în fața juraților de la ”X Factor” face acum senzație cu noul său bust, prin cluburile de fițe din Capitală. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu noul decolteu al lui „Barbie”. (CITEȘTE ȘI: AMENINȚĂRI DURE ȘI ACUZAȚII DE INFIDELITATE ÎNTRE ȘTIRISTA DANA RĂZBOIU ȘI MILIONARUL ”COCA COLA”)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Sabrina Fabian, alias ”Barbie de România”, în unul dintre cele mai renumite cluburi din București, LOFT, acolo unde tânăra a ieșit să se distreze împreună cu o prietenă.

Îmbrăcată cochet – pe tocuri înalte, cu blugi mulați și o bluziță albă, care-i scotea în evidență bustul proaspăt „tunat” – Barbie de România a părut că a reușit să atragă atenția bărbaților care se distrau  în LOFT. (NU RATA, AICI: AU SCOS-O ”PE TARGĂ” DIN LOFT PE CEA MAI FRUNTAȘĂ CONSUMATOARE!)

Nu l-a întâlnit pe ”Făt-Frumos”

Cu toate că a furat multe priviri cu decolteul generos, Sabrina Fabian a fost ocolită de noroc, iar în acea seară nu l-a întâlnit pe ”Făt-Frumos”. În consecință, în jurul orei 4, după o noapte de pomină la LOFT, ”Barbie de România” s-a retras către casă, împreună cu prietena ei. (CITEȘTE ȘI: SEXY-PATRONEASA MEDLIFE E DE NEOPRIT)

”Barbie de România” a făcut senzație la LOFT cu bustul proaspăt „tunat”

A leșinat pe scenă, la X-Factor

Avea doar 17 ani atunci când și-a încercat norocul la X-Factor, în fața unui juriu de excepție: Ștefan Bănică Junior, Horia Brenciu și Delia. Iar în culise, nimeni alții decât celebrii Răzvan și Dani, de la matinala emisiune a Antenei. Sabrina a intrat pe scenă pe role și a propus piesa ”Barbie Girl”, a trupei Aqua . (NU RATA, AICI: VERSACE E ISTORIE! BARBIE DE ROMÂNIA L-A PREZENTAT TUTUROR PE NOUL EI IUBIT)

Nu i-a prea ieșit la ”vocalize” și imediat a fost ajutată de Brenciu și Delia, care s-au ridicat și au început să cânte. Doar că tânăra concurentă s-a oprit, dându-și seama că o face ușor fals. Mai mult, a uitat cuvintele, de emoție. Apoi s-a prăbușit, brusc.

Cei trei jurați au rămas mască, în timp ce o echipă medicală a intrat pe scenă și i-a acordat primul ajutor tinerei. A fost scoasă pe targă, cu broboane de transpirație pe față. Și-a revenit ulterior, dar nu avea cum să evite eliminarea din concursul X-Factor. Cu toate acestea, a devenit celebră după acel nedorit incident.(VEZI ȘI: AM FILMAT-O PE BARBIE DE ROMÂNIA, ÎN MIEZ DE NOAPTE ÎN TIMP CE…) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)