Ieșit la plimbare în cea mai ieftină decapotabilă, Liviu Vârciu nu s-a “îndurat” nicicum de o nevoiașă care i-a cerut un bănuț

Publicat: 14/09/2020 | 23:41

Liviu Vârciu și-a făcut apariția în oraș la volanul unui Fiat galben, marcă veche, dar care lui îi este foarte drag! Firește, e mașinuța pe care o folosea, în urmă cu două decenii, în clipul celebrei melodii „Ochii tăi”, care avea să-l aducă, de altfel, în prim-planul showbiz-ului. A recondiționat-o, i-a păstrat culoarea, ba chiar a și personalizat-o, pe tetiere fiind scris „L.A.”. CANCAN.RO are imagini spectaculoase cu Fiatul Barchetta care nu face mai mult de 3.000 de euro – mașina fiind considerată, printre cunoscători, cea mai ieftină decapotabilă – dar și cu un Vârciu care nu scoate niciun bănuț din buzunare pentru o nevoiașă insistentă.

(CITEȘTE ȘI: LIVIU VÂRCIU, SPEAK ŞI ŞTEFANIA, PRINTRE VEDETELE CARE AU FILMAT ALĂTURI DE NEA MĂRIN, DIAGNOSTICAT CU TEMUTUL CORONAVIRUS)

Liviu Vârciu a avut, urgent, treabă la farmacie, așa că a urcat în mașinuța lui cabrio – la care ține ca la ochii din cap – și în câteva minute a ajuns la destinație. O fi toamnă, dar temperaturile țin încă viu anotimpul preferat al litoralului, iar Liviu s-a echipat în pantaloni scurți și tricou, lăsând, astfel, loc imaginilor spectaculoase cu tatuajele de pe gambe, dar și de pe antebrațul drept. Așa a intrat fondatorul și interpretul formației L.A. în farmacie, dar nu înainte de a-și fixa masca pe figură. Chiar perfect am spune, pentru că Liviu și-a mulat-o bine pe nas și pe gură. Acolo, cu telefonul în mână (probabil avea rețeta scrisă!), a cerut medicamentul. Farmacista i l-a găsit, iar în scurt timp artistul părăsea locul, cu un flacon în mână. Problemă rezolvată!

Liviu Vârciu a ieșit din farmacie și aleargă înspre mașina lui, parcată un pic mai departe

Liviu Vârciu, ajuns de nevoiașă și „atacat” chiar în celebrul Fiat cabrio

Da de unde… Nici nu a ieșit bine Liviu pe ușa farmaciei că a și fost luat în vizor de o nevoiașă, cu masca de protecție sub bărbie. Bani i-a cerut femeia, iar, când a auzit, cântărețul a devenit chiar mai zgârcit decât cunoscutul Dan Negru, luând-o la fugă. Și a galopat Vârciu, dar nici doamna nu s-a lăsat mai prejos. Mare surpriză avea să-i facă la scurt timp după ce Liviu a urcat în mașină, crezând că a fentat frumos o mică ”șpagă”. Femeia o luase și ea la trap și a ajuns la scurt timp după Vârciu, unde a început imediat să îl implore.

Numai că deloc nu i-a ieșit figura cu vedeta pe care, probabil, o știa de pe la TV și spera la o sumă grasă. Liviu Vârciu doar s-a uitat la femeia care i-a cerut ceva mărunțiș, a întors capul și nu a comentat. A călcat accelerația și a lăsat-o cu buza umflată și cu un mare semn de întrebare în privire! Nu-i venea să creadă că a „ratat” cu vestitul L.A. Liviu era deja departe, cu mașina lui pe care a „reinventat-o”. E același Fiat Barchetta în care trei tinerei urcă și „o calcă”, acum fix 22 de ani, pe ritmurile melodiei ”Ochii tăi”, ce făcea furori în acei ani: Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan și Adrian Zainea!

Liviu Vârciu, în mașina pe ale cărei tetiere a scris L.A., este asaltat de o nevoiașă

Liviu Vârciu și impresionanta poveste a trupei L.A.

Liviu a înființat, în anul 1998, împreună cu Aurelian Ciocan, trupa L.A., denumire luată de la inițialele prenumelor celor doi. La scurt timp aveau să-l coopteze în proiectul muzical și pe Adrian Zainea. La un an de la înființare, împreună cu casa de discuri Alpha Sound, cei trei artiști au lansat pe piața muzicală albumul „Femeia”. Piesa avea să bată toate recordurile în vânzări de până atunci de pe piața muzicală românească. Au urmat alte trei albume marca L.A. care au beneficiat de același succes răsunător în materie de vânzări.

(NU RATA: DOLIU LA ANTENA 1! MOARTEA LUI A FOST ANUNȚATĂ LA SFÂRȘITUL EMISIUNII LUI LIVIU VÂRCIU)

În 2002, trupa a decis să își schimbe radical stilul și imaginea. Tinerii au publicat și o carte despre viața și cariera lor, intitulată „Toată viața mea”. În 2001 au obținut premiul pentru „Cel mai bun album de muzică de petrecere”. Doi ani mai târziu, au primit premiul pentru „Cel mai îndrăzneț proiect muzical al anului 2003”. Din 1999 și până în 2004, L.A. a lansat opt albume de muzică de petrecere, dintre care cele mai cunoscute fiind „Femeia”, „Ochii tăi” și „Când vine noaptea”. Trupa avea să se destrame în anul 2005.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.