Imagini exclusive de la mega-party-ul lui Vanghelie Jr.! A comandat un “trenuleț” de Dom Perignon, iar nota de plată a fost…

Publicat: 30/08/2020 | 21:51

Alexandru Vanghelie și-a organizat la malul Mării Negre o petrecere de cinci stele cu ocazia zilei onomastice, dar și a celei de naștere! Sărbătoritul a comandat pentru invitații săi un “trenuleț” de Dom Perignon, iar nota de plată a fost, desigur, una pe măsură. CANCAN.RO vă dezvăluie în exclusivitate cât l-a costat distracția pe Vanghelie Jr, dar și imagini exclusive de la mega-party-ul care a avut loc într-un club de fițe din Mamaia.

(Citește și: Tabloul furat de 100.000 de euro al lui Marian Vanghelie a fost recuperat. Unde se afla opera de artă)

Alexandru Vanghelie – o singură petrecere, două motive de sărbătoare

Fiul lui Marian Vanghelie a „furat” startul petrecerilor cu ocazia Sfântului Alexandru, care este prăznuit astăzi de Biserica Ortodoxă. Însoțit de prietenii apropiați, cu multă poftă de distracție, sărbătoritul a încins atmosfera în Nuba Beach Club și le-a dat mult de muncă chelnerilor care i-au îndeplinit toate dorințele. Surse din anturajul lui Alexandru Vanghelie au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO că, la începutul serii trecute, el a comandat, doar „în deschidere”, două sticle de șampanie Dom Perignon, fiecare având câte trei litri.

După cum puteți vedea în colajul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului, la un moment dat, la masa principală a sărbătoritului au fost aduse aproape 40 de sticle de Dom Perignon Blanc – erau așezate pe o targă specială – printre invitații care au dansat pe terasa clubului de pe litoral. Momentele de extravaganță au fost filmate cu multă bucurie de invitații lui Alexandru Vanghelie – puteți vedea o înregistrare fabuloasă în video-ul articolului. (Descoperă și: Serghei Mizil l-a dat în primire pe Marian Vanghelie la un mic și un țap de bere)

La finalul petrecerii, fiul fostului primar al Sectorului 5 a achitat nota de plată… aproape 80.000 de euro, au mărturisit sursele noastre. Într-un interviu oferit în această seară, Marian Vanghelie a dezvăluit că, de fapt, petrecerea băiatului său, în plină criză sanitară, a fost și cu ocazia zilei de naștere. Tânărul a împlinit o frumoasă vârstă pe 16 august.

Alexandru Vanghelie, petrecere de aproape 100.000 de euro la Nuba Beach Club. Și-a serbat ziua de naștere cu întârziere, iar pe cea onomastică, în avans © CANCAN.RO
Alexandru Vanghelie, petrecere de aproape 80.000 de euro la Nuba Beach Club. Și-a serbat ziua de naștere cu întârziere, iar pe cea onomastică, în avans © CANCAN.RO

Alexandru Vanghelie, „prieten” cu luxul

“Nu fac parte din lumea asta, nu sunt pasionat de cluburi, dar el este la o vârstă la care se poate simți bine o dată, de două ori pe an. Băiatul meu a fost cu niște prieteni. A fost ziua lui pe 16 august, dar nu a putut să și-o serbeze atunci, așa că a plecat acum, pentru două zile, la mare”, a declarat Marian Vanghelie pentru publicația Libertatea.

Băiatul fostul edil e cunoscut pentru apetența sa pentru lux și nu au fost puține dățile în care a fost în centrul atenției prin petrecerile lui fastuoase. Alexandru Vanghelie a locuit într-un apartament cu o chirie exorbitantă în timpul studiilor universitare din America.

(Află și: “Clanul” Vanghelie a ajuns la spital! Soacra fostului primar a leșinat de două ori, iar ambulanța a transportat-o direct la UPU)

Fost primar PSD al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie este în cursa alegerilor locale pentru fotoliul în care s-a mai aflat în același sector. De data aceasta însă, policianul candidează din partea Partidului Social Democrat Independent.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.